Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako naj vem ali so ledvice ali je križ?

kako naj vem ali so ledvice ali je križ?

Že en mesec me precej boli v ledvenem predelu in ne vem ali so ledvice ali je križ. kako naj ločim, kako naj vem ali je težava v ledvicah ali gre slučajno za kako pretegnjeno vez v križu ali kaj podobnega?
bolečine so več ali manj stalno prisotne, stalno čutim tam zadaj kot neko bolečino, ki se ob premikanju stopnjuje.
mi lahko kdo pove kako naj pogruntam ali so ledvice ali je križ?

Hitro bo jasno. To, kar opisuješ, je lahko eno ali drugo….

Pojdi na pregled.
mene tudi dostikrat bolijo,ampak nimam kaj. Moram se zredit ,pa ne bo več bolelo in teovadit za križ

Menda gre takole: v pasu se od strani udariš (kot bi hotel z robom dlani telo presekati na dvoje). Če zaboli za umret, so ledvice. Tak udarec namreč povzroči, da ledvice “zavibrirajo” in če je kaj narobe z njimi, to povzroči bolečino.

Se mi zdi, da je išjas.Mene tudi že cel mesec tako nad ritjo desno boli.Ko kaj delam še bolj.
Ledvice pa pečejo ko greš lulat.

Človek bi se zjokal…..seveda so na forumu sami zdravniki, ki lahko na daleč postavijo diagnozo!!!!!!

Ene tri leta nazaj je tudi mene ta bolečina prestrašila. Sem šla k zdravnici, ki me je udarila po ledvicah in me ni bolj zabolelo. Ker menda res fejst zaboli- ko je imela moja svakinja težave z ledvicami, je skoraj skup padla, ko jo je dohtar lopnil. No, sem šla še samoplačniško na UZ ledvic, ki ni pokazal ničesar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close