Kako nakazati fantu…za sex
🙂
Ste se razpisali…
Jaz trenutno ne iščem neke resne zveze!KAr on ve!
Otroci so še majhni (tako,da ne berejo tega)…
Rada bi mu le preko sporočila poslala kako sočno sporočilo, ki bi ga mogoče malo premaknilo 🙂
In seveda ko bova spet skupaj ven…bi rada kaj akcije!
15 let sem bila z bivšim možem…od konca o.š in stvari se malo spreminjajo… se vam ne zdi???
Kaj pa on išče ?
Če se poznata le par dni, bo se res lahko ustrašil, če je sramežljiv tip. Če pa ni sramežljiv, pa mu bo sočno sporočilo le znak, da se ti lahko še bolj približa.
Lahko tudi njega vprašaš, če je za kakšno srečanje v intimnem ozračju in če ima kakšen predlog.
Margotka, se lahko javiš za kuharico. Vseeno boš lažje kuharica, kot pa muha…:))
Urši, kaj pa, če si on želi isto, ampak se boji, da bi te s tem prestrašil ???
Daj naredi takole: naslednjič, ko te povabi na čaj, se nekoliko obotavljaj. Naj po telefonu (ali pa FB, saj je vseeno) dobi občutek, da si se nekoliko ohladila. Tik preden obupa povabilo sprejmi.
Na zmenku bodi zadržana, med vrsticami omeni nekaj v smislu, da bi bilo najbolje, da se prenehata videvati. Če je zainteresiran zate, bo vklopil vse svoje senzorje. Bodi prepričljiva, da ga bo začelo pošteno črvičiti kje ga je polomil.
Ko bo začel vrtati vate pa sledeči manever: povej mu, da se v njegovi družbi počutiš čudno, da ima nate nekakšen poseben vpliv, da se poleg njega enostavno ne znaš brzdati. Ne pozabi povedati, da si zmedena in da se ti tole dogaja prvič! Da to sicer ni v tvoji naravi, ampak da se ob njemu enostavno ne znaš kontrolirati in da si ga preprosto želiš v svoji postelji.
Potem kakšna solzica ali dve, kako obžaluješ, ker je najbrž sedaj dobil popolnoma napačno sliko o tebi, ampak kaj, ko so tvoja čustva močnejša (ne pozabi tistega, da se ti tole še nikoli ni zgodilo). Izogibaj se njegovemu pogledu, naj bo videti, da ti je res nerodno, če lahko, zafarbaj.
Če je kaj dedca v njem bo navdušen v občutku, da je razplet odvisen od njega in njegovega poguma. To, da je tebi bolj nerodno kot njemu ga bo le spodbodlo. Če ga pa še to ne spravi v horizontalo, potem pa pozabi. Potem je hlod, ki se ga ne da več podreti.
Opombica: za ženske, ki niso rojene igralke, ne znajo jokati in farbati “po naročilu” je mogoče bolje, da se lotijo tega z SMS-i, po istem principu.
napiši mu, da ti je bilo na čaju fino in, da bi rada to ponovila.
Če bosta šla na čaj, pa napelji pogovor tako, da bo zabaven in se boš lahko smejala … takrat pa ga obvezno primi za roko, ramo, ga poglej v oči in mu povej, da se tako že dolgo nisi nasmejala.
(tole se mi ne zdi pretežko natrenirati niti med ličenjem niti si zapomniti teksta).
Če še ne bo trznil se pri naslednji domislici presedi (btw: pazi, das sediš tako, da se že ob premiku noge lahko dotakneta / stisneta z bedri) in kao prisloni ob njega (tudi podaljšan dotik dlani je dober znak)
aja pa lase si navijaj na prst in občasno popravi držo sedenja, da se dekolte razpre (če imaš pa kakšno bluzo, ki se ji gumb na dekolteju odpre že, ko vdahneš si pa zmagala)
če pa ne bo vžgalo … se pa meni javi na ZS, pa greva midva na “čaj” ☺
Torej si želiš intimnih stikov z znancem? Ok, sem prav razumela:). Čisto preprosto. Takšnih, ki bi v tebi prebudili slo, je polno po lokalih, spletnih klepetalnicah ipd. Kaj hitro se bo neznanec prelevil v znanca in morda celo sam od sebe nakazal takojšnje zanimanje zate. Torej, akcija:).
P.S Tega čudnega znanca preko fb se pa kar hitro losaj, ker nima pravih namenov.
…
P.S Tega čudnega znanca preko fb se pa kar hitro losaj, ker nima pravih namenov.[/quote]
meni se zdi, da jo hoče ob denar spraviti … s kakšno kao izjemno priložnostjo ☺
meni se zdi, da jo hoče ob denar spraviti … s kakšno kao izjemno priložnostjo ☺[/quote]
Jaaaaa, čaka na priložnost, da ji razloži vse o lyonesse cashback sistemu:).[/quote]
to je prekomplicirano … čaka, da se ona toliko nakuri, da mu bo plačala “usluge” … sam bejba je bjonda, pa ji še ni potegnilo, da tudi da mu ga samo potegne – mora plačati 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.