Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako na vas deluje glasba???

Kako na vas deluje glasba???

S custvene plati me zanima..jo znate poslusati, se znate razjokati, noreti…mene dobra glasba spravi ;)..mmmmmmmmmm…Zdele poslusam Nino Badric..Čarobno jutro..mater dobra je..za popizdit…bols da neham pisat ..ajd uzivajte u dezevni nedelji!

Znam jo poslušati. Včasih čist not padem.
Samo mora biti prava glasba zame. Bi rekel, da najbolje deluje name Slovenska ali pa kakšna v angleški govorni verziji.

Vsekakor pa me ob živce spravijo Hrvaška glasba. Te njihove melodije so obupne za moja ušesa. Če ne bi imel radio gumpka za izklop bi verjetno radio razbil, sam da se rešim trpljenja.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Mogoče se komu zdi čudno, ker poslušam vse od klasike, do metala, rocka, včasih kake stare hrvaške komade, včasih mi paše poslušat kako opero, al pa kej bolj orientalskega… Karkoli 🙂 Razen Bjork, to je edina stvar ki je jaz ne prenesem pa Pathetico… al neki takega… za bruhat… Brez ne morem, ja vpliva na moje razpoloženje, pa super je trenutno, ko sem sama doma, pa se lahk derem, mam na glas :)))

Najbolj me “vrže not” klasična glasba. In vedno znova me čudi, da je tako popolno glasbo ustvaril nepopoln človek.
To je meditacija zame.

Enya! krasna glasba!

Razlicna glasba razlicno vpliva name. Ob kaksen metalu ali pa rocku me prime, da bi zacela plesati. Ce poslusam klasicno glasbo, se totalno prepustim. Najraje imam Vivaldija.

Ob punku ali klasičnem heavy metalu se sprostim in lažje zaspim.Všeč so mi Exploited,GBH,od metal klasike pa Motorhead ,Anthrax,AC/DC,Accept,WASP,Quiet Riot,Iron Maiden,Twisted Sister…

Kadar rabim sprostitev pa sem cela nervous rock, pol je glasba zame rešitev št. 1. Ko sem žaslotna, rabim obvezno razvedrilno glasbo, bognedaj kaj žalostnega, pop balade. Sicer pa poslušam vso to komercialno glasbo, rock pa to. Niti približno pa ne prenesem metala in podobne scene ter pa hrvaške glasbe.

Midva sva si pa nenavadno podobna.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Zame je glasba kot droga. Bolj kot jo poslušam, bolj me prevzame. Zvrst pa je odvisna od razpoloženja, zato nimam nobenih prioritet.

meni je pa najbolj vsec elektronsa glasba…. pa kak R & B, Hip-Hop, ne maram pa hrvaske glasbe… da o slovenski sploh nebi izgubljal besed….
SomeOne

klasika

Sade, U2, Ferry, Duran Duran, E. Clapton …, ne maram pa slovenske in hrvaške glasbe- razen izjem, sovražim pa srbsko turbo glasbo (groza!!!)

Najbljše so:Vesele štajerke,Frajkinslari,pa korado,pa,Ježek,ne pa budalizem;rave,fuuuj,popizdiš,se ti zrola ne sam v glavi,še v pi…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close