Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako naj ženska z majhnim budgetom, zgleda urejena in dobro oblečena?

Kako naj ženska z majhnim budgetom, zgleda urejena in dobro oblečena?

zalostno po eni strani vprasanje

Js sm v trenerki pa me vsi gledajo. Ce si lep si lep,naravna lep obraz in lepa postavica

sem 32 🙂

kar se tice pa sluzbeno pa mas v mirelli zastonj vse ,ideje za outfite mas na pinterestu 🙂

ampak kot ze receno..

ce si naravna lepotica se ni za obremenjevat kdo te bo opazu

lepe vedno dajemo v ospredje obraz

Ko sem bila brezposelna in se je bilo treba urediti za razgovor, sem si kupila ene lepe usnjene čevlje in temne hlače, kar sem kombinirala z bolj zanimivimi zgornjimi deli.

Pomembno je kupiti še primeren nedrček – za svetlejše zgornje dele naj bo kožne barve in ne bel, pa mora biti ustrezne velikosti in brež čipk, katerih struktura se lahko vidi čez blago.

Dražje kose je treba kupiti v bolj nevtralnih barvah – npr  plašče, jakne itd. Najcenejši so zgornji deli, zato s temi lahko poskrbiš, da outfit ne izgleda dolgočasno. Pa z nakitom in dodatki si tudi lahko pomagaš.

Zelo dobro izbiro predstavljajo tudi obleke, sicer pa v Sloveniji z vsem,kar niso kavbojke, mikica in flis, že izstopaš, ker se ženske večinoma oblačijo praktično.

Odgovor na objavo uporabnika
Opazna, 11.11.2021 ob 09:14

Za tisto opazno boš morala dodati vsebino, to pomeni znati nositi oblačila, se ustrezno obnašati. Nekatere imajo to prirojeno, dano in se jim ni treba truditi. Druge se lahko morda z nekaj truda zelo približajo temu, a nikoli ne bo naučeno isto kot naravno, spontano. Ne glede na to kaj te ženske oblečejo, izstopajo s svojo energijo in so opazne takoj in povsod. Nasmeh, žar v očeh, dobra volja, prijaznost, vljudnost in modrost, samospoštovanje in zdrava samopodoba. Takšna se počuti dobro v svoji koži in je zato popolnoma nepomembno kaj obleče, ker ji vse lepo stoji. Ljudi očara v trenutku in je nasploh zelo priljubljena, kot magnet. Vsi so radi v družbi take. Modnih kiksov nihče niti ne opazi, ker na njej to deluje privlačno, čeprav je skregano z vsako modno logiko in pravili. Take tudi ustvarjajo nove trende. Če si že slišala za tisto: še vreča od krompirja bi ji lepo stala. To se ne nanaša na njeno obliko telesa, temveč na to kar izžareva. To ljubezeb do življenja, do sebe in vseh okoli sebe. Je ni obleke ali stila na svetu, ki bi prekosila avtentičnost take ženske. Če opazuješ modne piste ali rdečo preprogo, modne revije.. se take ženske hitro prepozna. Ene izgledajo manekensko popolno, mis sveta, z najbolj drago in najlepšo obleko priznanega kreatorja, pa iz nje veje samo praznina. Saj je lepa, ampak…

Zdaj ali imaš ta “vibe” ali ne.

Nothing to wear stock photo. Image of brown, imagery - 33376876

Katkkica, 11.11.2021 ob 11:19

Ko sem bila brezposelna in se je bilo treba urediti za razgovor, sem si kupila ene lepe usnjene čevlje in temne hlače, kar sem kombinirala z bolj zanimivimi zgornjimi deli.

Pomembno je kupiti še primeren nedrček – za svetlejše zgornje dele naj bo kožne barve in ne bel, pa mora biti ustrezne velikosti in brež čipk, katerih struktura se lahko vidi čez blago.

Dražje kose je treba kupiti v bolj nevtralnih barvah – npr  plašče, jakne itd. Najcenejši so zgornji deli, zato s temi lahko poskrbiš, da outfit ne izgleda dolgočasno. Pa z nakitom in dodatki si tudi lahko pomagaš.

Zelo dobro izbiro predstavljajo tudi obleke, sicer pa v Sloveniji z vsem,kar niso kavbojke, mikica in flis, že izstopaš, ker se ženske večinoma oblačijo praktično.

