Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako najti občasnika?

Kako najti občasnika?

Bi pa poudarila, da so mi Italijani vseeno bistveno boljši kot recimo Srbija, Črna Gora, Makedonija. Pri Italijanih sem dobila občutek, da spoštujejo ženske. Pri omenjenih pa je še marsikje tako, da je ženska nekaj manj vrednega.

Jaz sem sama introvert, nedružabna pa tudi nekega poljubljanja, objemanja vse povprek ne maram.
Pa ne mislim, da so sedaj Italijani, Srbi, Črno Gorci … slabi, ker se objemajo, poljubljajo, ker žurajo po par dni skupaj. Samo meni pač to ni všeč.

Meni se zdijo južni narodi preveč vsiljivi. Ne maram tega. Tebi se pa zdijo severni nedostopni, neodkriti, meni pa vljudni, prijazni :).

Sva se s kolegom menila. Oba sva bila na Norveškem in oba v Grčiji. On je označil Norvežane za nedostopne, vzišne, zoprne pa Grke za super prijazne. Jaz pa ravno obratno. Norvežane za super, prijazne, nevsiljive, pripravljene pomagat, ko sem kaj rabila. Grki pa večinoma vsiljivi, neprijazni, leni. Tako, da sva vsak po svoje videla :).
[/quote]

Ne, niso mi nedostopni – samo se jih izogibam, ker imam sama tudi določene korenine od tam in nočem 🙂 Švedska.
Sem se načeloma zavestno odločila, da se genetski material plemeniti še drugje.

Jaz se občasništva ne grem, me ne zanima da bi nekomu bila le f.ukfrendica v katero bi zlival svoj energetski stres, niti nisem za polovične stvari. Vse ali nič
Sploh pa da bi na ta način karkoli iz preteklosti hotela prebolet. Ker na ta način ne preboliš, le vedno več svinjarije navlečeš na vzrok (razhod z bivšim), ki ga moraš prebolet. Klin se s klinom zbija je slab način prebolevanja, le potisne se nekam globoko v človeka, ki ima potem še več nepredelanih stvari.
Je treba kar sam s sabo predelat stvari, potem pa naprej. Ker konec koncev- s temi igricami prizadanete in sebe in druge.

Aja, v današnjih časih me pa čudi da ne najdeš ff. Vsepovsod so, je taka miselnost današnjih moških. Bojijo se ljubezni in predaje in za tebe bi se morali grebst. Jaz jih nočem, pa me skušajo v svoje vode zvabit. Kr neki ress…

Spoznavni portali? Ne, hvala.
Drugače pa, če si kak dan popestrim, je lažje bivšega pozabit :). Pol leta sva bila skupaj, zdaj pa ga že eno leto pogrešam, trpim. Čista beda. Tako, da ja, bi prav prišla popestritev.
[/quote]

Če ti je cilj ne se zaljubit, potem je še najboljša in najhitrejša varianta en spoznavni portal, greš pač od prvega naprej;)) In ugotoviš, kateri te najbolje pof*** in ostaneš nekaj časa pri njem.

btw…. kako pa zgleda seks brez metuljčkov?

Tako ene 15x sem napisala, da spletni portali odpadejo. Pa še vedno znova in znova pišete, da naj grem na spletne portale.

Lej, pač mi paše moška družba. A naj se v samostan zaprem?
POročeni Ff pa kot sem že večkrat napisala me ne zanimajo.
Domnevam, da te poročeni ff obletavajo?

Lej, pač mi paše moška družba. A naj se v samostan zaprem?
POročeni Ff pa kot sem že večkrat napisala me ne zanimajo.
Domnevam, da te poročeni ff obletavajo?
[/quote]
tvoje besede: ” A se je šla katera to, ker je želela bivšega pozabit? Že skoraj eno leto ga nisem videla pa vseeno kar naprej mislim nanj in sem pač razmišljala, da bi rabila kakega občasnika, da bi pozabila.”
torej ni razlog ker si želiš moške družbe in sex z tem moškim ampak ga hočeš izkoristit, da pozabiš bivšega.

