Kako na vas deluje glasba???
Znam jo poslušati. Včasih čist not padem.
Samo mora biti prava glasba zame. Bi rekel, da najbolje deluje name Slovenska ali pa kakšna v angleški govorni verziji.
Vsekakor pa me ob živce spravijo Hrvaška glasba. Te njihove melodije so obupne za moja ušesa. Če ne bi imel radio gumpka za izklop bi verjetno radio razbil, sam da se rešim trpljenja.
Mogoče se komu zdi čudno, ker poslušam vse od klasike, do metala, rocka, včasih kake stare hrvaške komade, včasih mi paše poslušat kako opero, al pa kej bolj orientalskega… Karkoli 🙂 Razen Bjork, to je edina stvar ki je jaz ne prenesem pa Pathetico… al neki takega… za bruhat… Brez ne morem, ja vpliva na moje razpoloženje, pa super je trenutno, ko sem sama doma, pa se lahk derem, mam na glas :)))
Kadar rabim sprostitev pa sem cela nervous rock, pol je glasba zame rešitev št. 1. Ko sem žaslotna, rabim obvezno razvedrilno glasbo, bognedaj kaj žalostnega, pop balade. Sicer pa poslušam vso to komercialno glasbo, rock pa to. Niti približno pa ne prenesem metala in podobne scene ter pa hrvaške glasbe.
Forum je zaprt za komentiranje.