Kako najti občasnika?
Uf, torej nisi le lepa in seksi kot praviš, trdiš, da se ljudje še na tvoje poste lepijo. Zanimivo. Pa si že kdaj kaj pametnega in koristnega napisala na monu? Ali se samo hvalisaš kako super si?
Tipi pa v jok, ker si razkrila, da si taka huda baba oni ti pa ne smejo pisat.
[/quote]
Seveda. Tudi tebi. išči erotično energijo v sebi, da si najdeš občasneža,ne pa najedat, ker bivšega nisi prebolela. V bistvu pa je najboljši nasvet ta, da poiščeš ljubezen v sebi, te ti manjka.
jaz je imam še preveč.
Niste tako anonimni kot mislite, ti pa si že večkrat take teme o iskanju moških odprla.
Zberi se in išči nežnost ljubezen ter erotičnost v sebi.
In to ti je najboljši nasvet ki si ga dobila v tej temi.
[/quote]
Meni se zdi, da tebi hudo manjka, da bi te en moški dobro poseksal. Pa si zato prišla sem razlagat kako seksi in lepa si.
Je najdla spet eno, da jo “glisandira” gore dole.
“Chik fajt” – nacho čips&dips time 🙂
Una je pa neumna, ker se ji pusti glodat in bajtat tukaj že dve strani, ker ne zna nehat in pada na njeno provociranje nazaj – vsaka po svoje kokodajsata.
[/quote]
Ja imaš prav. Res sem trapa, da se ji pustila sprovicirat. Pač ura je pozna pa pogreša kakega dedca pa potem tule sitnari.
Zato je pa bistvo, da se ne zaljubim.
100 let sem bila samska, potem sem spoznala nekoga s katerim mi je bilo lepo, ampak očitno sem bila njemu občasnica. In sem pač pogruntala, da moški so ok, dokler se ne zaljubiš.
[/quote]
Bo kr držalo,moski so ok, dokler jim ne poves, da si se zaljubila.
Jaz sem ugotovila, da bi lahko sla obcasno z nekom, kateri nima enakih ciljev, ambicij, zelj, s takim se tudi ne bi zapletala v neke zaupne pogovore, mu ne bi mogla govorit o sebi, o mojih zeljah, tezavah, torej odpade vsakodnevno cvekanja. Minilo bi me tudi, ce bi se dobivala zgolj takrat, ko njemu pase.
Ko pa zacnem z nekom bolj pogosto cvekat, naju zanimajo iste stvari, si zaupava kaksne intimne stvari ali tezave, potem pa ze vem, da se bom z lahkoto zaljubila in bi bilo s takim obcasnistvo samo trpljenje.
Torej jaz za obcasnistvo ne bi potrebovala zaljubljenosti, bi pa morala biti med nama fizicna privlacnost.
Ce isces obcasnistvo, predlagam, da mu ze na zacetku poves, kako in kaj, bodi na custveni distanci, ne zaupaj mu osebne zadeve. Tako bos lazje furala, ker se ne bos zaljubila.
Je najdla spet eno, da jo “glisandira” gore dole.
“Chik fajt” – nacho čips&dips time 🙂
Una je pa neumna, ker se ji pusti glodat in bajtat tukaj že dve strani, ker ne zna nehat in pada na njeno provociranje nazaj – vsaka po svoje kokodajsata.
[/quote]
Ma to so tiste ženske, srečne v razmerju pa to pa svoj čas posvečajo temam o občasnikih :-). Hudo.
Bo kr držalo,moski so ok, dokler jim ne poves, da si se zaljubila.
Jaz sem ugotovila, da bi lahko sla obcasno z nekom, kateri nima enakih ciljev, ambicij, zelj, s takim se tudi ne bi zapletala v neke zaupne pogovore, mu ne bi mogla govorit o sebi, o mojih zeljah, tezavah, torej odpade vsakodnevno cvekanja. Minilo bi me tudi, ce bi se dobivala zgolj takrat, ko njemu pase.
Ko pa zacnem z nekom bolj pogosto cvekat, naju zanimajo iste stvari, si zaupava kaksne intimne stvari ali tezave, potem pa ze vem, da se bom z lahkoto zaljubila in bi bilo s takim obcasnistvo samo trpljenje.
Torej jaz za obcasnistvo ne bi potrebovala zaljubljenosti, bi pa morala biti med nama fizicna privlacnost.