Ffji niso zgolj med poročenimi, imaš pomešane pojme. So tudi kar samski in to iz razloga ki sem ga navedla. Beri, punca, beri kot je zapisano, ne pa nacionalno športat z domnevanjem. 😁

Kaj namreč ti domnevaš mi res dol visi-pravim ti le, da jih je ogromno in da bi se morali tepsti zate ne zame, ki jih nočem in ne iščem. Nikdar nisem in ne bom iskala moškega.

A ti vedno samo prvi stavek prebereš?

🤣🤣🤣🤣🤣

tvoje besede: ” A se je šla katera to, ker je želela bivšega pozabit? Že skoraj eno leto ga nisem videla pa vseeno kar naprej mislim nanj in sem pač razmišljala, da bi rabila kakega občasnika, da bi pozabila.”
torej ni razlog ker si želiš moške družbe in sex z tem moškim ampak ga hočeš izkoristit, da pozabiš bivšega.

Ffji niso zgolj med poročenimi, imaš pomešane pojme. So tudi kar samski in to iz razloga ki sem ga navedla. Beri, punca, beri kot je zapisano, ne pa nacionalno športat z domnevanjem. 😁

Kaj namreč ti domnevaš mi res dol visi-pravim ti le, da jih je ogromno in da bi se morali tepsti zate ne zame, ki jih nočem in ne iščem. Nikdar nisem in ne bom iskala moškega.
[/quote]

IZkoristiti? Hm, veš izkoristiš nekoga takrat, ko mu lažeš, da bi resno vezo, v resnici pa želiš le občasništvo. Če nekomu lažeš, da ga ljubiš pa ga ne.
Drugače je pa bil post namenjen tistim ženskam, ki imajo izkušnje z občasniki :).
Veš FF, ki jih srečujem, so vsi po vrsti poročeni. Tako, da ne vem kje srečaš ti toliko samskih ff?
Sicer FF me ne zanimajo, jih ne iščem. Občasnik zame ni ff. Ampak sem pa vseeno radovedna kje ti najdeš toliko samskih ff? Saj si opazila, da sprašujem za starost 40-55? Namreč jaz nobenih samskih ne poznam, ne srečujem, ne spoznavam. Pa naj bodo taki, ki so ff, taki, ki iščejo resno vezo, taki ki nič ne iščejo… tako, da to sem pa radovedna. Pa kar nekaj kolegic imam, ki so 40+ samske, bi vezo (resno, neresno) pa tudi ne vedo kje so ti samski moški.
Vem, da si ti popolna, da se moraš moških otepat, da ti ni bilo treba nikoli iskat, ker vsi letajo zate. AMpak jaz pač nisem tako popolna pa bo kak nasvet dobrodošel.

IZkoristiti? Hm, veš izkoristiš nekoga takrat, ko mu lažeš, da bi resno vezo, v resnici pa želiš le občasništvo. Če nekomu lažeš, da ga ljubiš pa ga ne.
Drugače je pa bil post namenjen tistim ženskam, ki imajo izkušnje z občasniki :).
Veš FF, ki jih srečujem, so vsi po vrsti poročeni. Tako, da ne vem kje srečaš ti toliko samskih ff?
Sicer FF me ne zanimajo, jih ne iščem. Občasnik zame ni ff. Ampak sem pa vseeno radovedna kje ti najdeš toliko samskih ff? Saj si opazila, da sprašujem za starost 40-55? Namreč jaz nobenih samskih ne poznam, ne srečujem, ne spoznavam. Pa naj bodo taki, ki so ff, taki, ki iščejo resno vezo, taki ki nič ne iščejo… tako, da to sem pa radovedna. Pa kar nekaj kolegic imam, ki so 40+ samske, bi vezo (resno, neresno) pa tudi ne vedo kje so ti samski moški.
Vem, da si ti popolna, da se moraš moških otepat, da ti ni bilo treba nikoli iskat, ker vsi letajo zate. AMpak jaz pač nisem tako popolna pa bo kak nasvet dobrodošel.
[/quote]
ja ko mu boš povedala, da samo hočeš ob njemu prebolet bivšega-potem bomo lahko govorili o neizkoriščanju.
Imaš kup samskih ki iščejo le sex, pač večno samski moški 40+, ki se bojijo čustev, ljubezni, predaje (jih je mamica kastrirala). Verjetno nisi dovolj privlačna pa te ne opazijo. Ne vem, sama najbolje veš, kaj bi bil problem in to ni pomanjkanje samskih moških ki iščejo sex. Že na monu jih imaš en kup.

