Kako nas vidijo Slovence drugi
A tega, da so uporabili posnetek od banda Manul, pa ne morejo napisat? Aja, saj itak nič ne bodo od Sazasa dobili… :/
No, ja, saj bi te še resno vzela, če ni bi tudi izpod tvojih prstov izšlo nebroj žaljivk… Ampak taisti prsti raje na druge kažejo, ha?
pikica: moje umotvore,domislice … so kupili največji v branži … za zdrave €
kakšen odnos imaš pa ti do tega nicka [sup](razen, če ne veš, da je to pojem na netu, ki ga gradim)[/sup] … eh … jebi se sama s sabo – se mi ne da, ker mi na ZS ne ponudiš namakanja otepača ☺
kakšen odnos imaš pa ti do tega nicka [sup](razen, če ne veš, da je to pojem na netu, ki ga gradim)[/sup] … eh … jebi se sama s sabo – se mi ne da, ker mi na ZS ne ponudiš namakanja otepača ☺[/quote]
Ne boj se, saj ti privoščim vse te evre, ampak vseeno se mi zdi, da v prazno melješ, kadar se tvoja dejanja ne skladajo z napisanim… 🙂
kakšen odnos imaš pa ti do tega nicka [sup](razen, če ne veš, da je to pojem na netu, ki ga gradim)[/sup] … eh … jebi se sama s sabo – se mi ne da, ker mi na ZS ne ponudiš namakanja otepača ☺[/quote]
Ne boj se, saj ti privoščim vse te evre, ampak vseeno se mi zdi, da v prazno melješ, kadar se tvoja dejanja ne skladajo z napisanim… :)[/quote]
dve retorični) vprašanji:
– koliko je v €, da ti nekaj vzameš resno
– koliko je v € vredno tvoje “se mi zdi”
koliko dobiš!! “plačano” za to ☺ kar se mene tiče so tukaj samo bitki …. in to đabe, brez članarine — skratka pofl
Ne boj se, saj ti privoščim vse te evre, ampak vseeno se mi zdi, da v prazno melješ, kadar se tvoja dejanja ne skladajo z napisanim… :)[/quote]
koliko dobiš!! “plačano” za to ☺ kar se mene tiče so tukaj samo bitki …. in to đabe, brez članarine — skratka pofl[/quote]
Kar se mene tiče, je tvoj nick hitro užaljen, pa že tako dolgo ga gradiš; le kako to, da je – kljub tvojim genialnim domislicam in umotvorom – še vedno tako šibak?
koliko dobiš!! “plačano” za to ☺ kar se mene tiče so tukaj samo bitki …. in to đabe, brez članarine — skratka pofl[/quote]
Kar se mene tiče, je tvoj nick hitro užaljen, pa že tako dolgo ga gradiš; le kako to, da je – kljub tvojim genialnim domislicam in umotvorom – še vedno tako šibak?[/quote]
ljudje zaznavamo zvok med 30 in 22.000 herzi … dojemanje moči/slabosti vpliva pa v mnogo ožjem razponu.
skratka: izostri čute ☺
aja — užaljenosti ne tipkam … pobijam pa folk kategorije nadležnih muh, komarjev … skratka sodrge, ki ni sposobna doumeti 7 +/2 besede v enem stavku
Kar se mene tiče, je tvoj nick hitro užaljen, pa že tako dolgo ga gradiš; le kako to, da je – kljub tvojim genialnim domislicam in umotvorom – še vedno tako šibak?[/quote]
ljudje zaznavamo zvok med 30 in 22.000 herzi … dojemanje moči/slabosti vpliva pa v mnogo ožjem razponu.
aja — užaljenosti ne tipkam … pobijam pa folk kategorije nadležnih muh, komarjev … skratka sodrge, ki ni sposobna doumeti 7 +/2 besede v enem stavku[/quote]
Pobijaš že, pobijaš, v kateri igrici pa?
aja — užaljenosti ne tipkam … pobijam pa folk kategorije nadležnih muh, komarjev … skratka sodrge, ki ni sposobna doumeti 7 +/2 besede v enem stavku[/quote]
Pobijaš že, pobijaš, v kateri igrici pa?[/quote]
forumašenje … najboljša arkadna igra do sedaj ☺
Pobijaš že, pobijaš, v kateri igrici pa?[/quote]
forumašenje … najboljša arkadna igra do sedaj ☺[/quote]
Je razlika med pobijati in moriti ljudem… 🙂
forumašenje … najboljša arkadna igra do sedaj ☺[/quote]
Je razlika med pobijati in moriti ljudem… :)[/quote]
pobijanje počnem jaz drugim ☺
morjen je pa vsak/a sam/a sebi, če bere – dela samomor iz zasede ☺
JA?
zdej mi pa lahko na ZS soročiš, da boš šla z mano na drink, če te bom povabil ☺
zveš na 4 oči ☺
in zadošča 7 +/2 (sicer Muelerjevo število smiselnosti pisanja alinej, naštevanja dejstev v eni rubriki …)[/quote]
Od koga naj si jih pa sposodim?
zveš na 4 oči ☺
in zadošča 7 +/2 (sicer Muelerjevo število smiselnosti pisanja alinej, naštevanja dejstev v eni rubriki …)[/quote]
Od koga naj si jih pa sposodim?[/quote]
ehh — preklicujem poziv na ZS
v špeglu vidiš svoj par oči … razen, če si slepa ali pa samo enooka
pri optiku pa dobiš duplex z očali, lečami
aja .. pa kupi si … sposodiš si lahko samo tiča od tipa
ajd … zdej se mi pa skidaj z mojih tem in objav. Hvala
Od koga naj si jih pa sposodim?[/quote]
ehh — preklicujem poziv na ZS
v špeglu vidiš svoj par oči … razen, če si slepa ali pa samo enooka
pri optiku pa dobiš duplex z očali, lečami
aja .. pa kupi si … sposodiš si lahko samo tiča od tipa
ajd … zdej se mi pa skidaj z mojih tem in objav. Hvala[/quote]
Še dobro, da si preklical svoj poziv, sicer bi ti sigurno pisala. Oh, še zadnji moment si ujel! To samo zato, ker si tako genialno (ampak žal večno reciklirano bitje)…
Aja, težko bom na javnem forumu ubogala na tak ukaz…
Forum je zaprt za komentiranje.