Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako odstraniti gel nohte ?

Kako odstraniti gel nohte ?

Pred mesecem in pol sem si dala naredit nohte z gelom. Bili so res lepi in oh in sploh, ampak po mesecu dni sem morala na popravljanje. Vse lepo uštima, a glej ga zlomka ta teden sta mi že dva odpadla. Noht spodaj je precej reven in najraje bi si vse dala dol. Ampak kako ? če bom čakala da vsi odpadejo bo hecno izgledalo. En noht dolg, dva kratka, pa spet en dolg…

Se to da kako odstranit ?

in pilit in pilit. Nikar ne trgaj dol,moja hči si je skoraj vse nohte za***** ko je hotla noht dol dat. Pa res ne vem,zakaj manikirke ne povdo,kako se stvar dol da.

Seveda se da, spet moraš v salon, da ti jih spilijo, lahko si pa sama….boli, peče, nohte imaš uničene, pa še plačat moraš, da ti dajo to svinjarijo dol.

Če uporabiš, kar je v priponki, je učinkovito in niti na misel ti ne bo več prišlo, da bi kaj popala na kremple. :)))

Kar(f)jolca ti si opasna :)))

Zelo enostavno. Greš v salon, kjer so ti naredili in ti dajo dol. Sama ne delaj tega, se ti bo spodaj zatrgalo.

Pa dobro punce, dejte mi nekaj povedat: pa zakaj si pa sploh te gel nohte daste delat? To je najprej drago, pol si pa še nohte uničiš.
Pa podaljševanje las, pa svakojake gluposti.

pa na povečavanje ustnic… si še pozabila dodat…….

Jaz sem nekaj časa hodila v salon na gel nohte. Pa sem se odločila da si vse nakupim in jih začnem delat sama, ker me to zelo veseli. Ne vem kako mi uspe, ampak nohti dlje časa zdržijo kot tisti iz salona. Odstopanja gela pa sploh ni več, kar se mi je prej skos dogajalo.

Gel ne uniči nohtov, ampak jih piljenje!! In to veliko punc dela, ko pili in piili in še enkrat pili,.. in prepili notr, zato je pol uničen ni podoben nobeni stvari več…samo zaradi gela pa ne more bit! ( lastne izkušnje )

In če si želiste dat dol gel, si nikakor ne same pilit, raje greste tja kjer ste si delali, in vam bojo oni odstranli tako kot se spodobi!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close