ja ko mu boš povedala, da samo hočeš ob njemu prebolet bivšega-potem bomo lahko govorili o neizkoriščanju.
Imaš kup samskih ki iščejo le sex, pač večno samski moški 40+, ki se bojijo čustev, ljubezni, predaje (jih je mamica kastrirala). Verjetno nisi dovolj privlačna pa te ne opazijo. Ne vem, sama najbolje veš, kaj bi bil problem in to ni pomanjkanje samskih moških ki iščejo sex. Že na monu jih imaš en kup.
[/quote]

Ja, veš res nisem taka popolna lepotica in privlačnica kot ti.
Ampak pri pismenosti mi gre pa bolje :).
Namreč izjemno sem radovedna kje sem napisala, da iščem samo seks?
Vidiš, ti imaš lepoto, da se moraš moških otepati, jaz znam pa brati in pisati bolje od tebe :).
Vsak je za nekaj.

🤣🤣🤣🤣🤣
[/quote]

Nje pa ne bi pa če mi plača hahaja 🤣🤣🤣🤣 stara debela grda mislim razmislim

Ja, veš res nisem taka popolna lepotica in privlačnica kot ti.
Ampak pri pismenosti mi gre pa bolje :).
Namreč izjemno sem radovedna kje sem napisala, da iščem samo seks?
Vidiš, ti imaš lepoto, da se moraš moških otepati, jaz znam pa brati in pisati bolje od tebe :).
Vsak je za nekaj.
[/quote]
Tebi očitno ni jasno na kaj sem se jaz iz tvojega posta vezala- le na to, da hočeš preko občasnika prebolet bivšega. Še citirala sem te, pa ti ni jasno.
Jaz na monu nimam namena uradno pisat, to je zgolj forum, kjer ne rabiš biti uraden in slovnično pravilen to uporabljam tak kjer je potrebno, berem pa zagotovo jaz bolje kot ti.
Samo klinc tudi slovnica ti občasnika ne prinese kaj..

Tebi očitno ni jasno na kaj sem se jaz iz tvojega posta vezala- le na to, da hočeš preko občasnika prebolet bivšega. Še citirala sem te, pa ti ni jasno.
Jaz na monu nimam namena uradno pisat, to je zgolj forum, kjer ne rabiš biti uraden in slovnično pravilen to uporabljam tak kjer je potrebno, berem pa zagotovo jaz bolje kot ti.
Samo klinc tudi slovnica ti občasnika ne prinese kaj..
[/quote]

Kolikokrat boš še dokazovala, da si lepa in oh in sploh, da branje ti pa ne gre?
Ti si vtepla v glavo nekaj in zdaj boš v nedogled trdila, ker ti seveda veš kaj jaz iščem oz. bom iskala :).
Še naprej boš nabijala o ff, čeprav sem jasno napisala, da ne iščem ff in da ne iščem samo seksa. AMpak seveda naprej boš nakladala kako si lepa, da se moraš moških otepat :).

