Kako najti žensko, ki si ne želi otrok (vsaj ne kmalu)
Zdaj sicer ne vem ali nas Miha30 samo provocira ali pa je res tako zahojen?
Nočeš mlajše? Pa daj starejšo. Če je 5 let starejša, po statistiki možnosti za otroka niso ravno bleščeče, če pa je 10 let starejša, so pa žal otroci bolj mokre sanje (in ne boš verjel, večina žensk je dovolj izobraženih, da to ve). Se pravi, da ti ne iščeš ženske, ki bi imela otroke čez 5-10 let, ampak tako, ki jih nebi imela nikoli. Glej, proskala34 se ti na veliko ponuja…
Učitlca, verjetno so na teh tečajih in izletih podobne samske ženske kot drugje – ki si pri starosti 30-35 želijo (čim prej) otroke, ne pa take, kot si jih želi avtor teme?
Mogoče je nekaj na tem, ampak dvomim, da lahko tako posplošiš. Kakšno leto nazaj je imela sodelavka od mame otroka pri več kot 50-ih. Nekaj je na tem, ampak, dvomim, da bi se tako hudo mudelo..
Drugače pa nebi imel nič tudi proti temu, da nebi imel otrok sploh. Težko je reči za prihodnost, ampak vsaj za 5-10 let si jih res ne želim..
Drugače pa “tudi jaz jih nočem”, mogoče bi blo zanimivo, če bi se kaj slišala. Jaz osebno nebi imel nič proti, če bi bila par let starejša.
Obstaja pa možnost, da se spreobrneš že prej in si naenkrat zaželiš imeti otroka, če naletiš na tisto pravo dekle, za katero bi naredil vse, ko se ti bo zdelo, da lebdiš nad oblaki ali pa, če bo otroka imel kdo od tvojih prijateljev ali sorodnikov.
Sam sem zelo podobno razmišljal pri 28, da bi jaz imel otroka, to pa že ne….le kdo se bo ukvarjal s temi cmeravimi pokorami, vstajal s podočnjaki in menjal plenice, ki so kot kinder suprise, nikoli ne veš kakšne barve, vonja in agregatnega stanja je vsebina.
Potem pa je moja mlajša sestra povila hčerko. In ko sem opazoval tisto malo nemočno bitjece kako se razvija in raste, kako se od srca smeji mojim neumnostim, dela prve korake in začenja tekati naokoli se je v meni premaknilo. Šele, ko imaš otroka spoznaš kaj je to brezpogojna ljubezen…
Obstaja pa možnost, da se spreobrneš že prej in si naenkrat zaželiš imeti otroka, če naletiš na tisto pravo dekle, za katero bi naredil vse, ko se ti bo zdelo, da lebdiš nad oblaki ali pa, če bo otroka imel kdo od tvojih prijateljev ali sorodnikov.
Sam sem zelo podobno razmišljal pri 28, da bi jaz imel otroka, to pa že ne….le kdo se bo ukvarjal s temi cmeravimi pokorami, vstajal s podočnjaki in menjal plenice, ki so kot kinder suprise, nikoli ne veš kakšne barve, vonja in agregatnega stanja je vsebina.
Potem pa je moja mlajša sestra povila hčerko. In ko sem opazoval tisto malo nemočno bitjece kako se razvija in raste, kako se od srca smeji mojim neumnostim, dela prve korake in začenja tekati naokoli se je v meni premaknilo. Šele, ko imaš otroka spoznaš kaj je to brezpogojna ljubezen…[/quote]
Poeta za predsednika!
P.S.: Samo ne vem česa. :)))
Forum je zaprt za komentiranje.