Kako na lep nacin zavrniti sodelavca
Sem dokaj nova v firmi in enemu sodelavcu sem ocitno vsec. Iz moje strani naklonjenosti do njega ni, in nti nikoli ne mesam sluzbe z osebnim zivljenjem. Na njega gledam izkljucno kot samo sodelavca.Torej kako ga na lepi nacin zavrniti, da ne bo prevelike zamere, saj se skoraj vsaki dan vidiva v sluzbi
Sara768, 14.09.2025 ob 19:34
Sem dokaj nova v firmi in enemu sodelavcu sem ocitno vsec. Iz moje strani naklonjenosti do njega ni, in nti nikoli ne mesam sluzbe z osebnim zivljenjem. Na njega gledam izkljucno kot samo sodelavca.Torej kako ga na lepi nacin zavrniti, da ne bo prevelike zamere, saj se skoraj vsaki dan vidiva v sluzbi
Govori mu o tem kam vse sta šla s svojim partnerjem.
Če tega ne bo razumel, potem pa k ga gleda
Imaš fanta, partnerja? Potem mu namigni. Zavrneš ga šele ko da pobudo, ko začne težiti. Če si malo diplomatska, lahko ohraniš lepe odnose, korektne in ne bo zamere. Mene so tudi nekateri osvajali,ampak ko ni bilo odziva z moje strani, so prenehali. Nobene zamere ni bilo, smo naprej sodelavci. Nikoli pa ne vas kdaj se lahko rodi prava ljubezen v službenem okolju, precej ljudi poznam ki so svojo sorodno dušo spoznali prav v podjetju.
Sara768, 14.09.2025 ob 20:25
Ne “kradi” mojega nicka in ne pisi v mojem imenu!
Zakaj bi bila zmedena???!! Ni mi kul da me sodelavec vabi na pijaco in kot sem napisala, mi kot prvo sploh ni vsec
koliko sodelavcev je mene vabilo na kavo, ko sem začela v službi, prav neprijetno je bilo na momente. Ampak smo šli skupaj, v skupini, nikoli sama. Z vsemi sem ohranila lepe odnose. Smo se pohecali, ampak vedno je bila meja. Veliko njih je bilo poročenih kot sem tudi jaz, nekateri radi poflirtajo, v večini je to pri moških površinsko, nato se hitro ohladijo. Ne delaj drame kjer jo ni.
Sara768
že po tvojem zapisu se vidi kakšna si. je še nekako bilo mogoče pogojno za preževečit, dokelr se nisi zlagala. in sicer. niti nikoli ne memšam službe z zasebnim življenjem.
ti še kako mešaš službo z zasebnim, če te le osvaja taki, ki ti lahko kaj zrihta, boljše delobvno emsto, je tvoj tip, k mu daš rade volje fukat. kr priznaj lepo. predolgo let sem že v takih službah ko vem kaj se dogaja. če želiš resno imet mir, mu ga sfafaj pa je! simpl. prasica si.
Forum je zaprt za komentiranje.