Mi je pa zanimivo, ko odprem temo za ženske, ki imajo izkušnje z občasniki pa tudi moške s takimi izkušnjami, mora priti izjemno lepa in oh in sploh super ženska povedat, da ona se pa otepa ff, da nikoli ni iskala moških in na sploh pametuje v temi, ki ji sploh ni namenjena :). Lakota po pozornosti? 🙂

Ne.
Si namreč tudi vprašala, kje jih najti, pa sem ti povedala, da so vsepovsod zaradi današnje miselnosti sodobnih moških. ker pa sem že v tej temi, si seveda drznem reči tudi da se jaz tega ne grem in zakaj se ne grem. Zakaj te moti? Saj je na temo o občasnikih. Pač namesto da čas zabijaš s temi temami, ker si jih že dosti odprla, raje daj energijo v razvoj svoje seksipilnosti (erotična energija), ženstvenosti, nežnosti… nekatere smo naravno take, druge si morate pa malo pomagat. Nič narobe. Če si ga želiš, boš morala nekaj več narediti kot do sedaj. Občasniki iščejo sex, ne druženje in sprehodke. Seksipil pa je vodilen (tudi tu je vsake oči imajo malarja, zato ni vraga da ne bi katerega našla) Navijam zate.

Ajde, namesto da se z monom ukvarjaš, išči svojo erotično energijo.
😉

Ne.
Si namreč tudi vprašala, kje jih najti, pa sem ti povedala, da so vsepovsod zaradi današnje miselnosti sodobnih moških. ker pa sem že v tej temi, si seveda drznem reči tudi da se jaz tega ne grem in zakaj se ne grem. Zakaj te moti? Saj je na temo o občasnikih. Pač namesto da čas zabijaš s temi temami, ker si jih že dosti odprla, raje daj energijo v razvoj svoje seksipilnosti (erotična energija), ženstvenosti, nežnosti… nekatere smo naravno take, druge si morate pa malo pomagat. Nič narobe. Če si ga želiš, boš morala nekaj več narediti kot do sedaj. Občasniki iščejo sex, ne druženje in sprehodke. Seksipil pa je vodilen (tudi tu je vsake oči imajo malarja, zato ni vraga da ne bi katerega našla) Navijam zate.

Ajde, namesto da se z monom ukvarjaš, išči svojo erotično energijo.
😉
[/quote]

Sem pa resnično radovedna zakaj taka seksipilna, lepa in sploh fenomenalna ženska hodi v mojo temo? Podala nisi nobenega odgovora na moja vprašanja. Razen, da si povedala, da se nate vsi lepijo :). AMpak tema seveda ni namenjena ženskam, da bi se hvalisale kako se nanje tipi lepijo pa kako lepe so. Ampak ok, nekje pač moraš to izpovedat.

In vidim, da še vedno ne razumeš kaj jaz iščem. Še kar naprej boš nabijala, da jaz iščem samo seks. No ja, itak si vsevedna :). Naj ti bo v veselje.
Pa vidim, da si registrirana, tako, da mogoče se ti pa bojo pa kaki ff javili, ko si se že tule pohvalila s svojo izjemnostjo, seksapilnostjo, lepoto :).

Tako, da možakarji, navalite, jaz mislim, da se je zato oglasila v tej temi, da ji pišete :).

Sem pa resnično radovedna zakaj taka seksipilna, lepa in sploh fenomenalna ženska hodi v mojo temo? Podala nisi nobenega odgovora na moja vprašanja. Razen, da si povedala, da se nate vsi lepijo :). AMpak tema seveda ni namenjena ženskam, da bi se hvalisale kako se nanje tipi lepijo pa kako lepe so. Ampak ok, nekje pač moraš to izpovedat.

In vidim, da še vedno ne razumeš kaj jaz iščem. Še kar naprej boš nabijala, da jaz iščem samo seks. No ja, itak si vsevedna :). Naj ti bo v veselje.
Pa vidim, da si registrirana, tako, da mogoče se ti pa bojo pa kaki ff javili, ko si se že tule pohvalila s svojo izjemnostjo, seksapilnostjo, lepoto :).

