Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako najti punco

Kako najti punco

Najti normalno samsko tvojih let pa je res nemogoče. Tiste, ki so samske so polne frustracij ali pa totalne afne ali pa debeluharce ali zanemarjanje punčare. Ostani raje samski kot pa, da si take babe nakoplješ.

tukaj iskat nasvete je brezveze.….
pol pa sledijo natančna navodila z brezveznim nasvetom 🙂

Kaj sedaj naj upošteva napisano al naj ne upoštava, ker je itak brezveze?

Drugače pa… kot ženska ne bi žive z nekom, ki ne ve niti kakšno je življenje, če imaš psa, ga ima zgolj za neko orodje s katerim ne ve kaj počet ko greš na dopust… 🙁
Kako bo šele vedel kako živet z žensko…..cccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

pa ne sedaj iskat samo eno ki se samo s sšportom ukvarja. Šport je že okey, ampak z punco verjetno ne bosta skupaj glih nekih maraton tekla, vsaj na zacetku. Važno da ima veselje do gibanja, Da gre rada v kaksn hrib, da ima splošno kondicijo, tudi če nima, jo bo mogla imet, če bo s tabo. DA zna kolesarit, malo tečt, vsaj da je sposobna tečt 100 metrov(čimbolj estetsko), ni važno koliko ona preteče. Izogibaj se nekih karierist in športnic, te so itak nekaj posebnega. Pa seveda, takih ko ti reče da mora biti ze na prvem zmenku iskrica. Če bo prvi zmenk, tak da se bosta lepo pogovarjala, bo že okey. Važmo da si želi ona, drugi in tretji zmenek. Če tega noče, nimas kaj.

Seveda, končno si dojela, da sem ronka in tudi moški. Večinoma sem moški. Nastopam s številnimi niki, ne le kot ronka in dobri fant. Sploh enega moškega redno uporabljam. Zato vem vse o vas.[/quote]Uporabljaš moškega? 🙂
Za kakšen namen ga pa uporabljaš, če ni skrivnost? :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

bučman on, pravim da mu noben nasvet ne pride prav, tudi moj ne, dokler ne bo sam ugovotil. jaz tukaj pišem,d a se taki drekači kot ti oglasijo. boli me kurac

Seveda, končno si dojela, da sem ronka in tudi moški. Večinoma sem moški. Nastopam s številnimi niki, ne le kot ronka in dobri fant. Sploh enega moškega redno uporabljam. Zato vem vse o vas.[/quote]Uporabljaš moškega? 🙂
Za kakšen namen ga pa uporabljaš, če ni skrivnost? :))))[/quote]

Za zadovoljitev potreb 🙂

Mene pa zob!
Pa naj vsak svojo rano sisa….. 😛

Uporabljaš moškega? 🙂
Za kakšen namen ga pa uporabljaš, če ni skrivnost? :))))[/quote]

Za zadovoljitev potreb :)[/quote]
Se mi je zdelo, da imaš nekaj za bregom, samo še ne vem a njegovih al tvojih?

Za zadovoljitev potreb :)[/quote]
Se mi je zdelo, da imaš nekaj za bregom, samo še ne vem a njegovih al tvojih?[/quote]

Prava zadovoljitev je le, če je obojestranska. Ampak, saj to tako veš :).

Se mi je zdelo, da imaš nekaj za bregom, samo še ne vem a njegovih al tvojih?[/quote]

Prava zadovoljitev je le, če je obojestranska. Ampak, saj to tako veš :).[/quote]Seveda vem, sem se že ustrašil, da bi koga zgolj enostransko izkoriščala.
Saj veš ženske to menda rade počnete. Sicer ne še vem al ponesreč al namerno… 😉 :)))

Prava zadovoljitev je le, če je obojestranska. Ampak, saj to tako veš :).[/quote]Seveda vem, sem se že ustrašil, da bi koga zgolj enostransko izkoriščala.
Saj veš ženske to menda rade počnete. Sicer ne še vem al ponesreč al namerno… 😉 :)))[/quote]

Ti, a tebe tudi baba futra, da se lahko cele dneve po internetu paseš?

