Kako najti sebi primernega
Nasvetprosim, 02.01.2022 ob 10:10
Stara sem nad 35. Imam precejšno nesrečo v iskanju pravega. Preden me napade kdo, češ kje si bila pa prej ali pa si stara in za odpis, naj povem da sem pred leti izgubila ljubezen svojega življenja v prometni nesreči. Skupaj sva bila 10 let in zame je bil to velik šok. Po tem dolgo časa nisem sploh imela želje biti s kom. Zdaj pa si tega želim, samo kaj ko ne najdem pravega. Pa da se razumemo, samskih pri teh letih je kar dovolj, samo noben me ne pritegne tako zelo, da bi si z njim želela zvezo.
Moti me predvsem njihov stil življenja. Ne da obsojam drugačen stil življenja, samo jaz bi nekoga, ki je zanesljiv, ljubeč, pozoren, ima kakšen hobi, vendar ne nekaj kar bi mu vzelo ves prosti čas. Nekoga, ki ni zapečkar, rad hodi v naravo, potuje, in seveda nekoga, ki se ne poigrava z žensko samo zaradi svojega zadoščenja. Kje naj ga najdem?
Najprej, zal mi je za tvojo izgubo.
Primernega… sebi… boš našla tam, kjer se zadrzujes. To je jasno. Če boš iskala drugje, več ne bo primeren tebi. Ampak tisti, ki se pa tam zadržuje.
Vprašanje je bolj, ali si res prebolela izgubo, ali se bo vsak nadaljnji primerjal s pokojnim in boš nesrečna. Ti in on.
Pojdi s prijateljicami po krajih, mestih, ki jih imaš rada. Bodi pozorna pri hobijih.
Ti privoščim, da bi našla in bila srečna. Ampak… gledati moraš naprej in se veseliti prihodnosti bolj, kot obzalujes preteklost.
In nikar ne verjame, da so vsi samski pri tel letih start. Poznam samske ženske in moške in vem, da bodo nekega dne, za nekoga terna.
Lp!
nesrecen79, 02.01.2022 ob 19:41
Pozdravljena.
Če boš uspela prit do kakšnega drugega nasveta kot je ta da se prehodi neka pot, ki vmes tudi lahko pošteno prizadene ae priporočam.
Nekateri nismo več poročeni. Smo ločeni in smo pred isto dilemo kot ti.
Lp.
Nikjer ne moreš dobiti zagotovila, da te nekaj ne bo prizadelo. Od prvega trenutka naprej pa lahko veš, ali se splača tvegati.
Če niti pripravljen tvegati, potem pač se nisi spoznal prave. Ni konec sveta po ločitvi. Konec sveta je, ko se tako odločiš. Zate, ne za druge. Torej, izberi življenje, izberi srečo, izberi tveganje in stopi korak naprej.
In ne verjami nakladanjem o ločenih z otroci. Vsaka normalna bo razumela, kaj pomeni otrok in prava zate, bo sprejela oboje.
Samo tvegati moraš ?.
brez osebnega spoznavanje ne bo nič. če si za družbo piši na plazasprehod@protonmail.com
pa se bova tam vse zmenla.
NevaM, 29.01.2022 ob 10:26
Nikjer ne moreš dobiti zagotovila, da te nekaj ne bo prizadelo. Od prvega trenutka naprej pa lahko veš, ali se splača tvegati.
Če niti pripravljen tvegati, potem pač se nisi spoznal prave. Ni konec sveta po ločitvi. Konec sveta je, ko se tako odločiš. Zate, ne za druge. Torej, izberi življenje, izberi srečo, izberi tveganje in stopi korak naprej.
In ne verjami nakladanjem o ločenih z otroci. Vsaka normalna bo razumela, kaj pomeni otrok in prava zate, bo sprejela oboje.
Samo tvegati moraš ?.
Normalna nebi razumela.ker normalna si najde brez otrok
Forum je zaprt za komentiranje.