Ce isces obcasnistvo, predlagam, da mu ze na zacetku poves, kako in kaj, bodi na custveni distanci, ne zaupaj mu osebne zadeve. Tako bos lazje furala, ker se ne bos zaljubila.
[/quote]
Ja, če se zaljubiš, je hudič. Samo kaj, ko se včasih zaplete. Pred kakimi 10 let sem si rekla, da z moškimi ne želim nobenega razmerja nikoli več. Sem se kar ok držala, niti želje ni bilo. Potem pa sem pač nekoga spoznala in stvar se je začela vse bolj zapletati.
No zdaj sem pa pogruntala, da moška družba, ki vključuje tudi seks, sploh ni slaba reč. Samo ne smeš se zaljubit pa ni težav. Če se pa zaljubiš pa ja, postane trpljenje kot omenjaš.
Mi dva s sosedo ona ločenka z odraslimi otroki.
Kot prvo normalen pogovor ,nekaj brez veze.
Kot drugo zanimanje za razne stvari.
Kot tretje hvaljenje to in ono kako ona to vse zna.
Četrto na sprehodu se slučalno srečava malo bolj podrobne stvari kako da je še vedno samska in če kaj išče lahko tudi kaj za sproti.
Smeh hec zafrkancija………..
Po mescu dni se že redno natepavava na skrivaj in to kjer koli ,tako da moji ne vedo njeni patudi ne .
Diskretnost obojestranska.
Kaj češ boljšega.
Četrto na sprehodu se slučalno srečava malo bolj podrobne stvari kako da je še vedno samska in če kaj išče lahko tudi kaj za sproti.
Po mescu dni se že redno natepavava na skrivaj in to kjer koli ,tako da moji ne vedo njeni patudi ne .
Kaj češ boljšega.
[/quote]
Čuj te ti. Če te vaju tota korona stanje nea bi omejevalo samo na vajino regijo, brez skrbi, da se tega ni bi šel xD Ker soseda je “hudič, ki v sili muhe žere” 🙂 e zato, ker bi bil ti tako oh in ah 🙂
Ona se “kreše” s tebj iz obupa, ker ne sme do kakega drugega drugam zaradi neprehajanja med regijami 🙂 Ti pa misliš, kaki kerl si, da poleg svoje še sosedo peglaš. Matr, Brane Kastelic zgodbica, resnično.
No saj ta mi ni lagal. Pri temu sem vsaj vedela, da je res ločen, ampak pač je iskal malce popestritve ali kaj jaz vem kaj. Saj dokler je trajalo, je bilo ok. Samo ni trajalo dolgo. Tako, da ne morem mu očitati, da bi prikrilval recimo ženo, otroke. Je pa pozabil povedat, da pač išče samo občasnico.
Prejšnji pa je bil kronični lažnivec. Poročena varilica. Tako, da sedaj preverjam, če je res samski ali samo laže. Ta pa je pozabil povedat, da ima ženo. Ampak to je že veliko let nazaj. Vem pa sedaj, da so moški sposobni zatajiti tako ženo kot otroke.
[/quote]
Ja to je pa res važn ali ti ga poročen ali ločen ali vdovc vtika v tauscano.
Ma ste babnce usekane.
Kaj češ boljšega.
[/quote]
To ti fantaziraš o sosedi na wcju a? 😂
Ja to je pa res važn ali ti ga poročen ali ločen ali vdovc vtika v tauscano.
Ma ste babnce usekane.
[/quote]
Veš kako je to?
Poročeni imajo že doma probleme, žene ne morejo zadovoljit. Slabi loverji. Sicer mislijo, da je problem v ženah, ampak v resnici je problem v njih. Slaba erekcija, slaba tehnika. Kaj bi se človek s takim ukvarjal, če niti žene ne more dobro na.tegnit?
Res pa je, da so samozavestni. Obdolžijo, da je žena kriva za slab seks. V resnici so pa oni zanič pa potem drugje probavajo pa se nič bolje ne izkažejo.
Dopusti v tujini so krasna šansa za najti kakega simpatičnega seksfrenda. Seveda ne hrvaška obala. Kaka Italija pa bi bila ok. Je že ena omenila, da so Italijani dobri loverji. Tudi Španija, Francija nista napačni. Sredozemski temperament pa to. Balkan izpusti. Mogoče Ciper, Malta, tam bi se tudi našli kaki seksi loverji.
Forum je zaprt za komentiranje.