Meni so obleke najbolj komot izbira. Ko oblečem obleko, imam samo eno pripravo za zjutraj pred odhodom – žabe oz. najlonke. Tukaj se spet nagibam večinoma k nevtralnim kosom, ki jih spotoma kupim kjer jih pač najdem. Tu pa tam naročim s spleta kakšne bolj posebne.

Vendar zadnja leta izbira v fizičnih in spletnih trgovinah ni po mojem okusu. Balonaste tunike na miki miško, trenirkaste obleke ali pa take obleke, kot da grem zvečer na vogal – stisnjene, preklane, odprte do popka. To ni zame. V zadnjih dveh letih sem kupila mogoče 6 ali 7 oblek, starejše pa zelo čuvam, skrbno perem in poskušam ohraniti za naprej. Kombiniram z jopicami, jaknicami, uhani, zapestnicami, pozimi z rutami in šali, kdaj pa še kakšno bolj odštekano torbico.

i love my dress, 11.11.2021 ob 12:21

Meni so obleke najbolj komot izbira. Ko oblečem obleko, imam samo eno pripravo za zjutraj pred odhodom – žabe oz. najlonke. Tukaj se spet nagibam večinoma k nevtralnim kosom, ki jih spotoma kupim kjer jih pač najdem. Tu pa tam naročim s spleta kakšne bolj posebne.

Vendar zadnja leta izbira v fizičnih in spletnih trgovinah ni po mojem okusu. Balonaste tunike na miki miško, trenirkaste obleke ali pa take obleke, kot da grem zvečer na vogal – stisnjene, preklane, odprte do popka. To ni zame. V zadnjih dveh letih sem kupila mogoče 6 ali 7 oblek, starejše pa zelo čuvam, skrbno perem in poskušam ohraniti za naprej. Kombiniram z jopicami, jaknicami, uhani, zapestnicami, pozimi z rutami in šali, kdaj pa še kakšno bolj odštekano torbico.

ja tole imaš pa prav. Danes dobiti klasično dostojno obleko je skoraj kot zadeti na lotu.

super vprašanje, 11.11.2021 ob 08:13

Ženske 50+ imajo sedaj isti stil kot 20 letnice! Hvala bogu za te čase. Prva stvar je, da si moraš kupiti ene super enobarvne superge, lahko tudi z višjim podplatom. Še najbolje čisto črne ali bele. Tudi čevlji v stilu bulerjev so primerni za jesen. Pete so za stare mame iz 50ih.

Potem paše zraven kakšen zelo svetel kvaliteten jeans, ne preveč oprijet pri gležnjih. Lahko tudi malo strgan na kolenih ampak ni nujno. Tvoja grderoba ne sme pogrešati tudi športnih pajkic, dobi se jih poceni v H&M.

Potem potrebuješ dober nederček, najbolje kožne barve in brez šivov. Začni nositi tudi športne nederčke.

Za puloverje se splača odšteti malo več, tako da imaš en bolj viden kos, ki izstopa. Ne sme biti tista sintetična volna, ampak bombaž ali prava volna. Naj te sintetični štrikani ceneni puloverjine zavedejo! Pulover naj bo tudi kakšna izbrana znamka. Ne boj se tudi hudijev, puleverjev s kapuco, ampak naj bodo firma (Nike, Champion, Adidas ali podobno) da ne boš kar v enem razvlečen cenenem puloverju, to res ni privlačno.

Potem pa še bunda… Puhavka da ti bo toplo. Lahko je do kolen.

Drži se barv: Siva, bela, črna, jeans, bež, svetlo roza, zlati ali srebrni dodatki.

Ja super, ona govori o nizkem “budžetu”, ti ji pa firme naštevaš, hudo. Pa strgane kavbojke – te so še na mladini obup, ne pa na ženski srednjih let.

Drži se vsega kontra od napisanega pa bo.

Đizs krajst….to je za koga elegantno?

Budget, 11.11.2021 ob 10:25

Sto ljudi sto cudi, 11.11.2021 ob 09:46

mona, zvecer ob 20:00 h si poglej na POP TV ali na RTV SLO oddajo. Morda se ti le potem kaksen kolescek v glavi zacne vrteti v pravo smer.

