Kako najti lastnika tel. št. ki te gnjavi?????
Torej, dogaja se mi, da me nekdo skoz kliče in ne vem kdo??? Zadnjič me je klical/a ob treh zjutraj??? Pokličem nazaj, če se je morda kdo zmotil ali kaj in ne dvigne, pokliče nazaj, se javim, odloži…In to iz dveh številk 041 in 040, ne vem če je ista oseba, ampak druga tudi pozno kliče!
Ali obstaja kak imenik, kjer št. vpišeš in ti pove lastnika. Ali se naj obrnem na mobitel in simobil. Ali mi bodo sploh dali podatke??
Kaj naj naredim??
Ce je mobitel stevilka (za simobil ne vem kako poteka) si zapisite dan in uro klicev.Prijavite na Mobitel in navedite da vas nadlegujejo.Oni bodo osebo s to stevilko obvestili,ce se bodo klici iz iste stevilke ponavljali,ponovno dajte pritozbo za nadlegovanje in bodo stevilko temu vztrajnezu izklopili. Sem imela sama podobne tezave,samo da se je potem po prvi prijavi vse skupaj koncalo.
Klicite na Mobitel in naj vam povedo kam posljete prijavo.
Upam da boste potem bolj mirno spali.
lp
Japaja, če ima nekdo mobi varianto, tudi operater ne ve kdo je to! zato ne piši nekaj kar ne veš, seveda vedo katera cifra, ne vedo pa kdo je lasntik te cifre, če je to mobi varianta in nisi nikoli nikjer dajal svojih podatkov. če pa si naročal njihove vizitke…potem te pa imajo v evidenci, drugače pa res ne!
Jaz placam nekomur 10 eur preko paypal ali na TRR, ce mi ugotovi ime in priimek lastnika stevilke. Kontaktirajte me na: sauperlnatasa@gmail.com
Tud jz placam ce mi kdo ugotovi lsstnika tel.
Forum je zaprt za komentiranje.