Tako, da možakarji, navalite, jaz mislim, da se je zato oglasila v tej temi, da ji pišete :).
[/quote]

Kaj si spet nataknjena a bo luna?🤣🤣🤣🤣

Ženske, najdite si poročene občasnike. Taki so najboljši.
Babnica cele dneve visi na monu, če pa ne na monu pa otroke rihta pa decu srajce pegla pa gate pere.
Dec pa ima čas, da špila občasnika.
Pa, ko ga imate poln kufer, se ga hitro znebite. Pa še okol ne bo upal čvekat, ker se boji, da bi žena zvedela.
Jaz sem fenica poročenih,katerih žene visijo na monu.

[/quote]
Mon ni tvoj, zato lahko pišem kjer sem. In roko na srce-veliko ogledov se naredi ravno zato, ker folk zanima, kaj jaz napišem, zato sem vsekakor za mon dobrodošla. Kliki pa to. 😉

Dala sem ti odličen nasvet, to iščejo občasniki, ti pa raje o meni domnevaš namesto rečeš hvala, bom poskusila. Ah ja, s takim pristopom ga res ne boš dobila. Še na recept ne 🙁

Jaz imam zs zaprt. Z razlogom. Preveč tipov pisalo, mene pa niso zanimali, ker nisem tu da tipa iščem. Kaj te ćem.

Mon ni tvoj, zato lahko pišem kjer sem. In roko na srce-veliko ogledov se naredi ravno zato, ker folk zanima, kaj jaz napišem, zato sem vsekakor za mon dobrodošla. Kliki pa to. 😉

Dala sem ti odličen nasvet, to iščejo občasniki, ti pa raje o meni domnevaš namesto rečeš hvala, bom poskusila. Ah ja, s takim pristopom ga res ne boš dobila. Še na recept ne 🙁

Jaz imam zs zaprt. Z razlogom. Preveč tipov pisalo, mene pa niso zanimali, ker nisem tu da tipa iščem. Kaj te ćem.
[/quote]

Uf, torej nisi le lepa in seksi kot praviš, trdiš, da se ljudje še na tvoje poste lepijo. Zanimivo. Pa si že kdaj kaj pametnega in koristnega napisala na monu? Ali se samo hvalisaš kako super si?
Tipi pa v jok, ker si razkrila, da si taka huda baba oni ti pa ne smejo pisat.

No, da bi se povsem odprla, v smislu, da bi lahko o vsem se menila, se itak še nikoli nikomur nisem. Sem pa bila zatrapana, to pa ja. Nisem pa še nikoli s kom živela. Vedno je bila veza taka, da so bila čustva le z moje strani.

Kaj vem, sem razmišljala, ampak to, da je samo čisti seks, to mi ni. Mora biti še malo druženja kak izlet pa to. Ampak brez nekih obvez. Recimo, če se spomnim pa se preselim na drug konec Evrope, se pač preselim in on ostane. Ali pa bolj običajno: grem na dopust sama, na potovanje sama pa tako naprej. Torej v bistvu bi kolega, s katerim bi se občasno družila pa kak seks tudi. Ne bi pa zdaj neki čustvenih zadev.
[/quote]
Butara glupa!

Kateri desc se pa “druži” z babo, daj bit blesava, no!

Descu je baba samo za pofukat, mogoče še za posodo pomit. Na sprehode in izlete pa desc hodi s svojimi kumpelni, ne pa z zateženo babo!!!

Haha, kaj sta mi polepšale večer. Ah ja. Takole bo samo zrak plesal….

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Butara glupa!

Kateri desc se pa “druži” z babo, daj bit blesava, no!

Descu je baba samo za pofukat, mogoče še za posodo pomit. Na sprehode in izlete pa desc hodi s svojimi kumpelni, ne pa z zateženo babo!!!
[/quote]

Kdaj si pa ti nazadnje seksal? Verjetno že dolgo ne, ker si samski? Če si pa poročen pa verjamem, da ti žena samo posodo pomiva pa usrane gate pere. Da bi pa katera seksala s tabo pa težko verjamem.
A poročeni deci kaj seksajo sploh?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close