Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako najenostavneje očistiti žaluzije

Kako najenostavneje očistiti žaluzije

Prahu je polno od centralne, kako in s čim najhitreje obrisati žaluzije, da ne porabiš celo večnost……….

To zanima tudi mene.

A niso enkrat pred časom v tv prodaji prodajali eno metlico, ki je bla narejena tako da si sam enkrat potegnu čez žaluzije pa se je prjel ves prah gor? Tko v glavi imam, nimam pa pojma ne kje se dobi ne če zares deluje.

A NI BIL TOP- SHOP?

pri nas jih posesamo.

lp,lija

Jaz sem pa poleg sesalca dobila tudi nastavek – metlico, s katerim v nekaj minutah posesam vse žaluzije v stanovanju. Aja, sesalec je pa Elektrolux-ov.

JAz sem jih nazadnje pošpricala s stelexom in obrisala s suho krpo – na vsaki strani. Ne vsake posebej, pač pa po večjih površinah. Krpa je bila zelo umazana, da kar verjet nisem mogla. vseeno se priporočam za kak pameten nasvet glede njihovega čiščenja.

lp.

Tisto iz Topshopa je en drek! Nič ne gre.
jaz jih obrišem kar s suho krpo od pronto, kjer se prah gor prime. Če pa bi bile mokre, prav umazane, pa bi jih verjetno z vodo umila…

jaz jih tudi našpricam in potem na suho obrišem. se toliko praha gor nabere, da samo z tisto metlico mislim da ne gre dol.

Jst si pa naredim čistilo iz ajaxa- en pokrovček na liter, potem pa jih zdrgnem v njihovi smeri. ponavad navzdol pa horizontalno. gre vse stran brez problemov pa tut zamudiš še z eno sam ene 10 minut..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close