Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek KAKO NAJ VPRAŠAM

KAKO NAJ VPRAŠAM

Pozdravljeni!
Jaz in moja punca sva skupaj že 4 leta (čez en mesec). Spoznala sva se v študentskem domu, kjer sva še zdaj in oba zaključujema najin študij. Za obletnico bi jo rad vprašal če bi se poročila z mano…ve ženske ste bolj “izvedene” v romantiki…kako naj to izvedem???
LP
G

Predvsem bodi spontan. To je vedno tako prikupno zmedeno… Vsaj meni paše tako. Pa srečno!!! In čestitke!

Kako lepo…..

Pelji jo kam, sploh ni važno kam, pač nekam kamor rada zahajata,
ali pa nekam kjer še nista bila in v določenem trenutku, lahko kar
med pogovorom jo vprašaj!

Kar raznežila sem se…….

pa srečno!

Spontano-bodi tak kot vedno,tako boš najbolj simpatičen.
čestitam-Tanča

odvisno od tega, kakšna je. če ima rada romantiko, so na mestu na primer vrtnice na postelji ali kaj takega. če se ji zdi to osladno, potem naredi nekaj bolj norega, na primer pokliči na radio ali tv in tam pusti sporočilo oz. snubitev. če ima rada morje (tako kot jaz), pa jo moraš obvezno zaprositi na obali. no, to je nekaj predlogov, res pa je, da je najbolj super, če si spontan.

Dej tko staromodno, s prstanom, poklekneš…uf!! Je ni, ki se ne bi stopila in zjokala od sreče in ganjenosti…
Npr. po kakšni romantični večerji ob svečah, malo plesa in tko…uporabi domišljijo!

Pa ne pozabi nekam vnest ta stavek (lahko kar z njim začneš);
Želim si, da bi bila mati mojim otrokom!

Osladno, res, a pri nekaterih ženskah pali!

Če želiš biti romantičen…potem večerjica…lahk jo ti skuhaš…lahk gresta kam ven jest…in lahko poskusiš s prstanom.v kozarcu šampanjca…in ko bo zardela od razneženosti…lahko res uporabiš stavek, ki ti ga je predlagala pat:-)))

Sicer pa spontano…in po tvoje:-))Če sta že tko dolg skupi…jo pa itak poznaš, kaj ji je najbolj všeč…in kak način boš ubral…boš najbolje vedel ti…vsekakor pa čestitke…in lepo zaroko vama želim:-)))

LP Esy

Samo prej moraš vedeti, če si sploh želi otroke :))

Čisto po pravici – pa nočem nobene žaliti, hočem samo reči, da smo si zelo različne – meni se zdijo skoraj vsi predlogi veliko veliko preveč osladni.
Namreč – nisem romantična. Sploh :))

Edino tista varianta s sprehodom ob morju mi je všeč, pa še tam ne bi marala kaki osladnih izjav, pač pa zgolj pogovor… :))

V glavnem, ti jo najbolje poznaš in zanašati se na naše predloge je kljub vsej iznajdljivosti forumovk tukaj preveč…nevarno 🙂

Predlagam ti, da premelješ vse predloge tukaj, razmisliš o tem, kako kakšen ustreza tvojemu dekletu in nekaj pripraviš v tem stilu, ne pa slepo slediti točno določenemu stavku.
Naj ti bodo predlogi zgolj izhodišče.

Pelji jo z balonom!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close