Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kako naj začnem?

Kako naj začnem?

Pozdravljeni!

Stara sem 17 let in še nikoli nisem uporabljala makeupa. Sedaj me vleče eksperimentirat, rada bi poudarila oči in ličnice, pa ne vem, kje naj začnem in katere pripomočke naj kupim. Zelo bi bila vesela kakršnegakoli nasveta za popolno začetnico 🙂
Sicer imam zelene oči (ne ravno največje) in ravne rjave lase.

Za kakršnokoli pomoč se že vnaprej zahvaljujem 🙂

Za začetek predlagam maskaro in mogoče črtalo za oči. Za ličnice se lahko uporabi blusher (kakšen lahek odtenek, npr. breskov) ali pa kakšen bronzing powder (daje videz zagorele polti, ker je rjave barve, lahko pa se ga uporablja tudi za ličnice in deluje zelo naravno).
Maskare so zelo dobre od Lancoma, črtala od Chanela, blusherjev je dobrih veliko. Jaz imam blusher od Lancoma in Orlana, oba sta zelo ok. Bronzer pa imam od E. Arden in ga ne morem prehvalit, saj se obnese tudi pri popolnih začetnicah, ker se prvi nanos dokaj malo pozna in lahko zadevo reguliraš. Pri izbiri blusherja vedno pazi na to, koliko se pozna vsak nanos na koži, ker če se pozna preveč, potem bo zadeva izgledala zelo neokusno in umetno.
Vse te blagovne znamke, ki sem jih naštela zgoraj niso poceni.
Imaš seveda tudi cenejše alternative, mnoge hvalijo maskare od Make Up Factory (linija od Mullerja), ki stanejo tam okoli 2k SIT in pa Lorealove ter Max Factorjeve.
Če izbiraš črtalo ga seveda prej poskusi, da ti ne bo pretrdo ali premalo obstojno, ker je grozno, če se ti make-up stopi ob prvi solzi ali vročini. Če imaš manjše oči poskusi s kakšnim svetlejšim odtenkom od črne. Mnoge priporočajo črtala od Bourjoisa, ki stanejo v Mullerju manj kot 1k SIT.

Če si popoln začetnik ti svetujem, da nameniš nekaj tolarčkov profesionalki, ki ti bo zadeve razložila tako kot je prav!

Če se za-to odločiš me pokliči na 041 21 44 87,

lep pozdravček,

Živa

The beauty starts with nails :-)

Če te zanima začetniški tečaj ličenja, me kontaktiraj na mail.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close