Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako najti žensko, ki si ne želi otrok (vsaj ne kmalu)

Kako najti žensko, ki si ne želi otrok (vsaj ne kmalu)

Eh to je easy, 18 letnico si ubod.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Obstaja pa možnost, da se spreobrneš že prej in si naenkrat zaželiš imeti otroka, če naletiš na tisto pravo dekle, za katero bi naredil vse, ko se ti bo zdelo, da lebdiš nad oblaki ali pa, če bo otroka imel kdo od tvojih prijateljev ali sorodnikov.
Sam sem zelo podobno razmišljal pri 28, da bi jaz imel otroka, to pa že ne….le kdo se bo ukvarjal s temi cmeravimi pokorami, vstajal s podočnjaki in menjal plenice, ki so kot kinder suprise, nikoli ne veš kakšne barve, vonja in agregatnega stanja je vsebina.
Potem pa je moja mlajša sestra povila hčerko. In ko sem opazoval tisto malo nemočno bitjece kako se razvija in raste, kako se od srca smeji mojim neumnostim, dela prve korake in začenja tekati naokoli se je v meni premaknilo. Šele, ko imaš otroka spoznaš kaj je to brezpogojna ljubezen…[/quote]

Poeta za predsednika!

P.S.: Samo ne vem česa. :)))[/quote]

Ne pretiravaj, da slučajno ne postaneš first lady…virtualna seveda:))

Nisem brala drugih. Po moje boš prej našel kakšno starejšo žensko, ki se je na račun drugih ciljev, odrekla otrokom in družini. Tvoje starosti pa kvečjemu neplodno žensko.

Obstajajo ekstremi, seveda, tam nekje na drugem koncu sveta je z umetno oploditvijo ena rodila proti 70. letu. Ampak to so ekstremi in izjeme. Praviloma, jebiga, narava je taka, je čas za žensko za prvega otroka optimalen le tam nekje do 35. leta. Kasneje je vse težje, vse več je možnosti, da gre kaj narobe. Tu ni kaj modrovati, da ena sodelavka pa … ja, ja. Ampak glej, tako je. To niso mnenja. Taka je realnost. Kljub izjemam.

Ni ti treba pristati na otroke, prepričana sem, da se najde veliko žensk, ki si jih ne želijo. Ne pa ob tem misliti, da če boš zdaj našel 35-letnico, bosta pa čez 10 let z lahkoto, če vaju prime, imela otroka. Morda ja. Verjetneje pa ne. In še nekaj. Imeti otroka ne pomeni samo zaploditi ga (kar moškim nikakor ni problem tudi v zrelih letih) ali donositi ga (kar pa ženskam po 40. vsekakor lahko predstavlja problem), ampak ga potem tudi vzgajati in “pripeljati” do odraslosti. En vidik je narava in telo, ki pri ženskah reprodukcijo omejuje. Drug vidik je potem odraščanje teh otrok. Si prepričan, da boš imel pri 60-ih energijo in živce za podivjanega najstnika? Sploh prvega? Nevajen, navajen življenjskega sloga, ki je povsem drugačen, tvoj ali vajin… Če nisi, raje reci, da otroci sploh odpadejo, ne pa jih premikat nekam v prihodnost. Meni se to ne zdi nobena tragika, če si jih ne želiš, si jih ne želiš. Bolj problematično se mi zdi, da imajo otroke tisti, ki si jih ne želijo (ker pač čutijo pritiske z bogvekatere smeri) ali to, da tisti, ki si jih želijo, ne morejo imeti. Ampak vse to je pač življenje.

Vem, da nisem odgovarjala na primarno vprašanje. To pa zato, ker ne vem. Mislim si, da se ženske, ki ne želijo otrok, najdejo tam, kjer se na splošno najdejo ženske, tudi tiste, ki želijo otroke. Vsaj mislim si, da si tako različne v vseh vidikih pač nismo. Tiste, ki imamo otroke, tiste, ki si jih želijo, in tiste, ki si jih ne… Pri dejavnostih se ne odločamo na podlagi tega, ali hočemo kdaj otroke ali ne. Menda. Sicer pa si glede tega dobil že precej predlogov =)

Meni se pa ne zdi da boš težko našel. Sama sem stara 28 in gotovo si vsaj do 35 ne želim otrok. Ne izključujem možnosti da bi jih imela, pa tudi če bi jih kdaj želela, vem da do te starosti želim početi druge stvari. In mislim, da ni malo takih žensk

Sicer ni odgovor na temo, ampak vseeno.
Meni je čudno, da vsi hočejo otroke potem pa samo to poslušaš kako so bogi, kako nimajo časa, kako so pod stresom, kako nimajo časa zase in rekreacijo, ker imajo otroke… ja zakaj imeti otroke, če so tak problem?
Miha, ne jih imeti. Boš imel pol manj težav.

Rad bi se samo zahvalu vsem, ki ste napisali nasvete in tudi druge stvari. Moram reč, da mi je dalo prav malo zagona, da se mogoče stvari v prihodnosti glede takega razmerja še izidejo. Verjetno ni še čisto za obupat 🙂

Ja, veliko starsev je preobremenjenih. Seveda pa resitev za lazje zivljenje ni v tem, da se plodnost izrine iz zivljenja in se odpove otrokom. Po drugi strani pa imajo otroci bolj malo od starsev, ki so stalno pod stresom oziroma jim s tem naredijo vec skode kot koristi.

punce tvojih let se ne strinjajo? a pa ti veš da ženske po 35 letu težje zanosijo…vsaka si že pri 30 želi imeti otroka….če jih nočeš pa bodi sam in letaj iz cveta na cvet:) in kmalu boš star 35,40 in na koncu te nobena ne bo hotela češ tale si ne želi otrok vsj kmlu ne…kaj boš fotr pri 50 ko bi že lahko bil star ata haha

Miha, ne poslušaj vseh negativec. Dosti žensk nas je, ki niti pod razno ne želimo otrok. Samo potem pazi, da se ne boš ti spomnil imet otroke, ko boš 45 star.

