kako odstraniti nortona 2005
Imel sem podobne težave.
Ker tudi nisem mojster nisem rinil v program files, saj lahko tam marsikaj pobrišeš, če res točno ne veš kaj je kaj.
Windowsi si namreč nekaj po zaslugi Nortona nekaj zapomnijo, in ne gre naložit nič drugega. Tudi pri meni ni šlo, niti novejša verzija Nortona.
Pa mi je kolega rekel ali format C ali pa reg cleaner.
Downloadal sem reg cleaner in tam odkljukal vse od Nortona. Vendar POZOR!!! Norton je tam zabeležen ko SYMANTEC. Poizkusi, meni je uspelo.
Ta reg cleaner pa ti pride prav tudi pri preizkusnih programih, katerih rač. ne dovoli ponovno naložiit, če pa jih z reg. cleanerjem odsraniš ni težav.
Ker nisem stručko, saj tudi jaz marsikaj tu vprašam, počakaj še za kak nasvet v zvezi tega.
Zaradi tega mounty, ti pa res ni treba formatirat mlinčka. Treba se je le malo potrudit. Norton zna bit pri odstranjevanju malo muhast, sploh, če ga ne znaš pravilno odstranit. Btw, je instalacija lažja.. :)))
@ vremenko
Če ne veš (točno) kje se nahajajo Nortonovi direktoriji, jih poišči:
Start -> Iskanje -> Vse datoteke in mape -> v zgornje okence vpiši Norton (potegni drsnik dol in daj tam v vse kvadratke kljukice, če jih ni) -> Išči.
Kar najde izbriši. Potem še enkrat ponovi vajo in vpiši v okence Symantec.
Najdeno izbriši.
Drugače pa je pri Nortonu pravilo, da se ga briše iz Nadzorne plošče in sicer najprej Norton AV ali Norton System Works (ali karkoli že je), potem LiveReg, nato še LiveUpdate in ostalo – ponavadi ostalo sam pobriše.
Da pa boš ziher, da si ga odstranil, ponovi postopek iskanja še v varnem načinu. Včasih se še kaj najde… In mapo Temp tudi izprazni.
Lp, Lady L
Forum je zaprt za komentiranje.