Seveda vem, sem se že ustrašil, da bi koga zgolj enostransko izkoriščala.
Saj veš ženske to menda rade počnete. Sicer ne še vem al ponesreč al namerno… 😉 :)))[/quote]

Ti, a tebe tudi baba futra, da se lahko cele dneve po internetu paseš?[/quote]
Pa ne da te to moti? Ali celo kakorkoli prizadene, da se sploh oglašaš?

Kaj pa vem, teh stvari nimam preveč dobro nadelanih. Očitno sem zato samska. MOram malce razmisliti o tem 🙂

Kaj pa vem, teh stvari nimam preveč dobro nadelanih. Očitno sem zato samska. MOram malce razmisliti o tem :)[/quote]Torej sedaj samska samo ponesreč izkoriščaš moškega, ko bi bila pa nesamska bi ga pa nalašč? 🙂
Kaj pa če še ti odpreš temo “kako najt fanta za namerno izkoriščanje do onemoglosti”?
A tale, ki se v tej temi ponuja se ti pa ne zdi “užiten”? 😉
Aja, to je itak ronka…..brez psa :))))

Ti, a tebe tudi baba futra, da se lahko cele dneve po internetu paseš?[/quote]
Pa ne da te to moti? Ali celo kakorkoli prizadene, da se sploh oglašaš?[/quote]

Mami preživlja? Saj mene tudi. Nič te ni treba biti sram zaradi tega. To je danes moderno. Trend.

Kaj pa vem, teh stvari nimam preveč dobro nadelanih. Očitno sem zato samska. MOram malce razmisliti o tem :)[/quote]Torej sedaj samska samo ponesreč izkoriščaš moškega, ko bi bila pa nesamska bi ga pa nalašč? 🙂
Kaj pa če še ti odpreš temo “kako najt fanta za namerno izkoriščanje do onemoglosti”?
Aja, to je itak ronka…..brez psa :))))[/quote]

Kaj pa vem, potem me bodo pa zasuli pa se spet ne bom znašla. Kaj vem, bi morala napisat, da mora biti bogat, lep, imeti hišo, … potem pa bistveno: da je večino leta odsoten, recimo na kaki misiji, denar pa domov meni pošilja, da ga lahko po mili volji zapravljam zase in pa seveda za svojega ljubimca. Kaj takega, a ne?

Torej sedaj samska samo ponesreč izkoriščaš moškega, ko bi bila pa nesamska bi ga pa nalašč? 🙂
Aja, to je itak ronka…..brez psa :))))[/quote]

Kaj pa vem, potem me bodo pa zasuli pa se spet ne bom znašla. Kaj vem, bi morala napisat, da mora biti bogat, lep, imeti hišo, … potem pa bistveno: da je večino leta odsoten, recimo na kaki misiji, denar pa domov meni pošilja, da ga lahko po mili volji zapravljam zase in pa seveda za svojega ljubimca. Kaj takega, a ne?[/quote]

Obnašaš se kot kakšna blokarca iz mesta. A nimaš nobenega dela na kmetiji ob tem času? Alo, gremo zelje kisat.

Sami koristni odgovori.

Nekaj bi vprašala…zakaj si se pri teh letih sploh odločil, da bi imel punco? V čem je keč?

Jaz sem se že pri 15ih, 20ih to odločil.

Aja. Pol pa ni upanja zate. Ne moreš šele pri 39-ih delati na tem, kar bi moral začeti pri 15-ih.

Joj ženska no. Tako stvar se pač ne odločiš. Že od nekdaj vem, da ne želim ostati samski. A ti si se tudi odločila zdaj pa ne bom več samska in naslednji dan nisi bila več samska ali kako?
Kaka trapasta vpršaanja no.

Pri meni je tako kot se odločim. Ni stvari na katero bi čakala 24 let tako kot ti, pa še ne bi prišla. Ti si pa dopoveduj po svoje.

Naj ugibam, spadaš med samske ženske, ki trdijo, da so se odločile, da bodo samske.
Trdijo že, resnica je pa drugačna. Želiš si imeti partnerja pa ga ne najdeš, zato trdiš, da želiš biti samska.

Ribica ima point. Ali utrujaš s provokacijo, ali pa v nobenem primeru nisi tip za ženske in ti ni pomoči. Ker če že 24 let o nečem fantaziraš in ničesar ne narediš v tej smeri, ti noben nasvet ne bo pomagal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close