Kako naj mu povem, da ne bo nič
Ne vem, zakaj ste se vsi tu zafiksirali v razlog, zakaj se je naenkrat odločila, da ne bo z njim. Problem (ki je že rešen) je bil način (medij) in ali naj bo iskrena, ali ne. Pa res ponižno mislim, da je to, zakaj in ali boš z nekom skupaj, stvar vsakega posameznika in če ugotovi(ta), da ne bo šlo… hja še dobro če ugotovi(ta) čimprej.
V tem smo si pač tako zelo različni, kdaj se nekdo nekomu v toliko zafržmaga, da tega ne moreš spregledati, se vanj ponovno zagledati, mu oprostiti,,.. vztrajati. Kakšni bi šele bili odgovori, če bi napisala, da ima premalo plačo/je brezposeln/živi pri starših… vi neizprosni sodniki!
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Pajki, če jaz pišem javno mi lahko vsak replicira 😉 , a ti pričakuješ kaj drugega in vsi se naj bi teh tvojih pričakovanj striktno držali, ker…..?
Drugače pa če si želel le njemu kaj povedat bi pa lahko uporabil funkcijo:
” Odgovor preko zasebnega sporočila” 😉 :))
Seveda in ker lahko izbirajo, ga lahko zamenjajo, takoj ko naletijo na prvo težavo. To je nekako tako kot s čevlji. Ko se jih naveličaš, si pač kupiš nove, ker imaš dovolj denarja, stare pa vržeš stran oziroma jih ne uporabljaš več, čeprav so morda še povsem v redu. Ampak človek ni tako preprost objekt, kot čevelj. Kdor ljudi tako dojema, tak se potem naj ne čudi, ko bo sam podobno tretiran v odnosu z drugimi. Pri tem pa ne pozabit, da veliko stvari počnete nezavedno, v prepričanju, da počnete prav. Vaša zgodovina in pretekle izkušnje pa so pokazatelj tega, kako uspešni ste pri tem početju pravih stvari. Seveda je tudi v tem primeru mogoče, da se vam zdi, kot da so vsi drugi krivi, ker “ne znajo” oziroma “niso znali”. 🙂
Tako velika, da je treba od takega človeka čim prej pobegnit. Ker mu ne znamo/zmoremo pomagat? Ker se bojimo, da smo sodogovorni za težavo in tega ne želimo spoznat?
Marko, zdaj se delaš svetnika tu, me prav zanima, iz kakšnih situacij si že vse ti v lajfu pobegnil, kakšne napake si delal…
Ker si očitno tudi sam daleč od popolnosti, ne vem, če je primerno, da s ezgražaš nad takimi stvarmi. Razen če te je strah, d ate bo ženska nogirala. To je pa druga stvar.
Seveda mi ne bi bilo vseeno, če bi me ženska, ki jo ljubim nogirala. Kakšna ljubezen pa bi to bila z moje strani, če bi mi bilo vseeno za to?
Tako velika, da je treba od takega človeka čim prej pobegnit. Ker mu ne znamo/zmoremo pomagat? Ker se bojimo, da smo sodogovorni za težavo in tega ne želimo spoznat?[/quote]
Vcasih nekomu ne mors vec kot samo pomagat, ceprou je fajn odkrivat neobrusene diamante in so hvalezni 🙂 Ampak se clovek scasoma zmatra. sploh ze zato, ker potem ne dajo miru.
