Kako lahko modrivrag prejema invalidnino?
In še to. Dolga leta sem delal kot debilni suženj uradni ter s tem nehote podpiral in sopreživljal gnusne lažne oblasti države. Zato, ko so se zgodile težke okoliščine sem tudi dospel do misli in doumel širše zavedanje kaj mi ni več početi in da moje življenje ni namenjeno temu, da sužnjujem za pokvarjene ljudi ampak da ga živim za tisto kar je vredno živeti.
Darko745, 30.08.2025 ob 19:34
In še to. Dolga leta sem delal kot debilni suženj uradni ter s tem nehote podpiral in sopreživljal gnusne lažne oblasti države. Zato, ko so se zgodile težke okoliščine sem tudi dospel do misli in doumel širše zavedanje kaj mi ni več početi in da moje življenje ni namenjeno temu, da sužnjujem za pokvarjene ljudi ampak da ga živim za tisto kar je vredno živeti.
Pa saj še lavfaš avtoservis al kaj maš že al ne?
Strank pa sicer, si predstavljam ob tvojem karakterju na monu, res verjetno bolj malo.
Anonimno 10941, 30.08.2025 ob 19:39
Strank pa sicer, si predstavljam ob tvojem karakterju na monu, res verjetno bolj malo.
Ti si pa verjetno tisti nori Matias ki šari po googlu in vpisuje v spletni brskalnik moje ime in tako nekega soimenjaka od večih v deželi blatiš po internetu ta pa se celo zaveda tega ne.
Tudi tebe anonimno prase človeško pokvarjeno bi kdo s členki poravnal.
????Kaj si ti ja nor, Đarmun iz srednjih bitenj na horenjskem pa avtoservis….jaoooo. On še izpita za avto nima. Še šajtrge in lopate mu ni norcu v roke za dat. Ali se bo poškodoval ali pa še to polomil.???☝️
Anonimno 5909, 30.08.2025 ob 20:05
Tist Čater nima nič skupnega s tem Čaterjem na monu. Verjetno niti nista v sorodu.
modrivrag, 30.08.2025 ob 19:52
????Kaj si ti ja nor, Đarmun iz srednjih bitenj na horenjskem pa avtoservis….jaoooo. On še izpita za avto nima. Še šajtrge in lopate mu ni norcu v roke za dat. Ali se bo poškodoval ali pa še to polomil.???☝️
Darko745, 30.08.2025 ob 19:42
Ti si pa verjetno tisti nori Matias ki šari po googlu in vpisuje v spletni brskalnik moje ime in tako nekega soimenjaka od večih v deželi blatiš po internetu ta pa se celo zaveda tega ne.
Tudi tebe anonimno prase človeško pokvarjeno bi kdo s členki poravnal.
Aha, vidiš. Je bilo res malo (kar precej) čudno, da bi ta iz mona res bil nek ambiciozen samostojni podjetnik
In potem bi se “vesoljna slovenija” zgražala, če bi se kateri človek vsedel v avto,šel v Pišece , povprašal za Milana v vasi, ga poiskal na njegovem domu in ga direkt ubou.
Sodišče državno bi potem debiliziralo z nekimi kvazi moralnimi zakoni in očitalo neko zločinstvo, kot da psihopat človeški ni več let “prosil za nasilno smrt”.
Ima Milan gnusni debilni srečo da ne naleti na nekoga, ki bi svoje življenja dal v zameno za njegovo.
Darko745, 30.08.2025 ob 20:49
In potem bi se “vesoljna slovenija” zgražala, če bi se kateri človek vsedel v avto,šel v Pišece , povprašal za Milana v vasi, ga poiskal na njegovem domu in ga direkt ubou.
Sodišče državno bi potem debiliziralo z nekimi kvazi moralnimi zakoni in očitalo neko zločinstvo, kot da psihopat človeški ni več let “prosil za nasilno smrt”.
Ima Milan gnusni debilni srečo da ne naleti na nekoga, ki bi svoje življenja dal v zameno za njegovo.
