Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako najti punco

Kako najti punco

Ooo, sonce nebeško, ti pa si optimist …[/quote]

Do zdaj sem imel take punce, ki se delajo umirjene,prijazne, medene potem pa so počasi postale zmaji. Iz izkušenj sem počasi ugotovil, da pes, ki laja ne grize.
Bolj je zadirčna in napadalna tako na netu, bolj je v reali normalna, prijazna.[/quote]

Že mogoče, ampak tokrat si naletel na zavožene babje slučaje, ki niso nikjer za nobeno rabo. Ne virtualno, ne realno. Ne splača se ti izzivat usode in poskušat sreče s tistimi, od katerih sta sreča in usoda roke dvignili.

Travarica, kar prepričuj se ja. 20 prstov bi si obliznil, da bi te kira povohala.

Avtor, prijavi se na kak plesni tečaj. Imaš več dobrih točk tega, tudi če nobene primerne ne spoznaš:

1.) Razmerje med spoloma neposredno v tvojo korist. Veliko žensk bo tam brez plesalca, tako da lahko pride to tega da se celo “stepejo” zate. Pre-selekcija je čudežna stvar 😉

2.) Fizična vadba. Ples je posebna vrsta vadbe kjer dela celo telo, kar posredno pomeni da so dekleta tam relativno fit, oziroma vsaj migajo.

3.) Družbeno sprejemljivo dotikanje neznank. Med plesom je enostavno priti do fizičnega kontakta kot osnove za kaj več.

4.) Test neverbalne dominance. Hitro vidiš če ti bo pustila voditi ali ne. Pa tudi ona vidi hitro če sploh znaš vodit.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [i]"It is by caffeine alone I set my mind in motion. It is by the beans of Java that thoughts acquire speed, the hands acquire shakes, the shakes become a warning. It is by caffeine alone I set my mind in motion."[/i]

Super 🙂
Ampak, a greva kaj stavit, da on to “ne bi”?

Na plesne tečaje moraš priti v PARu.
Res pa je, da je na netu dosti oglasov, kjer ženske iščemo soplesalce. Tako, da kar veselo prečekirat oglase in se bo sigurno našla kakšna za plesni tečaj.
Samo ne pa kar it na tečaj, tam so že po parih. Plesalko moraš prej najti.
ENe plesne šole imajo celo oglasne table na netu, kjer se iščejo med sabo.

pesda skelca, se delaš norca, dol bi se pa dajala z jebačem, potem pa jambrala kakšni so deci. Imaš tukaj gor možnost da enga fanta dobrega 39 spoznaš.

Ful dobr ja, da kar uletiš na plesni tečaj in potem po možnosti res dobiš soplesalko, ki ti je takoj antipatična in se ti bruha ob vsaki naslednji plesni uri:). Fenomenalen nasvet:)). Dons sem tolk pozitivna:).

Valda, da se delam norca….neresne stvari so temu namenjene… :-))))

Pa jest ne jamram.
Ne prej, ne pol… 🙂

Na tečaj ne moreš uleteti in tam najti soplesalko, ker so že vsi po parih.

jaz ti predlagam da ne iščeš soplesalke, ker tam itak iščejo nekoga ki že nekaj zna plesat. Tako da boš spet razočaran. Lahko pa probaš, samo da ne boš hotel potem kar navalit nanjo. Ker ti iščeš punco, ne soplesalko, tok da veš.

Pa mu daj ti boljši nasvet.

Vpišeš se recimo na jogo, pilates, kaj takega, kjer so pretežno ženske.

Nekje mora začet. Kjerkoli bo iskal, ne bo šlo, brez da bi “navalil”.

Vi, ki mu dobesedno svetujete, naj s eizogiba vsem področjem, kjer dejansko lahko sreča predstavnice nasprotnega spola, ste po možnosti na istem kot on, le da si tega ne priznate.

Pa mu daj ti boljši nasvet.[/quote]

Za 39-letnika, ki ne ve, kaj je to ženska…sorry, ampak res se mi ne pripelje noben pameten nasvet. Morda zato, ker sama nikoli nisem bila v tako bedni poziciji. Da bi bila pa še toliko stara in v tem zosu…za ubit:).

Perfektne samske mone cefrajo vsakega samskega moškega, ker one so tako perfekt.

Na jogo bi jaz šel, samo ne sam. Rabim enega, samo ne da mu je cilj samo ženske ne pa joga. Ker to tam ženske hitro skužijo, da bi rad eno samo…

če pa rabiš za vsak korak v lajfu podporo zraven, je pa to ena žalost.

pa vlada ne bom sam med 20 pohotnimi zenskami, ki migajo z ritjo, pejt ti tja, pa se naguzi vsaki, pomoje bi hitro nehal

Maš prav, bodi raje še naprej doma na varnem za 4 stenami.

ne zeeh bom šel enkrat samo cajt si morm najdt, zdele imam ene stvari, ampak bom šel, verjem.

Nekaj sem se naučil od tebe.

Danes je vajin (vaš dan).

Svetovni dan depresivnih ljudi in to v pravem skoraj poletnem dnevu.

Vidim, da imate BUJNA DOMISLJIJA… NEEE, lol.

Zal ne morem pomagati. Razlika v nivoju, lol.

Skoraj 40-letni dedci bi že lahko počasi k sebi prišli, ne pa da načrtno iščete neke babe, ki vas očitno niti nočejo. Kaj je narobe s samskostjo očitno ste samski celo življenje? Na tem raje gradite svojo samopodobo, ne pa da iščete bližnjico do neke dolgočasne družinske zdolgočasenosti…Kje vam je pogum, domišljija..

Ko vse prebereš,ni čudno da je tolko samskih danes:))

Kako vam patetikom ni jasno, da če bi babe hotele kaj imeti z vami, vam ne bi bilo treba tu fehtati instant rešitve vaših problemov. Če bi bili vi babam zanimivi, bi že imeli kakšno vezo, ali vsaj ohlapno razmerje. dejstvo je, da jim niste in to se ne bo spremenilo, pa če še 100 tem odprete, kje bi lahko kakšno spoznali. Usoda družinskih oslov vam očitno tudi ni zapisana, če bi vam bila, bi vas že kakšna pobrala, kot vsakega s temi ambicijami. Zatorej si poiščite druge hobije, ne pa preganjanje bab, ker to ni za vas..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close