Ali pa še huje. Pazi, da se ti tega ne spomniš. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Brez skrbi, da se ne bom.
Je pa pogosto pri moških, da se pri 45ih spomnijo, da bi pa imeli otroke in noro iščejo kako 20-30 letnico, ki bi bila mama njegovim otrokom. Ženska tudi, če bi se spomnila tega, ne bo začela letati za 25letniki. Moški pa žensko zapustijo in začnejo letat za mladenkami.

A si nam fauš ker mamo lahko mi otroke še pri 45?

mladenke so pa itak lepše od večine 40+ letnic torej tukaj sta 2 stvari zakaj bi letali za njimi!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Saj tudi moški ne bo začel letati za 25 letniki. 🙂 Dejstvo pa je, da bi tako moški kot ženska verjetno poiskala drugega partnerja, če bi se njune želje tako zelo razlikovale.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, motiš se. Moški, ki nimajo otrok, se pogosto pri 45ih spomnijo, da bi jih imeli in začnejo iskati 20-30 letnico, ker njegove vrstnice so preprosto že prestare, da bi bile mame. Tega je ogromno pri moških. Vem iz izkušenj. Prej jih ne želi otrok, v tej starosti se spomni, da jih želi in pač išče 20-30letnico.
Ženska pa, ki bi se pri 45ih spomnila imeti otroke, jih včasih lahko ima, večinoma pa precej težko. Ampak tudi, če se odloči, da bo pri tej starosti poskusila zanositi, ne bo iskala 20-30letnikov, ampak bo ostala z vrstnikom. S tem, da se res redkokatera res odloči za imeti prvega otroka v tej starosti. Jaz osebno je ne poznam. Poznam, da so imele drugegega, tretjega, šestega… prvega pa ne.

Saj ni to point … point je to da tudi če bi se 45 letnica ODLOČLA dobit 25-30 letnika bi le REDKOKATERI uspelo… ker le redkokatera pri 45 je tako seksi kot najbolj seksi 25-30 letnice 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Saj tudi moški ne bo začel letati za 25 letniki. 🙂 Dejstvo pa je, da bi tako moški kot ženska verjetno poiskala drugega partnerja, če bi se njune želje tako zelo razlikovale.[/quote]

Kolikor je brati, si ga ženske tu in tam kdaj dajo pridelat tudi na outsourcing.

Saj ni to point … point je to da tudi če bi se 45 letnica ODLOČLA dobit 25-30 letnika bi le REDKOKATERI uspelo… ker le redkokatera pri 45 je tako seksi kot najbolj seksi 25-30 letnice :)[/quote]

Ojej, le zakaj bi 45letnica hotela dobiti 25-30 letnika? Nisem še 40, ampak so mi že sedaj 30 letniki čisto preotročji. Da ne govorim o 25 letnikih. Še nisi opazil, da imamo ženske najraje kako leto ali par let starejšega moškega, ker so bolj zreli, bolj resni.

Saj ni to point … point je to da tudi če bi se 45 letnica ODLOČLA dobit 25-30 letnika bi le REDKOKATERI uspelo… ker le redkokatera pri 45 je tako seksi kot najbolj seksi 25-30 letnice :)[/quote]

Ojej, le zakaj bi 45letnica hotela dobiti 25-30 letnika? Nisem še 40, ampak so mi že sedaj 30 letniki čisto preotročji. Da ne govorim o 25 letnikih. Še nisi opazil, da imamo ženske najraje kako leto ali par let starejšega moškega, ker so bolj zreli, bolj resni.[/quote]

A torej potem pa jamraš da ti zreli moški pri 45 ki so par let starejši od tebe gredo lovit 25-30 letnice?

kako že to sovpada z zrelostjo v tvoji teoriji?

A še nisi opazla da pa moški hočemo pa klas bolj seksi žensko od sebe? Tako kot ve starejšega par let… torej ti pa jamraš da moški to potem naredijo al kak?

Matkič, moj moški je zrel moški. On se najbolje počuti v družbi vrstnikov in vrstnic. Vsak si pač poišče partnerja, ki je na istem zrelostnem nivoju.
Drugače pa napisala sem, da si 45letniki, ki si zaželijo otrok, iščejo 20lletnice. NIsem pa rekla, da jih najdejo. Moje izkušnje so take, ko sem bila v 20-30ih letih težili taki pa sem jih kenslalal. Nasploh radi 45+ težijo 20-30 letnicam, samo uspeha pa nimajo.

ja seveda kdo pa ti to verjame no…. a zato si na MoNu ker sta 2 zrela odrasla v super zvezi….

no dopuščam moznost da je to res in da si pač zaposlena v JU kjer se nič ne dela. Pa maš čas tipkat tukaj

Mogoče sem pa tako brezposelna kot si ti in lahko tako dneve in dneve visim tu gor tak kot ti. Aja, jaz lahk samo dopoldan, ker popoldan pride mož domov in imam kaj prijetnega za početi. Ti pa ostaneš tu gor.

Pol si samo ti brezposelna ker jaz sem pravkar v sluzbi in servisiram PC ki me konkretno jebe v glavo… sory… saj bo bolše morda te bo kdo zaposlil ko bo dobo subvencijo za tebe drugač se te itak ne splača 🙂

čudi me da pri teh letih sploh znaš uporabljat google… tak da si kar dobra

Uf, potem cele dneve visiš v službi, da si cele dneve tu gor?

Eni smo hodili v šolo :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close