Đarmun norec gandža, spet se ti je poslabšalo, že spet groziš. Boš moralo ponovno po frišno dozo v Polje.☝️?
modrivrag, 30.08.2025 ob 20:55
Đarmun norec gandža, spet se ti je poslabšalo, že spet groziš. Boš moralo ponovno po frišno dozo v Polje.☝️?
Me sploh ne skrbi, glede na to kakšen si, da boš v lajfu prletu komu na mino nekje, kjer ti bo poplačano za vsa leta nazaj. Kar se mene tiče crkn pa še plunu bi ti v faco tak mastič da se zadaviš z njim.
Darko745, 30.08.2025 ob 20:58
Me sploh ne skrbi, glede na to kakšen si, da boš v lajfu prletu komu na mino nekje, kjer ti bo poplačano za vsa leta nazaj. Kar se mene tiče crkn pa še plunu bi ti v faco tak mastič da se zadaviš z njim.
Ne boš imelo te sreče, kot ti nisem jaz kriv, da si zavožena zguba, zabito, visiljivo, nesramno in zmešano.☝️ Kot sem ze večkrat rekel, ljopat v roke lenuh in delat, ti bo takoj bolje. Ne pa noret z blodnjami, da si naš mesija, ti bunka zadeta defektna nič koristi.☝️?
modrivrag, 30.08.2025 ob 21:09
Ne boš imelo te sreče, kot ti nisem jaz kriv, da si zavožena zguba, zabito, visiljivo, nesramno in zmešano.☝️ Kot sem ze večkrat rekel, ljopat v roke lenuh in delat, ti bo takoj bolje. Ne pa noret z blodnjami, da si naš mesija, ti bunka zadeta defektna nič koristi.☝️?
Koliko potem staneš nas davkoplačevalce letno v evrih ti abnormalni invalid?
Serđotakini, 30.08.2025 ob 17:20
za barco, 30.08.2025 ob 17:17
Stara forumašica (res ta prava), 30.08.2025 ob 17:12
In da se ne delajo print-screeni napisanega in delajo tabele z lastnostmi uporabnikov…
Tokrat Barca, ti dam prav.
Ko pa Darkota milanček brska po vsem spletu in vohuni za njim po tujih forumih in lepi na ta forum neke izkrivljene lažne informacije in izven konteksta prinscreene pa ste tiho hinavci hinavski
Točn tko!
7648, 30.08.2025 ob 22:25
Darko ima velikokrat prav…..vi ga pa žalite do nezavesti….sploh pa modri…vpikne se v vsako njegovo temo.
Darko naj gre delat vsaj toliko, da ga ne bomo mi preživljali. Ne pa da po forumu pamet soli vsem nam s svojimi šizofrenimi blodnjami in zmerja vse počez.
Darko745, 30.08.2025 ob 19:34
Darmund, pojdi delat! Trebuh imaš nosečniški, ker v življenju nisi nič delal. Država ni molzna krava, da bi lene, nedelavne klipane tvojega kova morala vzdrževati, medtem ko bi ti vsakdanje youtube teorije zarot zganjal doma iz kavča in poležaval.
Viharni bi ti bil dober mentor, ker rabiš očetovsko figuro, malo vojaške direktive, da bi te aktiviral iz lenobnega stanja pasiviziranosti. Sploh, če si s podeželja, je dela povsod dovolj, samo videti ga moraš, medtem ko tebi seže pogled le do računalnika in hladilnika. Res ne vem, kako te priletna mamica tolerira doma, še kruh ti reže, medtem ko se ti pospan prekladaš za računalnikom in iščeš dežurne krivce v državi, ker ti ni do dela. Brez dela, ni jela! ?
Če je človek toliko tup da si izbere vzdevek vrag potem se že po tem opazi da mu nekaj ne špila v glavi. Laže , manipulira, napada po nedolžnem, provocira, žali, zavaja. Kaj potem mislite, da pa počne izven interneta? Da je tam pošten in prijeten človek? Daleč od tega. Na internetu samo pokaže kar je brez zadržka.
Forum je zaprt za komentiranje.