kako nakazati denar na trr
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › kako nakazati denar na trr
Nekaj moram plačati na TRR, pa ne vem, kako. Imam te podatke: njihov znak- referenco?, AP/ itd, št. TRR ter sklic. Ali kdo zna? Prek spletne banke ne morem, ker lahko samo za prenose med računi iste banke. Imam pa PBS.
HVala vam!
Na netu maš pa navodila za izpolnjevanje UPN. Lahk na pošti plačaš in ti oni izpolnijo.
Izpolniš UPN nalog, vpišeš pravilne podatke in plačaš tako kot vse druge položnice. Ker je druga banka in ni znotraj tvoje banke, plačaš provizijo.
Jaz preko western union pošiljam.Men da best,pa še varno.
fino, a mogoče veš njihov trr, da jim pošljem?
unionar ti pa si ziher iz nigerije doma
odkrito povedano, ni mi jasno kako eni sploh lahko funkcionirate?
pa jebela cesta, spletno banko imaš za plačevanje na vse račune, v slovenijo in v tujino, ne pa za prenose med računi iste banke…
Res je!Imaš prav,ogromno nas j slovencev tu.Kako pa si ugotovil?
Res je!Imaš prav,ogromno nas j slovencev tu.Kako pa si ugotovil?[/quote]
Si mogoče našel njihov trr, da mi poveš?
Kaj ti ni jasno?
Kako, da ni za prenose? Npr. sinu dam gotovino, ker ne more na pošto, on pa mi potem drug dan vrne z nakazilom na moj račun. Simpl! Oba sva pri eni banki.
point mojega pisanja je, da lahko na spletni banki opraviš vse storitve, od plačil na razno razne trr-je, do plačil v tujino, ne pa samo za interne prenose, tako, kot ti praviš. ti pa naj sine še nakaže na ta trr račun in mu ti daš gotovino, če te uporablja namesto bankomata..
Forum je zaprt za komentiranje.