Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako nakazati denar na trr

Kako nakazati denar na trr

Vem, da je butasto vprašanje … Ampak sem res stara šele 16 let in tega pač ne vem.

Kako komu nakazati denar na trr, pa da ne greš v banko? Lahko na pošti? Oz. kje?

Pa ne zajebavam se …

Lahko na pošti.

Jaz raaje delam z western unionom.Res pa da to ni nakazilo na TRR.

Aha, hvala. Kaj pa rabim zato na pošti? Pač samo rečem, da bi rada nekomu nakazala denar? Pa dam denar, št. trr, ime, priimek pa naslov?

Kako pa delaš to z western union-om

na pošti položnico izpolniš s prejemnikovim trr in podatki, pa namen (nekaj plačaš še za storitev – 2€ se mi zdi, amapk ne me držat za besedo)

ali pa če ti lahko nekdo preko elektronskega bančništva nakaže

Rajši se posvetuj s starši. Kar nekomu nakazovati denar, ni pametno.

Sicer ne vem zakaj boš nakazovala, ampak goljufov je v Sloveniji polno in pri šestnajstih si lahka tarča. Nasedemo še mi starejši z izkušnjami, kaj šele ti , ki jih imaš šestnajst.

Denar si težko privarčevala zato previdno ravnaj z njim. Bolje, da ga porabiš zase.

Nad 400 €je najceneje, če nakažeš iz banke. Tam ti vse oni izpolnijo. 1,8 € je nakazilo.

Okej, hvala vsem.

Brez skrbi. Res je, da se lahko uštejem, hvala za opozorila, vendar bom nakazala malo denarja (15€) osebi, ki jo poznam.

Najcenejše je,da greš na banko na kateri ima oseba ,ki ji boš nakazala denar, odprt račun(naprimer: če ima račun odprt pri NLB,da greš na eno od NLB bank) in rečeš,da bi nakazala € in ti bodo oni vse izpolnili in še zastonj bo

Pri Novi KBM je po novem 2,09€!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close