kako naj se razjezim
Ko se mi kaj zgodi, sem jezna in jeza me spodbudi, da resujem problemali se vsaj spiham in se potem bolje pocutim.
Zdaj sem pa zalostna in razocarana in se nikakor ne morem razjezit, vse mi je nekako (pro)padlo, ne da se mi vec upat, da bo bolje, pocutim se bedno in nikakor se ne dvignem.
Kako naj se razjezim v takem stanju? Z jezo znam zivet in jo kanalizirat v produktivnost na bilo katetem podrocju, s tole razocaranostjo se pa ne znam izborit.
zalostna sem, 25.01.2022 ob 18:54
Ko se mi kaj zgodi, sem jezna in jeza me spodbudi, da resujem problemali se vsaj spiham in se potem bolje pocutim.
Zdaj sem pa zalostna in razocarana in se nikakor ne morem razjezit, vse mi je nekako (pro)padlo, ne da se mi vec upat, da bo bolje, pocutim se bedno in nikakor se ne dvignem.
Kako naj se razjezim v takem stanju? Z jezo znam zivet in jo kanalizirat v produktivnost na bilo katetem podrocju, s tole razocaranostjo se pa ne znam izborit.
Tudi jaz sem taka.Jeza mi da polet in skočim.
Če je pa človek žalosten, takrat se je treba obrniti drugače.Iti ven, na zrak, izmenjati mnenja in problem z dobro prijateljico, si kupiti kaj lepega.
Si zavrteti ljubo glasbo, prebrati dobro misel…
Je pa tako : Ko si down…rabiš precej več pohval, spodbud, toplih besed, da potem sčasoma prideš nazaj na svoj nivo.
In tako je z vsemi, ne samo s teboj.
In zapomni si : enkrat so suhe krave, potem pa pridejo spet debele.
Ali :
Za dežjem vedno posije sonce!
Forum je zaprt za komentiranje.