“Majhen budget”? Na tv? Dvomim, da je avtorica voditeljica oz da namerava nastopati kjerkoli. Po kruh in mleko ali na tržnico v taki opravi? Dej ne smeši se 🙂

Ženska z majhnim proračunom ne kupuje na tržnici. Je predrago, kvaliteta pa lih enaka kot v eurospinu.

Jaz si veliko kupim v NKD. Je pa pa res, da hodim večkrat pogledat.

Najprej si boš morala vzeti čas in pogledati po trgovinah. Današja moda je bolj v najstniške vode usmerjena in to ni za nikamor. Strgane sprane oprijete kavbojke, kratke majčke in kratki široki puloverji.. obup!

Torej en điro po trgovinah da najdeš kaj sebi primernega hkrati pa vidiš rang cen.

Iščeš črne lepe hlače, elegantne, meni osebno so všeč take, ki so zgoraj oprijete (rit, stegenca) potem pa padejo širše navzdol (na zvonec varjanta, ampak elegantne). Potem oprijete črne elegantne hlače s hlačnicami na tri četrt. pa seveda še kak model, odvisno kaj ti je všeč. Jaz imam še nekaj bolj odšekanih črnih varjant, ki pa jih lahko kombiniram elegantno ali bolj razbacano. No ob tem imam še kup kavbojh, tako na zvonc kot oprijetih kot krajših.. in pa seveda kiklce za poletje oz tudi pozimi na škornje in kake pisane odštekane žabe ali pa črno klasiko za bolj eleganten idez..

Zgoraj kakšne lepe puloverčke, jopce, pulije-obožujem jih, res so mi sexy… srajčke če jih imaš rada (meni niso udobne pa nisem navdušena nad njimi)

Potem kak lep plašček, jakno, bundo, mogoče suknjič, jaknico takšno in drugačno itd-odvisno kaj ti je všeč in temu prilagodiš svoj stil.

čevlji, škornji, gležnjarji, supergice itd.. in torbica.. lep šal, rokavičke..

JesenZima392, 11.11.2021 ob 07:23

Kateri so ključni kosi (detajli) za jesen/zimo in na kaj je potrebno biti pozoren, da ženska (50 let) – z majhnim budgetom – zgleda dobro oblečena in urejena. Ne kot večina žensk, ki je oblečena po enakem kopitu – brezbarvno, brez stila – ampak, da izpade urejeno in zanimivo od nog do glave in je zaradi outfita OPAZNA.

Pravijo, da ni neumnih vprašnj, tako da prosim za razumevanje. ?

Tokle stara, pa še zmerej plehka!

mijav mijav, 11.11.2021 ob 12:26

ja tole imaš pa prav. Danes dobiti klasično dostojno obleko je skoraj kot zadeti na lotu.

Meni se pa zdi, da so ravno zadnji dve leti obleke ful dobre.

Seveda imas vrecaste in ofucane, ampak imas pa kup lepih oblek, meni so vsec te pletene, pa se so oprijete ali pa malo sirse s puli ovratnikom, pa dam potem cez pas za obliko, srajcne obleke so mi tudi lepe, malce staromodne, a meni je ta moda vsec.

Skratka, leros se mi zdi, da je leto oblek in jih imas za vsak okus kolikor hoces.

Pravis da si stara 50 let. Jaz recimo ne bi oblekla nobenih kavbojk in jaken iz dzinsa znotaj podlozenih z mucko (to sem v oktobru videla na eni starejsi dami, zraven pa supergice z zvezdicami katastrofa), pajkic, krajsih kril (samo krila dolzine pod kolenom) hlac nizkega pasu, samo klasicni ali visoki pas, elegantne. Za na gleznarje sportno elegantne spodaj zozane.  Oblekla ne bi  puloverjev na globoki v izrez, ki segajo do josk, samo okrogli ali se rajsi puli  nizki /visoki. Nobenih prozornih bluz, ne spodobi se da se pri 50 letni zenski vidi modrc cez bluzo. Cipka samo kot dodatek najbolje ob robovih rokavov- zapestje in ovratnica bluze, vendar ne prevec vpadljivo, nic mrezastih zab ali jopic, to zgleda kot da gres na noc carovnic in noben pri zdravi pameti te pri teh letih ne bo jemal resno v mrezasti opravi. Cevlji, skornji itd elegantni ali sportno elegantni brez okrasja, bodic in debelih pet, to zgleda kot da delas v striptiz /sado mazo baru. Obula ne bi visokih skornjev- nad koleni, ker bos zgledala kot stara italjanska kur..ob avtocesti. Itd.

