Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako naj vem, če je zaljubljena

kako naj vem, če je zaljubljena

Ja zgledujte se babe po tej MOJCI… ve, razen do svoje slikce, ne premorete teh čustev…

Že nekaj časa porajtam da je vame eno zelo sletna punca zalubljena .
Vendar resnično jo imam rad .
Zadne case se lepo napravlja in rihta ali je to pomeni da je vame zaljubljena .

simpl … naključno znanko prosiš naj ji reče, naj te pusti pri miru, ker si njen (od naključne) jebec ☺

Porajtam zato kjer se rihta , stika , govori da sem srček , sonček in da me ima srčno rada .
Kadar me vidi se srkiva ali začenja jokati od veselja .
Drugim pove da mi poje pesmice po telefonu .
Enkrat je prijatelju povedala da ko sem jo klical da je pela pridi pridi sveti jožko .
Vendar vsakim pove da me močno ljubi ter vpraša če sem ji všeč .

Vi pq mate ljubezenske tezave

Vidim kako se lepo rihta oblači diši .
Kadar gre domov me začenja stiskati ter prosi za poljub ljubezni na lice .
Zadne case ko jo zagledam se mi sladko smeji ter ppravi da sem njeni lubček .
Enkrat sem ji napisal pesmico u golobčkih rekla mi je da še ni videla tako lepe pesmice .

To je čisto očitno ne more se te nagledati in ves čas te opazuje smeji se ti in hoče čim več časa preživeti z tabo

Pa še jst bi vas predvsem ženske vprašal kako naj vem če sm določeni ženski všeč ali je samo prijazna?
Stvar je sledeča. V lokalu v katerega zahajam po službi dela občasno dekle v katero sm se zaljubil. Ne vm je pač drugačna zame popolna. Veliko se pogovarjava imam občutek da mi govori osebne stvari katere drugim ne bi. Vsakič Me veselo pozdravi se smeje in kar je najhujše njen pogled direkt v oči kot da mi hoče neki povedat a ne
upa. Je kej kemije ali Me intuicija Vara???

Primer ko jo je naprimer nek naključni fant poklical naj prisede in pokadi cigaret(očitno se bežno poznata in jo kao osvaja) mu ona odgovori da jo kao želodec boli in ji ni za kadit. A glej za 5 min prisede k meni s cigareto. ????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close