Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako nekoga izbrišeš iz srca?????

kako nekoga izbrišeš iz srca?????

leto in pol nazaj sem se razšla s fantom, ki mi je popolnoma spremenil svet. bil je popolnoma drugačen od vseh svojih predhodnikov in ob njem sem prvič začutila, da je nekdo res lahko ljubezen tvojega življenja. žal očitno jaz nisem bila ljubezen njegovega življenja in tako sva se razšla. problem pa je nastopil pri mojih naslednjih zvezah, saj imam občutek, da nikoli ne bom več do nikogar čutila tako močnih čustev. ta občutek mi ob vseh fantih, ki sem jih imela v zadnjem času, vlil zelo težko vest. moja sedanja zveza je sicer zelo vredu, a kljub vsemu se ne morem rešiti občutka, da sem nekje izgubila del srca, ki bi si ga zaslužil moj sedanji fant. oba sva sicer skupaj zelo srečna, a vseeno imam, ko sem sam, velikokrat občutek bremena. Prosim za nasvete.

Ne težim, ker nisem Bosanec.

J

Pozdravljena.Ne vem če ti bo moj odgovor kaj pomagal ma vseeno.Vse velike ljubezni kratko časa trajajo,pravi pregovor.Po mojem zato ,ker nimaš časa spoznat slabih strani pri partnerju, se prej konča zveza ,potem pa skozi študiraš kako bi bilo pa z njim lepo…Sprejmi tega fanta,in poskusi pri njemu dobit kake ful dobre strani,najbrž jih ima,če sta skupaj.In ne mislit na preteklost,ker te samo bremeni,in ti krade užitke sedanjosti.
LP in srečno.

Čas celi vse rane LP Sukhoi

Malakuki, ne se ozirati na Jebanusa, ker je pravi kreten. Na zalost tukaj ne obstaja funkcije IGNORE, ki bi mnogokrat prisla prav.

Glede tvojega problema… Res je, cas celi rane. Jaz sem bila s tipom 2 leti in sva se imela super. Razsla sva se, ker se je sluzbeno preselil na drug konec sveta in jaz sem bila premlada (in sem se), da bi sla za njim. Kar precej dolgo je trajalo, da sem sploh nehala jokati, ko sem pomislila nanj.
Nek pregovor pravi, da klin se s klinom zabija. Je res, da ni lepo in da ni fer do druge osebe, ampak meni je zelo pomagalo. Nasla sem si tipa, s katerim se imam v redu, ceprav ga prepogosto primerjam z bivsim… Vem, da ni lepo.. samo kaj ces.. Tha’ts life…

MAlakuki in jebanus,

zakaj sta vidva tako osamljena, da se mroata predsatvljati kot ena in ista oseba. Ali res nimata nobenega prijatelja, da se moraš sam samo pogovarjati.

Če bi želel kaj napisati, napiši in zagotovo boš dobil kakšen odgovor. Saj tukaj nihče ne grize.

Nikar pa sam sebi ne odgovarjaj, ker to nikamor ne vodi.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

PA nemirect ane?

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

nevem kako ga boli boli boli,potem pa nekako mine,ni recepta

Primož, ne bi te najel za detektiva. Mogoče kvečjem za čistilca vetrobranskih stekel na črpalki.

V globokem priklonu,

JEBANUS

Nasvet, da čas celi srčne rane deloma drži, nihče ti pa ne pove, koliko časa je potrebnega. Lahko gre za desetletje ali več. V resnici se ti neka ljubezen v življenju zasidra tako globoko, da je enostavno ne moreš pozabiti. Včasih spoznaš, da tisti fant vseeno ne bi bil pravi zate, včasih ne. Življenje ima čudna pota, mogoče vaju spet enkrat pripelje skupaj. Mene je.

Zdravo!

Ne išči bivšega fanta v sedanjem. Sprejmi ga takega kot je in se boš počasi navadila nanj. Mogoče prejšnjega še nisi prebolela in si prehitro skočila v novo vezo??

Čao!

…kako nekoga izbrišeš iz srca ??….težko….samo čas prinese svoje …

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

ne moreš nekoga izbrisati, čas ja………

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close