Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako najceneje zapreti kuhinjski del

Kako najceneje zapreti kuhinjski del

Ena stena je. Zgoraj so kuhinjske omare. Dol pa tudi pultne omare. Namesto v omaro odlagajo živila kar na ta pult, ne da se jim sklanjat dol. Nered je. Kako zapreti ta del, da ni ravno treba mizarja klicat? Na ta pult mislim dat ene poličke, da lahko odložijo testenine, moko. Ne da odlagajo in kramajo po pultu. Kako to zapret? Da ni ravno zavesa, ker bi bilo grdo.

.. google !   Vpiši po angleško  kar želiš.  In ti zmeče ven od pinteresta  di ikea  haks   kako uredit.

Ali pa  npr    DIY  pantry from kitchen cabinets

Brez da si nekdo predstavlja kaj  TI hočeš  boš težko dobila nasvet

In pa p.s.   če so že sedaj navrdjani potem ko bo zaprto bo pa še večji ” sekret”  še moli in črvi v fasungi…

Lahko daš rolo al pa kaj podobnega. Ampak če se jim ne da sklonit, se ti resno zdi da bodo tist rolo odpiral pa zapiral in na poličke dajal? Daj bod resna 😀

Take pezdete se čist simpl nauči kulture. Kar ni pospravljeno gre papa. In potem pač ni. Smola. Si pač lačen. Ampak ej če si pri volji pa jim rit odnašaj do smrti.

Odgovor na objavo uporabnika
ha, 29.08.2025 ob 12:39

Lahko daš rolo al pa kaj podobnega. Ampak če se jim ne da sklonit, se ti resno zdi da bodo tist rolo odpiral pa zapiral in na poličke dajal? Daj bod resna 😀

Take pezdete se čist simpl nauči kulture. Kar ni pospravljeno gre papa. In potem pač ni. Smola. Si pač lačen. Ampak ej če si pri volji pa jim rit odnašaj do smrti.

Ne mi govorit, ker se lahko razpočim. Mene njihov nered ubija.

Poleg kuhinje je špajza, z vrati. Notri sem kupila in dala tri omare. Eno za hrano( xxl moko, xxl mleko…). Druga omara za pekače, posodo ki se jo tedensko ne rabi. Tretja za krožnike, šalčke ipd. Pred temi omarami puščajo pakete vode, radenske in se vrat ne da od omare odpret.

Pa bentijo.

Ja veš, ne bom za vami pospravljala.

En dan se mi bo zmešalo od tega da je na pultu kjer je bil le radio in košarica s sadjem sedaj odprta polenta in raztreseno okrog, odprta moka, 7paketov testenin, 20 čajev,

Ko jim rečeš odmaknite to in prebrišite pulte, odvrnejo naredi ti, ne komandiraj.

Odgovor na objavo uporabnika
Nered113, 29.08.2025 ob 12:49

Ne mi govorit, ker se lahko razpočim. Mene njihov nered ubija.

Poleg kuhinje je špajza, z vrati. Notri sem kupila in dala tri omare. Eno za hrano( xxl moko, xxl mleko…). Druga omara za pekače, posodo ki se jo tedensko ne rabi. Tretja za krožnike, šalčke ipd. Pred temi omarami puščajo pakete vode, radenske in se vrat ne da od omare odpret.

Pa bentijo.

Ja veš, ne bom za vami pospravljala.

En dan se mi bo zmešalo od tega da je na pultu kjer je bil le radio in košarica s sadjem sedaj odprta polenta in raztreseno okrog, odprta moka, 7paketov testenin, 20 čajev,

Ko jim rečeš odmaknite to in prebrišite pulte, odvrnejo naredi ti, ne komandiraj.

Lačen bo težko gobcal nazaj. Pa s polento po postelji rastreseno bo tudi težko spal 😛 Mislim ženska daj si hrbtenico omisli. Enkrat bi mi kaj takšnega kdo prijavil. Enkrat mi je šef v šihtu rekel da bi lahko še njegovo šalco prala, da mu jo žena doma pere. Sem mu z nasmeškom rekla da si lahko ženo v šiht pripelje in mu pere šalco, pa še men jo lahko. Mislim resno ljudje zakaj si dovolite da vas tako ponižujejo?

Čak, pa kdo to? A pri tebi doma al je to kar nekje? Meni so doma nekaj časa to počel, pa umazano posodo puščal, pa perilo po bajti povsod. Enostavno sem prekinila pospravljanje in pobiranje. V enem tednu so bili brez vsega, ni blo šalce za kavo zjutraj čiste, ni blo gat za oblečt… jebiga, kjer si pustil, imaš. Je delovalo, sedaj vsak malo po malo pospravi, pa je situacija 5x boljša.

Jaz tudi ne razumem, kdo so to “oni”. In kaj bi ti zaprla – kako pa zapreš pult? Al bi celo kuhinjo zaprla? Daj povej malo več, da si znamo predstavljati.

Meni se čisto zdi, da je Šnelca pozabila napisati pravi vzdevek..

In če to ni doma pri tebi, naj te ne zanima, imajo, kakor imajo.

Če pa je to doma, pa taktika dsfg, pa povej, kar je zvečer nepospravljena, leti v zabojnik za smeti. In tako tudi narediš.

Uboga revčkana fata, ki cele dneve s cunjo leta in misli, da brez njenega pospravljanja in brisanja prahu ne bodo preživeli.  Ne vem, mogoče daj ključavnico na kuhinjo in potem javkaj, kako ti nihče ne pomaga v kuhinji.

Jaz tudi ne razumem, kdo so to “oni”.

Ja kdo le? Njen semenodajalec in njen nafuk.

Se je šla razmnožit, ker otroci so tako srčkani, potem bodo pa skrbeli zanjo na stara leta, zdaj pa javka, ker je dobila, kar je iskala.

Pa mimogrede, rada jih ima iz vsega srca aveš?

Stara forumašica (res ta prava)

29.08.2025 ob 13:57

Meni se čisto zdi, da je Šnelca pozabila napisati pravi vzdevek..

_________

Zagotovo, razen če ni nekdo ki je skupaj z njo v OŠ hodil in so imeli hudo slabega učitelja slovenščine.

Kdo tja odlaga? Otroci, moz, sorodniki, dobava? Najprej to razcisti, nato uvedi posledice. Ni reda, ni kosila. Ali kaj podobnega. Bo veliko ceneje kot police inbolj uspesno. Samo povedati moras in vztrajati.

En dan se mi bo zmešalo od tega da je na pultu kjer je bil le radio in košarica s sadjem

?  ?  ?

Danees ste res zabavni.
Skoraj nic se ne kregate, super!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close