Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako naj ženska z majhnim budgetom, zgleda urejena in dobro oblečena?

Kako naj ženska z majhnim budgetom, zgleda urejena in dobro oblečena?

Kateri so ključni kosi (detajli) za jesen/zimo in na kaj je potrebno biti pozoren, da ženska (50 let) – z majhnim budgetom – zgleda dobro oblečena in urejena. Ne kot večina žensk, ki je oblečena po enakem kopitu – brezbarvno, brez stila – ampak, da izpade urejeno in zanimivo od nog do glave in je zaradi outfita OPAZNA.

Pravijo, da ni neumnih vprašnj, tako da prosim za razumevanje. ?

Ženske smo danes uspešne, finančno neodvisne, samostojne in samozadostne, ne potrebujemo descev, da bi nas preživljali, zato ni treba s provokacijami, da nimamo denarja za oblačila.

Kokr sm js skontu… Dajo dekolte na “na izvolte”…

Ce hocejo bit opazne…

Ko so prebrali tvoje vprašanje, so si premislili:)

če hočeš biti pri 50+ opazna zaradi oblačil, ne vem no.

Moški so tudi vsi oblečeni uniformno (enako), opazijo pa tiste, ki imajo karakter.

Malo se zgleduj po njih.

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 11.11.2021 ob 07:27

Ženske smo danes uspešne, finančno neodvisne, samostojne in samozadostne, ne potrebujemo descev, da bi nas preživljali, zato ni treba s provokacijami, da nimamo denarja za oblačila.

Kaj bi ti brez “descov”

Ti biznis propade… Zato razde cuti.

jaz nakupujem garderobo v Hand Shop prodajalnah. Vedno se najde kaj zame. Vedno vzamem s sabo prijateljico. Ona mi zna lepo svetovati kaj mi paše in kaj ne. Včeraj sem videla na tv, da gredo v zdravstvu in ZRSZ plače gor. Tako da mi verjetno ne bo več potrebno kupovati rabljenih cunj.

Lepo da gredo place gor. Pohvalno. Edino prav. Sem tudi jaz to videl. Zalostno da kljub zaposlitvi nisi sposoben met nekega osnovnega dostojnega zivljenja.

za moje življenje te naj ne skrbi. Brigaj se rajši za svoje življenje.

????

Se ne. Nasploh sem govoril.

ti je že kdaj kdo rekel, da preveč govoriš. Aja sem pozabila, da si plačan zato da nabijaš.

Mogoče sem se malce neprimerno izrazila, glede tega, da bi bila zaradi outfita OPAZNA‼️

Zato ponavljam vprašanje:

Kako se z majhnim budgetom obleči, da deluješ urejeno in elegantno?

Je to sploh mogoče⁉️

Prevec sem se odprl ja. Zato ni vatiante da se skom kaj izcimi.

Ženske 50+ imajo sedaj isti stil kot 20 letnice! Hvala bogu za te čase. Prva stvar je, da si moraš kupiti ene super enobarvne superge, lahko tudi z višjim podplatom. Še najbolje čisto črne ali bele. Tudi čevlji v stilu bulerjev so primerni za jesen. Pete so za stare mame iz 50ih.

Potem paše zraven kakšen zelo svetel kvaliteten jeans, ne preveč oprijet pri gležnjih. Lahko tudi malo strgan na kolenih ampak ni nujno. Tvoja grderoba ne sme pogrešati tudi športnih pajkic, dobi se jih poceni v H&M.

Potem potrebuješ dober nederček, najbolje kožne barve in brez šivov. Začni nositi tudi športne nederčke.

Za puloverje se splača odšteti malo več, tako da imaš en bolj viden kos, ki izstopa. Ne sme biti tista sintetična volna, ampak bombaž ali prava volna. Naj te sintetični štrikani ceneni puloverjine zavedejo! Pulover naj bo tudi kakšna izbrana znamka. Ne boj se tudi hudijev, puleverjev s kapuco, ampak naj bodo firma (Nike, Champion, Adidas ali podobno) da ne boš kar v enem razvlečen cenenem puloverju, to res ni privlačno.

Potem pa še bunda… Puhavka da ti bo toplo. Lahko je do kolen.

Drži se barv: Siva, bela, črna, jeans, bež, svetlo roza, zlati ali srebrni dodatki.

Skačem sem ter tja širom interneta povsem gola, vedno brez modrčka in spodnjih hlačk. Moja koža je  topla, mehka, nežna in zelo prijetna na otip. Sem izredno gibčna, ko mirujem me lahko tudi vidite, ko se premaknem izginem.

JesenZima392, 11.11.2021 ob 08:10

Mogoče sem se malce neprimerno izrazila, glede tega, da bi bila zaradi outfita OPAZNA‼️

Zato ponavljam vprašanje:

Kako se z majhnim budgetom obleči, da deluješ urejeno in elegantno?

Je to sploh mogoče⁉️

Če hočeš biti opazna, potem se obleci tako kot se oblačijo cipe. Škornji s peto, minič, steznik čim bolj izrazit dekolte… Pa te bodo opazili tako moški kot ženske. Vse ostalo pa je bolj tko, kot bi CV napisal v LaTeXu in upal da boš imel zaradi tega več šans za službo.

Kako naj zenska z jajci… Saj vemo, da si univerzalen. Vse v enem. Darwin, monmonci, mislim, viharni, Snelca…

Kupujem povsod, spotoma, redko kdaj grem v namenski soping, ce ze, potem grem namensko na ogled ponudbe po trgovinah, a takrat ne kupujem oziroma kupim le, ce slucajno naletim na kaj dobrega in ugodnega.

