Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako nakazati fantu…za sex

Kako nakazati fantu…za sex

Mislim, da jima manjka nekaj tvoje spontanosti 🙂

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

meni se zdi, da jo hoče ob denar spraviti … s kakšno kao izjemno priložnostjo ☺[/quote]

Jaaaaa, čaka na priložnost, da ji razloži vse o lyonesse cashback sistemu:).[/quote]

Hahahaha sm se nasmejala.

Bi se strinjala s Spiderjem tukaj.

ni mi všeč to, da omeni, da nekoga že ima občasno (domnevam, da ravno za seks)… tebi je to verjetno povedal, da vidi, kako boš to sprejela, vidi, da nisi reagirala negativno, torej zanj ni razloga, da bi to spreminjal…

Če ga povabiš k sebi domov in pripraviš večerjo ob svečah, vinu in pritajeni romantični glasbi, sama pa se spravip v kakšno seksi perilo (ki ga boš seveda pokazala nekoliko pozneje, ko bo vino začelo malce delovati), potem ni vrag, da se bo fantu pripeljalo.

No, zgodi se lahko tudi, da te bo gentelmansko ogrnil v svojo jakno v strahu, da se ne bi prehladila, ampak tako boš vsaj vedela, da je brezupen primer.

Torej poročilo!

Napisala sem mu da sem se imela na čaju zelo lepo in da morava to čimprej ponovit…In da če še ni (navado ima ko pride iz treninga,da gre pod tuš in v spodnjicah na kavč) v spodnjih hlačah na kavču je vabljen na sprehod…Valjda je bil takoj za… akcija in vse ostalo je sledilo…

Super ☺
če si se že “ulaufala” se mi pa javi na ZS, da izkusiš še kakšnega ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Torej, ženska pove tipu, da bi bila bolj za občasna srečanja. Tip si želi isto.
Ampak po tvojem ta tip, ki si želi občasna srečanja, tej isti ženski, ki je že rekla, da jo zanimajo občasna srečanja, tega ne upa povedati. Da je ne bi to prestrašilo, saj si želita isto? Ne sledim ti.[/quote]

Urša: če hočeš žebelj zabit v desko ga moraš s kladvom mahnit po glavi a ne??? Torej povej tipu, da iščeš seks in ne zveze. če bo za akcijo, bo, če pa ne, pa pojdi naprej! stvar rešena!!! dandanes je čas nekaj vreden… Moj nasvet (moški, star 39 let).

Pa veliko užitkov!!!

imam 12 in sem eni vsec kaj imam pa punca kako ji naj to povem naj me pusti če je ful zaljubljena vam

Pri moških vedno vžge direkten pristop.

:))))
30 let stare babe rabijo nasvete po forumih kako jo nastavit :)))))
looool
kdo vas je pa naučil, kako se PC vklopi? :)))

Za to so navodila in priročniki…za nastavljanje pač ne 🙂

A s poloznico ne more nakazati?

ob vsem skupaj ,kaj pa če avtorca ni spraševala za nasvet kako čimbolj diskretno skočiti čez plot?
mam pa podvprašanje tudi za ostale:kako je lahko ženska z dvema otrokoma samska?
a to se zgodovina kr pobriše in si nato samski? :))

to ne velja zate, ampak za ostale, ki jim verske indoktrinacije še niso popolnoma skisale možganov, načeloma gre pa takole:
– ko se ženska/moški razide s partnerjem, je (spet) samska/samski,
– otroke imaš lahko tudi neporočen,
– samska ženska ima lahko otroke (svoje, biološke, in ja, tudi medtem, ko je samska),
– oba spola lahko seksata tudi, če nista overila svoje zveze pri 34-ih inštitucijah IN lahko celo seksata, ČE SPLOH NISTA V VEZI,
– če slučajno seksata, ko sta v vezi in so otroci posledica, nato pa se razideta, sta oba spet samska… (predvidevam, da je to odgovor na vprašanje, razen če misliš, da samske ženske porivajo s svojimi otroki in potem kao niso samske… al nekaj…)

and now, if yoou excuse me, se grem bičat s koprivami, da izženem take bogokletne misli…

to ne velja zate, ampak za ostale, ki jim verske indoktrinacije še niso popolnoma skisale možganov, načeloma gre pa takole:
– ko se ženska/moški razide s partnerjem, je (spet) samska/samski,
– otroke imaš lahko tudi neporočen,
– samska ženska ima lahko otroke (svoje, biološke, in ja, tudi medtem, ko je samska),
– oba spola lahko seksata tudi, če nista overila svoje zveze pri 34-ih inštitucijah IN lahko celo seksata, ČE SPLOH NISTA V VEZI,
– če slučajno seksata, ko sta v vezi in so otroci posledica, nato pa se razideta, sta oba spet samska… (predvidevam, da je to odgovor na vprašanje, razen če misliš, da samske ženske porivajo s svojimi otroki in potem kao niso samske… al nekaj…)

and now, if yoou excuse me, se grem bičat s koprivami, da izženem take bogokletne misli…[/quote]

O, lepolaska, spet berem, dej povej, kdaj je pol ženska (z)vezana?
Pa ne govorim v kuhinjo…

še eden od tistih, ki so v vezi takoj, ko ena lajka njihov fb status? :)))

mogoče je čas, da se tipi zbudite in ugotovite, da ženske ne saksajo samo in izključno zato, ker so v vas nesmrtno zaljubljene in hočejo poroko (po možnosti jutri) ampak seksajo zato – ker jim pač paše seksat in se ne zapletat v neka brezvezna razmerja z moškim, ki ni vreden več kot 5 minut njene pozornosti.

Če ni bila poročena, potem tudi ne more biti ločenka.
Vdova bi bila, če bi ji mož/partner umrl medtem, ko bi bila onadva v zvezi.
V vseh ostalih primerih je pa ženska, ki ni v vezi, pač samska.

Biti samski pomeni biti brez partnerja in nima nobene veze z otroci.

Popravek: z otroki.

Dr.Lepolaska takšne diagnoze pa še ne….:)
mislite da bi men bičanje kej pomagalo :)) ?
revma me še ne jebe…..

Za sex fantu nakažeš tako, da ti pove številko TRR, potem pa greš na banko in pri plačilnem okencu vsoto nakažeš preko standardnega plačilnega obrazca. Če si komitent banke, ni provizije, se mi zdi.

rabim punco ker sem se z bivso rasel zato ce ma gdo 12 letnico ali 11 letnico me naj poklice na 068 123 748 prosim poklicite zivim v sostanju res rabim punco ( :

ko bo prilika se pripogni, da bo zadnjica lepo napeta in ko boš to storila tretjič na dosegu njegove roke, se te bo morda dotaknil, če ga privlačiš. Napeta rit je seksi, zato so drsalke, sploh one za hitrostno drsanje, sinonim za seksi rit, pa čeprav imajo zelo razvite… Tudi z joški se da preveriti njegov interes, a to je že malo preveč tvegano, saj je skomercializirano total, morda pa ga le prepričaš. Kaj pa peti znaš?

glede na znane osebnosti ženska nakaže tako da naredi selfie, v kopalnici, od spodaj in ga pošlje po telefonu 😉

A nisi ti nekje se pridušala glede varanja?

mi gdo zriha ounco 12 11 letnico. plis

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close