Kako lahko ob takem porastu okužb sploh pustijo Ljubljanski maraton
Kdo je dal dovoljenje in kako, da se maratona ne odpove glede na alarmantno stanje covid okužb. Če že organizatorji nimajo te zavesti, da bi preložili maraton, bi morali vsi alarmi zvoniti na MOL in zdravstvenih inšpekcijah!
Ja tek je zdrav, naj gre vsak ki mu je do teka laufat v gozd ne pa take množične prirereditve prav zdaj, okužbe so v strmem porastu.
Kaj se to pravi zapirat ceste za neke maratonske ravnozemljaše? Naj se gredo podit po svojih vukojebinah! Sami foliranti in delomrzneži. Delovni človek v nedeljo počiva zgaran, tile bikoni pa vsi spočiti hodijo šminkirat na takele eksibicionistične fešte. Če imajo viška energije, naj gredo v bolnice pomagat!
Zartrose izven profila, 20.10.2021 ob 16:27
PRotesti so za odstranitev tiranije! Maraton pa sedj tudi malo ni pomemben.
Če JJ trdi, da je porast okužb zaradi protestnikov, potem ne sme dovoliti več tisoč maratoncem na maraton. Je več maratoncev kot protestnikov s policaji vred.
Plebiscitar, 20.10.2021 ob 14:34
Kdo je dal dovoljenje in kako, da se maratona ne odpove glede na alarmantno stanje covid okužb. Če že organizatorji nimajo te zavesti, da bi preložili maraton, bi morali vsi alarmi zvoniti na MOL in zdravstvenih inšpekcijah!
Ja tek je zdrav, naj gre vsak ki mu je do teka laufat v gozd ne pa take množične prirereditve prav zdaj, okužbe so v strmem porastu.
Če dovolijo proteste, naj bo tudi maraton.
PIKULET CENZURIRANI, 20.10.2021 ob 20:50
Maraton bi itak moral biti po obvoznici, ne da terorizirajo mesto z zapiranjem vsako leto.
Živim v centru in skoraj ob trasi maratona, pa vendar me maraton v sedanji obliki niti najmanj ne moti. Ljubljanski maraton namreč postaja eden najpomembnejših športnih dogodkov v Sloveniji in promovira zdrav način življenja.
Sem pa zaradi Covida tudi sam v dvomih, ali ne bi bilo letos bolje omejiti število nastopajočih ali pa uvesti obvezne PCR teste za vse udeležence v roku 48 ur pred štartom.
maki512, 20.10.2021 ob 21:57
Živim v centru in skoraj ob trasi maratona, pa vendar me maraton v sedanji obliki niti najmanj ne moti. Ljubljanski maraton namreč postaja eden najpomembnejših športnih dogodkov v Sloveniji in promovira zdrav način življenja.
Sem pa zaradi Covida tudi sam v dvomih, ali ne bi bilo letos bolje omejiti število nastopajočih ali pa uvesti obvezne PCR teste za vse udeležence v roku 48 ur pred štartom.
Od kdaj je maraton zdravo življenje? Maratonci so ljudje, ki bežijo od realnega življenja, ker ga ne morejo urediti. Bežijo zaradi službe, ker so z neprimernim partnerjem in ker ne obvladajo svojih otrok. Samski pa pred samoto doma.
Zdrav tek je max 30min dnevno in ne ure in ure laufanja!
Poglej maratonski videz. Nezdrava barva, gubasti, ženske zgledajo kot moški, težave s sklepi, izostala menstruacija in še in še.
Živim ob trasi in tečejo mimo mojega vhoda. Če na hitro vrata odprem obstaja nevarnnost, da se vanje kdo zaleti, ko na široko tečejo! Vse tri smeri izhoda imam popolnoma zaprte.
Zdrav tek po centru mesta?? Zakaj ne tečejo v naravi? Imamo dovolj zelenega, da se gonijo po hostah!
Forum je zaprt za komentiranje.