Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako naj mu povem, da ne bo nič

Kako naj mu povem, da ne bo nič

Saj veš kako je, če mački stopiš na rep, zacvili. Cvilijo tisti, ki sploh ne dobijo ženske in tisti, ki so v slabem razmerju :). Drugi ne cvilijo :).

dobro jutro :))

moški ste zelo solidarna bitja, ni kej. ali pa mogoče tudi sami pašete v razred amaterjev….
hecno, da bi si sami izbirali ženske po višini, joških in ne vem čem vsem še in to vam seveda pripada

ženska pa bi morala pobrat vse kar pride in seveda bit strašno sočutna, potrpežljiva bla bla bla

lupčki – ločiti morate med samozadovoljevanjem in spolnim odnosom. pri samozadovoljevanju gre zato, da zadovoljite sebe, pri spolnem odnosu z žensko, pa je treba zadovoljiti tudi njo in za to je potrebna neka tehnika…

večina tipov je itak navajena na to, da jih ženske lažno hvalijo, ker se bojijo, da bi vam padel greben, po drugi strani pa iščejo okrog nekoga, ki ve kako se stvari streže

toliko o močnejšem spolu

Amen 🙂

Glede na leta in izkušnje, ki jih imam za sabo grem raje naprej………… mu pač raje čim prej povem kako in kaj, kakor da bi se še dobivala z njim in mu v faco lagala in izgubljala svoj prosti čas, ki ga imam že itak bore malo.

@Aleksandra
: tebe pa z veseljem kdaj povabim na kofe ;-)[/quote]

haha komot greva na kavo :))

Kritike veljajo tudi za nas, kako da ne?
Se pa pričakuje nekaj razumevanja, kot ga želite imet ve, tudi avtorica bi rada bila razumljena v svoji “zahtevi”, pogoju za “srečno zvezo”.

Na eni strani želite razumevanje zanjo, na drugi bi pa fanta najraje na sramotilni steber privezale sredi mesta in naj ga vsaka pljune katera gre mimo……, da bi revica imela “opravičilo” ker ga je pustila oz ker mu je “ponudila najsvetejše” se žrtvovala… al kaj že, pa ni znal/zmogel ponucat tako kot si je ona predstavljala, da bi moral.
Hinavščina, ki so jo sposobne le …….. nežnejši spol?

Avtorica kaj si sedaj neka p…..a ?
Pejt tja in mu povej, da je drugače super fant, da pa klinčkat ne zna prav dobro in s tem nisi zadovoljna in ga zato zapuščaš, pika. Gotova maša! Ne pa tle nekaj cincat kako bi da ne bi…..
Pomagat mu itak ne moreš oz nočeš. :/

Težko je nekoga v oči pogledat kaj in mu povedat kaj te žuli oz ne žuli?….;)

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A bejž, tudi njo?
Njeno je da da noge narazen on pa naj tudi njo zadovolji…..

No pri taki bi se pa tudi naš najbrž spuntal…. že ve zakaj 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mogoče je res bil kdo tudi užaljen, mogoče pa je tudi, da tisti ki vidijo v tem užaljenost moških, ne premorejo tolk empatije ali pa širokega pogleda na situacijo, da bi se težave lotili še kako drugače, kot s pobegom?
Avtorica je vsekakor “svoj” problem predstavila zelo površno. Mogoče pa se je samo ona želala izognit kritikam (pardon, nasvetom), ki bi jih lahko upravičeno slišala. Biti preveč zaverovan vase, da s svojim vedenjem ne vplivamo na vedenje drugega, tudi ni preveč dobro ali pa pošteno. S tem lahko namreč sebe postavljamo na piedestal pred drugimi, samo zato, da ne vidimo svojih “napak”. Tako da lahko le ugibamo, kaj je resnica.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jst ti tko povem, čeprav se strinjam z marsikaterim zgornjim odgovorom.

Če meni kdo da konec preko maila/sms in da nima jajc da mi to pove v fris da pač ni to to, ga nikoli več ne pogledam in si mislim kaka oseba mora bit če nima tolk spoštovanja, da mi pove kaj misli v fris. Sej sprva so zgroženosti in jeza in na koncu ugotoviš da če vsaj mal spoštuješ osebo ji poveš v obraz kaj misliš.

Kako kaj narediš pove osebi/-am veliko o tebi.

