Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kako odpraviti oznake za presledke, novo vrstico itd.

Kako odpraviti oznake za presledke, novo vrstico itd.

Pozdravljeni!

Verjetno je že kdo vprašal to, kar mene muči, a verjetni ne znam prav poimenovati, zato vas prosim za svet, pod kaj iskati ali kar za namig, kaj popraviti v Winwordovem urejevalniku besedil.

Danes sen nevemkako pritisnil neko funkcijo, povezano s črko “p”, po kateri se mi vedno in povsod izpisujejo znaki za presledek med besedami, vrsticami, nov odstavek, tabulatorski zamik idr.

Kaj moram narediti, da to nadležno okrasje izgine?

Gore v orodni vrstici je takšen gumb kot je tale znak med presledki klikni gor pa jih ne bo več.Pa povej če si odpravil.

__________________________________ http://www.freewebs.com/tomzi/index.htm

Če pa gumba nimaš v orodni vrstici, pa klikni mali trikotnik čisto na koncu vrstice z gumbi -> dodaj ali odstrani gumbe -> po meri … pol pa glej slikco … 🙂

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Tomaž07 in mouse, hvala!

Očitno sem pomotoma vključil funkcijo “pokaži vse”; zdaj sem jo izključil in zadeva je rešena.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close