Imas spletno trgovino Zalando in tam je v enem zavihku mozno videti navadne zenske, kako so se oblekle, inspiracija se rece zavihku, imas razne stile, uporabna stvar, da vidis, kaj ti je sploh vsec in kako bi se rada oblekla.

Pojdi na študijski obisk v Rusijo. Rusinje živijo skromo, z manj denarja kot Slovenke, ponavadi imajo še dedca pijanca doma, se pa znajo urediti, da dol padeš.

yram, 11.11.2021 ob 17:16

Pravis da si stara 50 let. Jaz recimo ne bi oblekla nobenih kavbojk in jaken iz dzinsa znotaj podlozenih z mucko (to sem v oktobru videla na eni starejsi dami, zraven pa supergice z zvezdicami katastrofa), pajkic, krajsih kril (samo krila dolzine pod kolenom) hlac nizkega pasu, samo klasicni ali visoki pas, elegantne. Za na gleznarje sportno elegantne spodaj zozane.  Oblekla ne bi  puloverjev na globoki v izrez, ki segajo do josk, samo okrogli ali se rajsi puli  nizki /visoki. Nobenih prozornih bluz, ne spodobi se da se pri 50 letni zenski vidi modrc cez bluzo. Cipka samo kot dodatek najbolje ob robovih rokavov- zapestje in ovratnica bluze, vendar ne prevec vpadljivo, nic mrezastih zab ali jopic, to zgleda kot da gres na noc carovnic in noben pri zdravi pameti te pri teh letih ne bo jemal resno v mrezasti opravi. Cevlji, skornji itd elegantni ali sportno elegantni brez okrasja, bodic in debelih pet, to zgleda kot da delas v striptiz /sado mazo baru. Obula ne bi visokih skornjev- nad koleni, ker bos zgledala kot stara italjanska kur..ob avtocesti. Itd.

Sem 50ih let in V izrez mi je top stvar. Ne tak do popka, ampak mora pa lepo odpreti vrat.

Polpuli ali nizki puli mi je groza.

Pozimi me grozno zebe, tako da V izreza ne nosim, nosim prave pulije pri katerih je ovratni del dovolj visok, da se lepo zaviha.

Jeans nosim tako hlace kot jaknice, plasce, srajcke, klasicen jeans, brez okraskov in ne strgan.

Superge sem lani nasla ene cisto crne, jeeeee, ker so mi grozne tiste z belim podplatom.

Hlace so mi vsec marlenka kroj, ce so ozke, morajo biti potem krajse, drugace pa klasicne hlace.

Krila do kolen ali do pol mec, kroj pod kolenom meni ne pase.

Vecinoma nosim majcke, ker se lepse perejo kot puloverji, a pozimi brez volne ne morem prezivet in sem obsojena na puloverje in rocno pranje ali cistilnico.

Za ženske z okusom je na tem linku kar nekaj dobrih idej:

Moda za ženske nad 50: Ideje za 2020

O madona.

Bele superge, svetle strgane kavbojke, hoodie in puhovka?

Ženska res ni napisala, za kakšno priložnost bi bila rada elegantno urejena, ampak, lubi jezus, tkole grem jest na tržnco.

S tem da imam seveda pri 55-tih drugačno postavo od vitke dolgonoge 20-letnice.

Za v službo oblečem elegantne volnene hlače, najraje temno modre, zraven lepo srajčko, kakšno zanimivo rutko in čevlje s peto.

Dobro postriženi lasje in kanec parfuma ter dnevna krema tudi  pomagajo.

Za začetek: nikakor NE poslušaj „super vprašanje” (zakaj še v nadaljevanju) 🙂

Tudi z nizkim budgetom se da marsikaj „sčarati”. Visoka cena tudi ni nujno premosorazmerna s kvaliteto. Precej bolj pomemben je nek občutek, okus, stil… Veliko se lahko sama naučiš, če ti ni ravno prirojeno, če se zares poglobiš.