Saj človek ves čas kaže spoštovanje do drugega s svojim vedenjem. Avtorici se njen način zdi povsem primeren in verjetno se je tudi sicer do njega vedla povsem normalno, vsaj po njenem občutku. Če bi pa vprašali njega in bi lahko povedal po resnici, kako se mu je njeno vedenje zdelo, pa je vprašanje, kaj bi nam povedal. To je itak njuna stvar, če je sama med sabo ne znata rešit, bo eden prej ali slej pobegnil.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Čisto zaradi fizičnih preprek mu težko povem na 4 oči oz. se mi zdi brezveze vse skupaj vlečt dokler se naj bi ponovno vidla……..sem se odločila, da ga bom pač poklicala in mu povedala po telefonu; po svoje mi je hudo zanj, ker nisem zlobna oseba, ampak kot rečeno, ni mi do tega, da bi se šla mentorico nekomu oz. ga uvajala v nekaj, kar bi se mu moralo glede na njegov emšo že počasi svitat kako in kaj. Raje imam nekoga, ki bo magari še meni pokazal kaj novega, če smo že pri tem. Daleč od tega, da bi se imela za vsevedno in popolno. Eh ja, cefrajte naprej hijene, po svoje je prav zabavno brat tole debato 🙂

Vsak zase misli, da ni zlobna oseba. Vprašanje pa je, kolk je to objektivno res. 🙂

Ja, veš, si pa enim stopila na žulj pa te cefrajo :).
Sicer pa, če pokličeš in rečeš, da ne bo nič, ker se nista ujela pa čav :). Če bo pa spraševal kako in kaj pa poveš. Saj boš videla kako se bo stvar odvijala. Samo preko maila ali smsja pa jaz ne bi. Mogoče te odreši in te on pokliče in povabi na srečanje pa poveš, da nisi več zainteresirana.

A ni to zlobno, če nekomu stopiš na žulj? 🙂

Marko, včasih je treba, da se zadeve razkrijejo.
Zdaj, če nimaš žulja, ne vpiješ, kdor ga pa ima, se pa repenči.

Kaj bi razkrival? Žulje je treba pozdravit, ne pa hodit po njih. :))

Ja, potem jih pa zdravi, Marko. Zahvali se avtorici, da te je spomnila na tvoj žulj :).

Pa meni moji čevlji ustrezajo, nimam težav. Čevlje je treba samo dobro razhodit, ne pa jih kar zamenjat, ko nas malo obribajo. Mogoče je treba samo nogavice menjat ali pa imeti čevlje nekaj časa na nogah, da se privadijo. 🙂

A res? Jaz sem pa mislil, da rabite samo ljubezen in kuhinjo, kjer ste v svojem elementu? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjazko, da nisti ti avtoričin frajer, on je tudi verjetno takega kalibra, da rabimo ženske ljubezen in kuhinjo.
Naj te razsvetlim, da nismo več v srednjem veku :).

Fantje, seksat bo treba, ne pa se zgražat nad avtorico teme. Tisti, ki jim gre seks dobro, se ne zgražajo nad njo :)))))))))))))))), ampak raje seksajo.

Ah, res ti to? Takšna imenitna ženska, kot si, prav nič težavna, pa si naletela na same amaterje, ki ne vedo niti, kako zašraufat matico na biciklu. phaha :)))

Ti znaš zašraufat matico na biciklu?
Katero matico na biciklu pa bi zašraufal? S čim, s kakim ključem ali kako?

Ah, res ti to? Takšna imenitna ženska, kot si, prav nič težavna, pa si naletela na same amaterje, ki ne vedo niti, kako zašraufat matico na biciklu. phaha :)))[/quote]

Čuj, evidento je, kaj ti rabiš. :))) Saj to je normalno… :))) haha

Ampak nekatere ženske se obnašajo, kot da so. Zato pa smo se moški oglasili. :))

Ampak, to še ne pomeni, da ta pravi na začetku morda ne bo kdaj odpovedal. Posebej, če se tudi njemu ona zdi ta prava. :))[/quote]
Res je pomembno kakšen je ta moški. Nekateri rabijo par dni, da se privadijo in dovolj zbližajo z žensko, da se lahko sprostijo in da steče akcija. 🙂

Obstajajo seveda tudi takšni “kurbirji”, ki lahko poseskajo vse poprek in jim je vseeno glede čustvenih komponent in bližine….

Idealnih in takšnih dveh enako mislečih ni. 🙂

Kako ni merilo ?
Če se ženska ceni in ima rada, ima več možnosti, da najde takšnega, ki ji bo to vračal. In le takšen bo pravi…Oziroma le takšen je pravi, ki nas ima rad.

Cca 2 leti nazaj sem se spoznala z enim fantom, ki mi je že takoj bil hudo privlačen. Dneve sem sanjarila o tem, kako vroče bo z njim, a ko je prišlo do tistega momenta, da sva se znašla v postelji, je šel nad mene kot en konj in mi je dobesedno vse dol padlo, tako da sploh nisem mogla več nadaljevati. Že poljubljanje je bilo čudno, vse ostalo pa… katastrofa.

Na srečo nisem potrebovala besed, saj se mu je posvetilo, da mi ni in mi nikoli ne bo do njega. Vem pa, da je s tem dejstvom imel hude probleme. Pač nismo vsi za vsakogar in prav je tako.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close