Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kako narediti da bo v ozadju muzika?

kako narediti da bo v ozadju muzika?

mam cd s slikami ter dvd, od snemanja s kamere, bi pa mela inserte, ki bi v ozadju bila muzika? kdo mi lahko pomaga? lp in hvala ( a se sploh da?=)

Se da sam najprej mi povej katero programsko opremo uporabljas da ti bom lazje pomagal

lp

je se nimam razen nerota! Sej bi si povlekla ce rabim se kaksno drugo! tk da ti kr pomagaj? …..

Potrebujes kak program za obdelavo videa npr. windows movie maker, kaksen program od pinacla ali pa od adoba oz. druge. Sam uporabljam adobe premiere, potrebovala bi tudi kak program za pretvorbo dvd formata v avi format ker se dvd format ne da obdelovati npr. TMPGEnc xpress, nato se lotis obdelave.

Ce pa imas samo slikce pa ti zadostuje kak ACDsee 6.0 ali Ulead picture explorer s tema se da fajn slikce obdelat pa tud muzko lahko das gor.

Je kr zahtevno delo ce se s tem ne ukvarjas!!!!!!!!

Dost uspeha

povej kk je slo

lp

ok. Sem misla da je to bolj enostavno w. maker mam, ne vem ce mi bo uspelo, bom pa sam slikce obdelal pa muziko zraven dala. Hvala in lp tud tebi!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close