V tem obdobju naj ti bo na prvem mestu in glavno merilo kvaliteta. Nauči se prepoznati kvalitetne kose in materiale. Samo blago naj bo obstojno, bolj gosto, trpežno, da se preveč ne mečka, po možnosti čim bolj iz naravnih materialov. To je osnova, potem na posameznem kosu pregledaš še šive (so ti kolikor-toliko „brezhibni”, torej ne „malo mimo in postrani”, malo ga manjka, malo je nacufan, malo štrli ven, slaba nit…), robove, razne detajle, kakšne gumbe, „hardware”… Npr. zadrga mora biti kvalitetna, ne „plastična”, jo preizkusiš, kako deluje… Če so na kosu kaki vzorci, pogledaš, če se ti pri šivih ujemajo itd. Vse to in še več ti pove o kvaliteti.

Sicer pa potrebuješ dobro osnovo. Najprej kvalitetno sp. perilo, lahko tudi za oblikovanje postave, če nisi ravno „brezhibna” in to seveda vsaj v vseh „nevtralnih” barvah: kožni, beli, črni (ustrezno prilagajaš vrhnjim oblačilom). Potem pa si zgradiš postopoma garderobo, začenši z najbolj osnovnimi kosi, recimo črne hlače, dobro krilo (npr. A, če ti pristaja), kvalitetno (lahko belo) srajčko, malo črno oblekico, kvaliteten blazer, jakno, morda dober trench, plašč… Pri teh kosih se ti resnično splača investirati malo več, ali pa se strateško podati v kak dober ulov na kako razprodajo, splet… Takšna bolj nevtralna in kvalitetna osnova naj velja seveda tudi za obutev, torbico.. Nato pa to osnovo postopoma nadgrajuješ, si vsake toliko (ko denimo dovolj „prišparaš na kavicah”) privoščiš kak dodaten kos, denimo bluzo, pulover, obleko, sandale, šal… Tudi v nižjecenovni trgovini (a la Orsay ali kaj podobnega) zagotovo lahko najdeš kaj primernega, če večkrat pobrskaš. Vsekakor pa tudi v second-hand trgovinah. Tam lahko, če imaš srečo, kdaj najdeš zelo kvaliteten kos, ki je bil morda prvotno zelo drag, ti ga pa tako dobiš zelo ugodno. Seveda, če je še vedno v zelo dobrem stanju, na to moraš biti zelo pozorna. Tudi na spletu se ti splača iskati, saj ob tako številčni izbiri gotovo lahko najdeš kaj zase, torej v primernem razmerju cene in kvalitete (je pa treba paziti na velikosti, vračila, zanesljivost trgovine itd.).

Veliko lahko narediš tudi z raznimi dodatki in tako zelo popestriš tudi manj obsežno ali bolj enolično garderobo (enkrat dodaš kako „statement” verižico, drugič npr. pisano rutko, kak poseben pas, zanimivo torbico…) in si „kot nova”. Paziti moraš le, da ni vsega preveč, ter v neskladju z obleko. Za primerno priložnost si brez problema lahko privoščiš tudi kak res poseben, zanimiv, ali bolj vpadljiv, celo „odbit” kos oblačila, naj bodo pa takrat drugi kosi, ali denimo make-up, morda malo bolj nevtralni, da boš nekako „v ravnovesju”.

Superge, hudije in pajkice (zadnji 2 ti sicer kar odsvetujem, na voljo imaš elegantnejše puloverje, kako lepo jopčko, kvečjemu bolj joga ali elegantnejšo trenirko z ravnimi hlačnicami…) uporabljaj raje striktno za šport (če odneseš smeti, bo še šlo, ali si omisli vsaj malo elegantnejšo športno obutev, če imaš veliko opravkov „peški”). Kavbojke seveda lahko nosiš, vendar raje ne strgane (minimalno, če že, bi še nekako šlo ob primernem outfitu), prednost pa daj vsekakor temnim pred svetlimi, bolj ravnim, ali rahlo boot-cut, ne pa „na korenčka”, ali res preveč oprijetim (zmerno pa ja, zlasti če nimaš problema s postavo).

Kakšnih blaznih omejitev v teh letih ti drugače niti ni potrebno imeti, vseeno pa bi bilo “rahlo” smešno, da skačeš okoli oblečena „v najstnico”, ali kakor „klovn”, ali na pol gola (kak prekratek minič, ali dekolte do popka, bog ne daj oboje hkrati in še štikle povrh), kar je v vsakem primeru lahko najmanj neokusno in celo vulgarno.