ni bil glaven problem v tem, ampak tipi enostavno od tle dlje ne vidite hahaaaaaa
glavni problem je bil v tem, da z rokami in ostalim ni vedu kam bi – to je bil glavni problem[/quote]
Sklepam, da si bila zraven? 🙂
Kako pa veš, kaj se skriva za besedami, “ni vedel, kam z rokami”? Misliš, da vsi enako doživljamo drugega? Misliš, da nekdo, ki je všeč tebi, ne more bit zoprn eni drugi? Mogoče si pa vseeno prehitro sklepala in si prebrala to, kar si želela. Zanimivo je, da si sama odgovorila na to. Podzavest? 🙂
Kako pa veš, kaj se skriva za besedami, “ni vedel, kam z rokami”? Misliš, da vsi enako doživljamo drugega? Misliš, da nekdo, ki je všeč tebi, ne more bit zoprn eni drugi? Mogoče si pa vseeno prehitro sklepala in si prebrala to, kar si želela. Zanimivo je, da si sama odgovorila na to. Podzavest? :)[/quote]
nagnjen si k filozofiranju
A je seks neka tako težka stvar, ki se je da na naučit v kratkem času? Ste se same tako zelo dolgo tega učile, preden ste ga osvojile, da se zaradi tega bojite moškemu pokazat, kako je treba, kako si želite, ker se bojite, da bo tudi on rabil tako dolgo, kot ve? Od kot izhaja tak strah, odpor pred nekom, ki ne zna vsega do popolnosti?
Si predstavljam kako se takle filozof spravi k seksu in sumim, da je avtorica teme naletala na takega filozofa :).
Kako pa veš, kaj se skriva za besedami, “ni vedel, kam z rokami”? Misliš, da vsi enako doživljamo drugega? Misliš, da nekdo, ki je všeč tebi, ne more bit zoprn eni drugi? Mogoče si pa vseeno prehitro sklepala in si prebrala to, kar si želela. Zanimivo je, da si sama odgovorila na to. Podzavest? :)[/quote]
nagnjen si k filozofiranju[/quote]
Sicer ima odstavek dober point, vendar! seks je tako zelo občutljivo intimno področje, ki mora biti pošlihtano, če ni, je to pekel. In to se da videti še prej kot se sploh daš dol, če si dovolj časa skupaj. Meni osebno ne bi bil ravno neki dosežek reči, da tip ni znal, ne toliko zato, ker bi to znalo pomeniti, da mu jaz nisem všeč, bolj zato, ker sem sama sfalila s svojo intuicijo… glede tega jo še imam ali pa sem toliko klerikalna, da ne bi šla (nisem šla) takoj sprobat in bi se prej… držala za rokice hehe
Pa vendar, ko začutiš, da ne bo šlo, ponavadi ni več možnosti za popravni izpit –s tem mislim čisto splošno, vsak ima svoje razloge in pravico, da si, zlasti še v samem začetku ko se spoznavaš, premisli, ani tako?
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Moški, manj filozofirajte pa bo seks bolje tekel.
Ne klobastat in klobasta v nedogled, raje se ukvarjajte z ženskami :).
Da ne bo še katere odprla teme, da je moški ne zadovolji :), ker imam občutek, da je vse več takih žensk, ki niso zadovoljen samo s filozofiranjem.
nagnjen si k filozofiranju[/quote]
nagnjen si k filozofiranju[/quote][/quote]
Vidiš, to je pa tisto, kar fantje poudarjamo tukaj. Prehitre obsodbe. S tem pa le sebe prikrajšate za prave užitke. :))
Kako, če pa pobegnete takoj, ko nekdo roke prestavi na nepravo mesto? Kako se češ ukvarjat z nečim tako občutljivim, če človek nima niti možnosti? 🙂
Saj bi še pomislil, da gre pri tem za popolne ljudi, ki vedno vse naredijo prav in tako kot je treba, brez da jim kdo pove, kako se njim zdi prav. Človek mora uganit, še preden te spozna, kaj ti paše in kako je prav, da ne pobegneš. Ni to malo preveč razvajeno?
Potem se pa še ženske (nekatere) čudijo, zakaj da jih imajo (nekateri) moški samo za seks. Saj ni čudno, če reveža že ob prvem nerodnem stiku nogirate. Človek mora dobit občutek, da je ženskam samo do seksa in da jim je to najvažnejše v odnosu.
Sicer si je človek, ki živi v takšnem prepričanju, kriv predvsem sam, po drugi strani pa ženske k temu same pripomorete. Kar daješ, to dobiš.
Kdo pa kaj govori o tem, kako ste narejene? Pišem samo o tem, kak občutek dajete nekatere drugim.
Forum je zaprt za komentiranje.