Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kako najceneje do Ukrajine

kako najceneje do Ukrajine

Pozdrav.

Ce ima kdo izkušnje z potjo do Ukrajine in kako najceneje priti do tja, razen kamnjonistov, bi mi zelo prav prišlo. Če je kdo že tam bil in kaj svetoval kaj si je veredno ogledat.

Hvala

Zdravo,
sama sem namenjena v Ukrajino v septembru, tudi sama iščem ugodno in hitro varianto prevoza, vlak pride cca 25.ooo sit -povratna karta do Livo’v(a),lani sem bila za nekaj dni v Livo’v(u), tega ne izpusti, letos si imam namen ogledati Kijev, Odeso, Žitomir, (morda sko
čim še do Jalte, če bo čas) a so razdalje zelo velike in mislim, da je pot od Kijeva do Odese 10 ur z vlakom in še kar drago, rada bi odšla v njihovo gorovje, a ne vem če bi mi to vse v dveh tednih uspelo, saj so razdalje zelo velike. Če imaš morda kakšne informacije, s katero let. družbo bi lahko letel do Ukrajino in kakšna je cena pov. karte, oz. kar koli uporobnega bom vesela.
Pozdrav
Lilijana

Madžarski Malev baje leti na relaciji Lj-Budimpešta-Kijev za 90.000 povratna,
Čarter pri intelekti Lj-Krim je pa 120.000. Za kakšne cenejše variante z letalom žal ne vem.

Lp
Lilijana, kje pa si videla to ponudbo z vlakom za 25000.

Oj,

karto za vlak kupis na zelezniski postaji v LJ – od meje Madzarska-Ukrajina je potrebna rezervacija sedeza oz kupeja – ce tega ne naredis pri nas, lahko na sami meji.

z vlaki se je po UA fajn vozt, sploh z unimi tretjerazrednimi….. rabiš pa povsod rezervacijo (se mi zdi…), sam pol počas vidš, da se da te kondukterje podkupit, pa tko naprej…..

za videt – Uzghorod, Lvov, Zovka, Kiev, na Krimu sta mi bla bolj všeč Simferopol pa Sevastopol, kot Yalta (je pa tut fajna) – pa še milijon drugih stvari, sam zarad (ze omenjenih razdalij), mi je v 2 tednih uzspel sam to:(

Spat je fajn pri domacinih – te Babuske same najdejo na postajah, tko da ni panike….

skratka, UA je super,
lp,S

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close