Bolj glej na to, kaj ti najbolj pristaja glede na postavo, nauči se poudariti svoje atribute in malo prikriti pomanjkljivosti. Pozanimaj se, kako se obleči glede na specifično obliko telesa (ali si morda hruška, jabolko, banana, peščena ura, trikotnik…). Prednost daj poleg same kvalitete prvenstveno ženstvenosti in eleganci, tako boš „izstopala” v najboljšem pomenu besede, ter se pri tem po vsej verjetnosti tudi lepo in dobro počutila.

Jaz osebno bi ti svetovala, da kupis nekaj razlicnih crnih hlac. Obvezno vsaj ene z visokim pasom-najbolje take, da imajo zgoraj na pasu nekaj zanimivega (gumbke, masnice..), potem pa si kupis zgornje dele v razlicnih barvah (srajcke/bluzice, enobarvne majcke, puloverje)

Meni osebno lepo zgleda, hlace z visokim pasom in potem cisto navadna enobarvna majica zatlacena notr v hlace.

Glede na to da si napisala, da ne zelis biti kot vse, ti priporocam, da vseeno kupis hlace bolj v crni barvi, pri zgornjih delih pa potem lahko bolj svobodno izbiras barve.

Lahko pa kupis ene hlace v neki zivi barvi, ampak potem naj bo zgornji del bolj umirjene barve.

Trgovine, ki ti jih priporocam so H&M, New Yorker, Primark, C&A, tudi v kaksnem Lidlu/Hofru se dobijo lepi kosi.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ce znas anglesko: trinny woodall

Q

Q

Q

Q

Q

Q

Q

Q

Q

Q

Q

Q

Q

Q

Q

Q

Q

Q

QQ

Q

Q

Q

Q

Q

Q

Q

Q

Q

Q

Q

Q

Q

Q

Q

Q

Q

Jaz recimo kupim kakšen kos v second hand, ampak samo dizajnerski, torbice enako, jih operem in malo prekrojim pri šivilji/čevljarju. To so potem večni kosi. Spremljam tudi znižanja na internetnih dizajnerskih prodajalnah. Grem tudi v outlet, v ITA se da dobiti dober kos precej znižan. Kupim npr. usnjen pas pri čevljarju, je poceni in dober material. Kupiš par kosov robe, pa te dobre. V ceneni robi žal ne moreš izgledati dobro, poleg tega ni poceni. Imam pa kakšne poceni kose za doma. Včasih tudi kakšen ponaredek v redu izgleda. Dragi kosi morajo biti jakna, čevlji in torbica ter sončna očala, drugo ni tako pomembno, lahko skombiniraš. Srajčne obleke recimo so poceni in šik, s klobukom še bolj. Izogibaj se umetnemu krznu, ker izgleda ceneno. Gumjaste in plastične torbice enako. Pa zlati in srebrni okraski, bleščice, neonske barve, rdeča čipka, itd. Poznam gospe, ki so zelo na budgetu in vedno urejene tip top. Pazi tudi na barvo las, platinasta in živo rdeča/vijolična delujejo ceneno, enako pretirano črna. Mini krila in škornji nad koleni seveda enako, dekolte verjetno ni treba omenjati. Od nakita najbolje nič, če ni zlato/srebro ali vsaj jeklo. Moderne so debele verige za vratom, sicer je pa eleganca minimalizem, majhni uhani, ne veliki okrogli. Na instagramu in pinterestu imaš kar nekaj materiala, če te zanima, kaj je trend.

Jz taga nam nkol zastopu pr ženskah…jebo vas cunje.

Ma avto solidne gume( da slučajno ne bo kakšnih padcev iz kadra ipd)

Je v stanovanju vgrajeno solidno okno, vrata?

Se vrti pralni stroj za 200e al za vsaj 600?

Je televizor solidno velik al se ga gleda z lupo.

Itd.

To predstavlja kvaliteto življenja, vsaj men.

Cune se itak znucajo pa fukneš stran, a je iz kika al pa iz emporiuma.

Ajaaaa, tega se ven ne vidi…

Na Pinterest odtipkaj wordrobe capsule.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close