Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako najti lastnika tel. št. ki te gnjavi?????

Kako najti lastnika tel. št. ki te gnjavi?????

Torej, dogaja se mi, da me nekdo skoz kliče in ne vem kdo??? Zadnjič me je klical/a ob treh zjutraj??? Pokličem nazaj, če se je morda kdo zmotil ali kaj in ne dvigne, pokliče nazaj, se javim, odloži…In to iz dveh številk 041 in 040, ne vem če je ista oseba, ampak druga tudi pozno kliče!

Ali obstaja kak imenik, kjer št. vpišeš in ti pove lastnika. Ali se naj obrnem na mobitel in simobil. Ali mi bodo sploh dali podatke??

Kaj naj naredim??

Pokliči svojega operaterja, povej datum in uro ter št., pa oni urgirajo. Kdo pa je, pa ne boš izvedela.

Našla sem na simobilovem spletnem imeniku lastnika…njegove podatke in nimam pojma kdo je to???

Zdaj samo še izsledim 041!!!

Veš kako je to, da ti nekdo ob takih urah gnjavi, pa malega otroka imam, zjutraj zgodaj šiht…ob treh pa sem budna zarad enih ki se zajebavajo….

grrrrrr

Najpreprostejša rešitev je, da ponoči izklapljaš mobitel, pa te nihče ne bo budil, morda se celo naveliča klicarit v prazno. Drugače pa tako, kot piše Spominčica, sporoči svojemu operaterju, pa naj oni posredujejo.

Pa si daj telefon samo na vibro ponoči ne vem kaj kompliciraš. Eni ste tako grozno radovedni kdo kliče pa zakaj kliče itd. Če mene kliče kdo iz številke, ki je nimam vnešene v imenik se sploh ne javim in me niti ne zanima kdo je in kaj je.

Pošlji mu nazaj SMS, da ga boš naslednjič ko te bo gnjavič prijavila na policijo, pa te sigurno nikoli več ne bo, ker se bo ustrašil.

Se pridružujem Alice in pepsi.

Ce je mobitel stevilka (za simobil ne vem kako poteka) si zapisite dan in uro klicev.Prijavite na Mobitel in navedite da vas nadlegujejo.Oni bodo osebo s to stevilko obvestili,ce se bodo klici iz iste stevilke ponavljali,ponovno dajte pritozbo za nadlegovanje in bodo stevilko temu vztrajnezu izklopili. Sem imela sama podobne tezave,samo da se je potem po prvi prijavi vse skupaj koncalo.
Klicite na Mobitel in naj vam povedo kam posljete prijavo.

Upam da boste potem bolj mirno spali.

lp

Zvečer, ko greste spat, izklopite mobitel in telefon. Tako vas ponoči ne bo nihče nadlegova.

Jaz imam starše, ki so precej bolni, se je že zgodilo, da so me klicali ponoči, da bi jih peljala k zdravniku, nikoli ne veš, kaj se ponoči lahko zgodi, zato ne talajte nasvetov, naj ugasne telefon. Razen če ima še enega stacionarnega, jaz nimam.

Če pisno javiš na operaterju točne dneve, uro in vsebino SMS-jev, ga prvič opozorijo, če nadaljuje in spet napišeš dopis, pa izklopijo št. iz omrežja.
Preverjeno (in urejeno!) iz last.izkušenj s takimi primitivci ..

kaj pa če te kličejo iz skrite številke

skrita je samo za tebe, ne pa za operaterja

Japaja, če ima nekdo mobi varianto, tudi operater ne ve kdo je to! zato ne piši nekaj kar ne veš, seveda vedo katera cifra, ne vedo pa kdo je lasntik te cifre, če je to mobi varianta in nisi nikoli nikjer dajal svojih podatkov. če pa si naročal njihove vizitke…potem te pa imajo v evidenci, drugače pa res ne!

To je sicer res, samo številko lahko vseeno izklopijo, tudi če ne vedo, kdo je lastnik.

SEJ V KONČNI FAZI SPLOH VČASIH NI VAŽNO KDO JE, TUDI MOBI UPORABNIKA SESUJEJO DOL. 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}!

A niso tud variante, da na telefonu blokiraš določene cifre, da te ne morejo priklicati?

japaja… ma bistvo je da vejo kero cifro izklopit :))))

(kdo pa govori ali pa nadleguje pa se tud ne ve, čeprav je lastnik tel. priključka znan )

imate prav ja

Saj imaš na telefonu možnost blokade klicev iz določenih številk. Sicer pa se lahko nastaviš specifično preusmeritev za te številke – npr na kakšno brezplačno 080 številko ipd…

Jaz placam nekomur 10 eur preko paypal ali na TRR, ce mi ugotovi ime in priimek lastnika stevilke. Kontaktirajte me na: sauperlnatasa@gmail.com

Mogoče te kliče kakšna ljubosumna.

Jaz mislim da vsi po intucijo veste kdo vam gnjavi in zakaj…. bedarija da plačaš koga za to oslarijo res.

Tud jz placam ce mi kdo ugotovi lsstnika tel.

Darko.kavticnik@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close