Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako odkloniti žensko? Sodelavka hoče, jaz nočem

Kako odkloniti žensko? Sodelavka hoče, jaz nočem

Da ti ne bo kdaj žal, da je nisi položil.

Odgovor na objavo uporabnika
ne kakaš tam kjer se hraniš, 19.12.2021 ob 15:24

ne kakaš tam kjer se hraniš, 19.12.2021 ob 15:24

wd40a148, 18.12.2021 ob 19:04

Prvič- na šihtu, če ga hočeš obdržat- se ne zafrkavaj .

Drugič- obnašaj se korektno.

Tretjič- zavrni vsako povabilo na karkoli- obrni na šalo, na nerazumevanje, karkoli.

Četrtič, bodi diskreten, drugih sodelavcev se to ne tiče.

Petič- karkoli boš naredil, ne sme se čutit užaljene.

Šestič- če boš zamočil, lahko računaš na vsaj precej težak položaj v službi, če boš zamočil  lahko računaš še da boš izgubil službo, če bo podivjala, lahko mimogrede računaš še na kakšno prijavo za posilstvo.

V glavnem, ignoriraj, pazi da ne boste kje sama, glej da boš imel vedno koga zraven.

Tako je – obstaja odličen pregovor, glede zapletanja na delovnem mestu: U don’t shit where U eat…..

odgovor citat wd40a148

In drži stoposto. Zgleda da je čisto posod kakšna.

Ne-nič obračat na šalo ali na nerazumevanje-ker to jim lahko daje dodatno upanje za teženje naprej (enako je pri moških ki ženski težijo). Vsakič znova direktno reči NE in stran od nje.

Citiram wd

Meni se je nekaj podobnega zgodilo v študentskem domu – in verjemite ni zabavno!

Ka reci šefu, če vaju lahko premesti. Povej ji ma lep način, da ona ni tvoj tip. Naj najde koga drugega. Mogoče ji ti predstavi koga. Če si v nekoga zaljubljen, pač si.

Dj me spoznaj z njo..kk ji je ime …

donporleone, 18.12.2021 ob 22:46

Grenivka422, 18.12.2021 ob 21:36

Točno tako, vse. Pa šefa nikakor v te norosti vmešavat, ker bo potem izpadel totalno neresen.

Wd in Grenivka,

pozabila sta še na morebitno skrajno neprijetno situacijo, ko bo gospodič s partnerko na prijeten, s soncem obsijan dan, sproščeno sedel na terasi gostilne, mimo pa bo vsa nasmejana kot po naključju prišla sicer užaljena zavrnjena gospodična in postregla z besedami: “Nazadnje si bil super, pokliči še kaj.”

No, kaj bi storili v takem primeru❓

Odg “Donporleone”:

“Vidiš, draga, to je pa tista o kateri sem ti govoril…”

rok-1, 20.12.2021 ob 12:19

Odg “Donporleone”:

“Vidiš, draga, to je pa tista o kateri sem ti govoril…”

Ja, to bi tudi šlo.

Ma kresni že to babo in to na tak način, da ne bo nič od niča. Tud če ti že po minuti dol pade. Te bo potem garantirano pri miru pustila.

Ce ni na delu domisljija, je treba to javit nadrejenim. Konckoncev verjetno imate tud kamere ki snemajo skupne prostore?

Gatus Cativus, 20.12.2021 ob 12:40

Ce ni na delu domisljija, je treba to javit nadrejenim. Konckoncev verjetno imate tud kamere ki snemajo skupne prostore?

V pisarnah pod ključem se dogajajo perverzne stvari.   A ni lepo si malo popestrit delovnik z malo rekreacije.

Care, če te kdo razume te jaz!

Bil sem dobesedno v identični situacijiji, ravno tako južna, ponujanje, dotikanje, namerno zaletavanje, kave “lubosumje” itd… Edina razlika je, da sem jaz budala popustil po določenem času… Neki sva mutila in nakonc vse skupaj splavalo… No rezultat tega je glavobol v službi že eno leto, tik pred tem sem, da menjam službo. Kokr je znala v ekstrem z zapeljevanjem, zna tudi v ekstrem z nagajanjem!

Bodi pameten in ji povej v faco na kulturen način, da ti ni in da se mora to nehat!

Ne naredi iste napake kot sem jo sam! Pa srečno!

Mene pa zanima, kako se naj losam samskih mamic ki me obletavajo kot muhe …

Bo dovolj da si nataknem fake poročni prstan?

Odrasti- ce bi dajala nasvete zenski bi bko pa takoj povej sefu in prijavi tudi na policijo, seveda pa tudi odskodninska tozba tako oodjetja kot osebe…

Pozdravljeni,
vse to ali še kaj več počnejo ženske, ne glede na narodno pripadnost.
Slovenke niso nobena izjema.
Vaš zapis izzveni kot lastna hvala, ne kot težava, ki jo ne zmorete rešiti.
Morda vam celo ugaja in se počutite superiorni.
Superiornost-občutek večvrednosti ali po domače napuh je velik greh!
Pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close