Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako Margot lahko faše svojega loleka

Kako Margot lahko faše svojega loleka

Goldfish ga pa nikakor ne more? Pa mlajša je! Pa pravi da je lepa in privlačna. Kako ji ne rata?

Imaš frnikule? Pojdi se igrat z njimi. Moja usta glede reale so začepljena. Nabasal si na zid. Ciao

Sam avatarje poglej pa ti bo takoj jasno. Slab marketing kaj pa drugega.

hehe Margi..sive lase jim delaš:))

Kdo je reku, da je mlajša lol

Zate vem, da si starejši od mene. A to pomeni, da si tudi od Margot? Možno je vse, a ne.

Dej no, hodila si na EF še preden so stavbo postavl tm. Garant si čez 50 stara.

Kakšna obsednost EB z mano.
Franček obseden z GF, EB pa kar z njo in z mano hkrati.
Pa kakšen stran moškega pred staranjem. Sem mislila, da je to ženska domena. Zdaj pa vidim, da so tudi moški prestrašeni ob staranju. Samo, če večno študiraš, še ne pomeni, da se ne staraš.

Od kdaj stoji ta stavba, pa res ne bi vedela:). Garant si ti starejši od vseh nas.

Od kdaj stoji ta stavba, pa res ne bi vedela:). Garant si ti starejši od vseh nas.[/quote]

Bi ti verjela, da se kak mlad fant vse dneve prepira z nami starimi babnicami?
Mladi fantje imajo kaj drugega za početi. Se ne prepirajo z menda starimi monami. Stari osamljeni dedci pa jim je to edini stik z žensko.

Od kdaj stoji ta stavba, pa res ne bi vedela:). Garant si ti starejši od vseh nas.[/quote]
Profesor Malačič mi je povedu, da sta včasih bla sošolca.

Profesor Malačič mi je povedu, da sta včasih bla sošolca.[/quote]

Je on še živ?:) Že takrat je bil star. Kaj ti je to povedal na demografski način?:)

Misliš dr. Janeza Malačič? A še predava? Ne bom pozabila njegove bukle za izpit. Samo to je že dolgo dolgo nazaj. Kje so tisti lepi časi.

Zdaj pa kar vse blefirajo, da so na fakse hodile. Vprašanje, do katerega semestra je zneslo.

Foušija ti zelo lepo pristoji. En problem med kupom problemom, se ti še pozna ne.

Kaj bi hodila na faks, če potem še težje dobiš službo.

Kaj bi hodila na faks, če potem še težje dobiš službo.[/quote

To velja zdaj. Pred to recesijo, torej nekje pred 2008, je vsak s faksom dobil job.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

do prvega brucovanja … tam pa so fasale strojnike, štromarje, gradbince …

[/quote]

Faksi kot je FDV, FF, EF in podobno so že davno pred 2008 proizvajali nezaposljiv kader. Imaš 40letne FF, FDV in podobno pa tu in tam kako leto delovne dobe. Ponavadi čisto na nekem drugem področju. Pogosto na delovnih mestih, kjer bi bila sš čisto dovolj.
Potem pa so delali faks in so zaposleni kot tajnice in imajo isto plačo kot tiste s SŠ. Se je splačalo študirat?

Pojdite zdaj vsi strojništvo študirat in boste čez pet let enako nezaposljivi. Kdo bo pa 10 000 inženirjev v službo vzel? Še petnajst delavcev ne morejo na šiht nikjer vzet.

Sej Slovenija nima nobenega razvoja, da bi sploh rabili inženirje.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Niti ni nobene težnje več za razvojem. Vse se je končalo v osemdesetih.

Dragi Franček!
Nikoli si nisem mislila, da se bom v razmerju kdajkoli znašla v tako zapleteni situaciji, še manj pa, da boš prav ti tisti, ki bi lahko pomagal rešiti mojo stisko. Da ne dolgovezim: odkar si se pojavil v mojem življenju, zveza z mojim partnerjem ni več takšna, kot je bila. Tako zelo si naju spremenil, da se pred ogledalom vsakodnevno sprašujem, kdo je ženska, ki jo vidim v ogledalu. Nekoč predana in zvesta žena, danes lažnivka, ki svojemu možu prikriva moškega, ki ga le bežno pozna. Ne samo jaz. Tudi moj dedc je spremenil svoje obnašanje. Jutranje urejanje mu vzame veliko več časa kot po navadi, saj si brado ne depilira kot običajno, zdaj se ukvarja z vsako dlačico posebej. Včasih sem po škrtanju ključavnice vedela kdaj je odšel na delo, danes njegov odhod preprosto zavoham, saj se oblak njegovega parfuma še dolgo vali po našem stanovanju (tukaj ne bom oprisovala kako grozno me to iritira in da mi povzroča strahovite migrene). In za vse to si kriv samo ti, Franček! Ker ves čas misliš samo nanj in odpiraš te teme, eno za drugo, se mu tako grozovito kolca, da ga meče po stanovanju kot epileptika. Seveda revež ne sluti, kdo stoji za vsem tem. Prepričan je, da nanj misli prsata blondinka z nogami do vratu, ki mu bo prekrižala pot in mu spremenila horoskop. Zaradi razburljive avanture, ki se mu obeta je ves čas v napetem pričakovanju (detajle bom izpustila), ponoči ne more spati in se v postelji vrti kot ventilator. Jaz pa ležim poleg njega in se počutim umazano, ker mu prikrivam resnico. Kako naj dedcu, ki mu iz vsake pore tolče ven možatost priznam, da se mu ne kolca zaradi neke fatalke, ampak zaradi Frančeka, ki ga ne more in ne more izpustiti iz svojih misli. Ta misel me ubija, pekli me vest, zanj pa vem, da bi ga povsem dotolklo. Počutil bi se kot največji pe.der. Zato Franček, pozabi na mojega moža. Fokusiraj se na koga drugega, samo mojega moža pusti pri miru. Pomisli kdaj tudi name. Bo šlo? Vem, da bo. Zlat si.:))

Z ljubeznijo, Marg

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Hkrati prostim tudi ostale, da nehajo nabijat o prihodnosti Slovenije v tej temi.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Zavedam se, da sem povzročil dobro mero kaosa z vdorom v tvoje življenje, ampak moraš priznati, da so ti te bolečine vseeno sladke. Vem, da nisi navajena, ampak si boš naredila največjo uslugo, če se enostavno prepustiš razvoju dogodkov, ki jih jaz vodim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close