kako naj to rešim
Spoštovani,
pred tremi dnevi sem bila pri frizerki, ki mi je lase iz zelo svetlo blond (ki mi je bilo občutno presvetlo) pobarvala lase krepko preveč na temno rjavo, plus tega me je še grdo postrigla (na lunco – ampak mi sploh ne stoji obro). Kaj lahko naredim, da se znebim te barve (rada bi temno blond) v čim krajšem času, ker se trenutno s to barvo počutim zelo zelo zelo slabo.:-( Sploh ne upam v ponedeljek v službo …
Lp
Milana
Spoštovana Milana.
Ne želim sočustovati z vami, niti obtoževati frizerko, ker verjamem, da je hotela najboljše. vaš problem je res ”hud”.
rešitev je, da se naredijo svetlejši prameni, ki bodo vizuelno posvetlili lase. Druga rešitev je posvetliti vse lase (odstraniti temnejše pigmente) in nato nanesti željeno barvo (dodati pigmente), kar je dvojni kemični postopek. Vaši lasje so bili prvo zelo svetli (sigurno izsušeni), pa potemnjeni, tako da še dvakratnega barvanja nebi prenesli.
najpametnejša opcija je, da malo počakate, saj se bo nanesena barva sčasoma sprala in bodo lasje spet svetlejši.
Vsekakor pa je nujno nanašati globinske obloge za povečanje vlage v vaših laseh.
Vem da vam nisem veliko pomagal, le razložiti sem vam hotel, kaj lahko naredite.
pa opravičilo za poznen odgovor. selimo se v veliki novi salon, na Trubarjevi ulici, tako da , poleg starševskih dolžnosti, zmanjka časa.
s spoštovanjem
Stevo Pavlovič
Forum je zaprt za komentiranje.