Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kako najceneje v London?

Kako najceneje v London?

Z Brnika namreč? Kakšne so sploh cene letov do tja?

Z Brnika bolj tezko, imas pa povezavo iz Graza in Trsta. Z malo srece povratne karte do Stansteda s taxami cca 50 Eurov.

Hmm, saj z Brnika letita Wizz in Easy Jet.

Anja, poglej na netu za datume, ki te zanimajo — iskanje ti bo vzelo ravno toliko časa, kot tipkanje vprašanja na forumu 😉

Zdravo,
ravno kar sem se vrnila iz Londona,
sama sem uporabila ryanair in povratna karta je bila manj kot 50 EUR,letela sem iz letališča Ronchi(TRST)cca 22 km oddaljen od meje,avtomobil lahko pustiš na brezplačnem parkirišču ali na varovanem, pred dvemi leti smo ga pustili na brezplačnem parkirišču in nas je tam tudi počakal, sedaj sem se organizirala drugače, iz letališča do Londona je cena avtobusnega prevoza 12 EUR-BUS-NATIONAL EXPRES ali druga družba TERRA VISION , ki je nekoliko cenejša, to je cena za avtobus za enosmerno vozovnico, saj sem se vračala na letališče iz Oxforda, če boš imela čas si ga oglej je sicer 72 km oddaljen in Londona a se splača, cena avtobusnega prevoza od Londona do Oxforda 12 funtov..
V Londonu sem uporabljala kot prevozno sredstvo avtobuse. Cena dnevne karte, ki velja za prav vse proge po Londonu je 3,5 funtov in tako se lahko neomejeno voziš po mili volji iz enga konca na drugi cel dan .Cena za samo eno vozovnico ki te pripelje iz točke A do točke B je 1,5 funtov, tako, da se izplača kupiti dnevno vozovnico,
Če te še kaj zanima vprašaj in ti postrežem z novimi informacijami.
Lepo se imej v Londonu .
Lilijana

Kako je s transferi med heatrowom in stanstedom, lutonom in gatwickom kjer so low cost prevozniki?

Cene, kolko trajajo prevozi, itd… 🙂

Cena od letalisca do centra je okoli 5000 sit povratna…kupis na letaliscu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close