Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako na lep nacin zavrniti sodelavca

Kako na lep nacin zavrniti sodelavca

Enostavno se zahvališ za vabilo in poveš, da se sodelavci nikoli ne hodiš na pijačo, ker ne mešaš službe in privat življenja.

A kaj tega se moraš potem dejansko držati in ne hoditi na malico, pijačo z drugimi iz službe.

Dokler ti ni postavil konkretnega vprašanja, ti lahko očita, da imaš preveč bujno domišljijo. Ko ti bo rekel za kaj več, pa bodi iskrena….da s sodelavci ne hodiš, ker želiš ohraniti profesionalen odnos.

Odgovor na objavo uporabnika
Lešnik, 15.09.2025 ob 09:28

Ko bosta klepetala, mi omeni, da moraš do ginekologa, ker imaš en čuden, smrdeč izcedek spodaj, da te resno skrbi

Mir pred njim in ostalimi sodelavci garantiran

Zelen z grudicami hahahah

ali pa kakšne tabletke prineseš. pa rečeš, da so za zaviranje napredovanja HIV.

Odgovor na objavo uporabnika
Sara768, 14.09.2025 ob 19:34

Sem dokaj nova v firmi in enemu sodelavcu sem ocitno vsec. Iz moje strani naklonjenosti do njega ni, in nti nikoli ne mesam sluzbe z osebnim zivljenjem. Na njega gledam izkljucno kot samo sodelavca.Torej kako ga na lepi nacin zavrniti, da ne bo prevelike zamere, saj se skoraj vsaki dan vidiva v sluzbi

Pusti se mu nategnit. Potem te bo pustil, za drugo nisi

Ženske obvladate takšne stvari. Ste čustvene manipulatorke, rade zavajate moške. Zato se ne delaj nevedno. Malo pobrskaj po spominu. Sigurno si že bila do koga neiskrena.

Jaz bi mi direkt rekla…glej.

.na kavico greva, če se srečava v mestu,za kaj već pa žal ne….to je na lep način.

reci mu da imaš od vojne u Bosni še neke šrapnele u pički pa je opasnost da si korenjaka poškoduje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close