Moj stil je sicer morda res brezbarven, vecinoma enobarvna oblacila, ki jih popestrim z dodatki. To sem jaz. Neki pisani in vpadljivi kosi mi ne pasejo. Zdaj so moderne vzorcaste bluze in obleke, mene ti vzorci postarajo, res ne zgledam dobro v njih in ne nosim tega.

Na netu redno spremljam razne trgovine, vidim, kaj se prodaja in cene.

V omari imam pa ogromno cunj, nekatere stare tudi 15 in vec let, so bili dobri kosi, so ohranjeni in jih se nosim.

Moda za mlade ni vec moj stil, morda sem in tja kaj, ampak strganih kavbojk in majce z Miki Misko ne oblecem, mislim, da si pri svojih letih zasluzim kaj boljsega.

super vprašanje, 11.11.2021 ob 08:13

Ženske 50+ imajo sedaj isti stil kot 20 letnice! Hvala bogu za te čase. Prva stvar je, da si moraš kupiti ene super enobarvne superge, lahko tudi z višjim podplatom. Še najbolje čisto črne ali bele. Tudi čevlji v stilu bulerjev so primerni za jesen. Pete so za stare mame iz 50ih.

Potem paše zraven kakšen zelo svetel kvaliteten jeans, ne preveč oprijet pri gležnjih. Lahko tudi malo strgan na kolenih ampak ni nujno. Tvoja grderoba ne sme pogrešati tudi športnih pajkic, dobi se jih poceni v H&M.

Potem potrebuješ dober nederček, najbolje kožne barve in brez šivov. Začni nositi tudi športne nederčke.

Za puloverje se splača odšteti malo več, tako da imaš en bolj viden kos, ki izstopa. Ne sme biti tista sintetična volna, ampak bombaž ali prava volna. Naj te sintetični štrikani ceneni puloverjine zavedejo! Pulover naj bo tudi kakšna izbrana znamka. Ne boj se tudi hudijev, puleverjev s kapuco, ampak naj bodo firma (Nike, Champion, Adidas ali podobno) da ne boš kar v enem razvlečen cenenem puloverju, to res ni privlačno.

Potem pa še bunda… Puhavka da ti bo toplo. Lahko je do kolen.

Drži se barv: Siva, bela, črna, jeans, bež, svetlo roza, zlati ali srebrni dodatki.

no tegale, kar je tale napisala se v resnici izobigaj, pa boš zgledala čisto ok.

Ni hujšega kot ofucana 50+ v raztrganih kavbojkah , da ne veš, kaj je bolj ofucano.

mijav mijav, 11.11.2021 ob 08:33

no tegale, kar je tale napisala se v resnici izobigaj, pa boš zgledala čisto ok.

Ni hujšega kot ofucana 50+ v raztrganih kavbojkah , da ne veš, kaj je bolj ofucano.

Ja seveda in taka naj gre v službi, haha.

Saj se šališ.

Majda1948?

Ti si pravi balzam za mojo dušo!

Citirano – za Desperadodajka

Mislim da je on placan za to, da tebi diha 25 h za vrat in da te provocira.

Za tisto opazno boš morala dodati vsebino, to pomeni znati nositi oblačila, se ustrezno obnašati. Nekatere imajo to prirojeno, dano in se jim ni treba truditi. Druge se lahko morda z nekaj truda zelo približajo temu, a nikoli ne bo naučeno isto kot naravno, spontano. Ne glede na to kaj te ženske oblečejo, izstopajo s svojo energijo in so opazne takoj in povsod. Nasmeh, žar v očeh, dobra volja, prijaznost, vljudnost in modrost, samospoštovanje in zdrava samopodoba. Takšna se počuti dobro v svoji koži in je zato popolnoma nepomembno kaj obleče, ker ji vse lepo stoji. Ljudi očara v trenutku in je nasploh zelo priljubljena, kot magnet. Vsi so radi v družbi take. Modnih kiksov nihče niti ne opazi, ker na njej to deluje privlačno, čeprav je skregano z vsako modno logiko in pravili. Take tudi ustvarjajo nove trende. Če si že slišala za tisto: še vreča od krompirja bi ji lepo stala. To se ne nanaša na njeno obliko telesa, temveč na to kar izžareva. To ljubezeb do življenja, do sebe in vseh okoli sebe. Je ni obleke ali stila na svetu, ki bi prekosila avtentičnost take ženske. Če opazuješ modne piste ali rdečo preprogo, modne revije.. se take ženske hitro prepozna. Ene izgledajo manekensko popolno, mis sveta, z najbolj drago in najlepšo obleko priznanega kreatorja, pa iz nje veje samo praznina. Saj je lepa, ampak…

Zdaj ali imaš ta “vibe” ali ne.

mona, zvecer ob 20:00 h si poglej na POP TV ali na RTV SLO oddajo. Morda se ti le potem kaksen kolescek v glavi zacne vrteti v pravo smer.

Sto ljudi sto cudi, 11.11.2021 ob 09:46

mona, zvecer ob 20:00 h si poglej na POP TV ali na RTV SLO oddajo. Morda se ti le potem kaksen kolescek v glavi zacne vrteti v pravo smer.

“Majhen budget”? Na tv? Dvomim, da je avtorica voditeljica oz da namerava nastopati kjerkoli. Po kruh in mleko ali na tržnico v taki opravi? Dej ne smeši se 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close