Kako koncati razmerje
Pozdravljeni!
Sem zenska srednjih let, ce sem bolj natancna, stopam v obdobje mene.
Ze cca 10 let imam razmerje s svojim nadrejenim, ki je vec kot 10 let mlajsi od mene. Ima zeno, otroke, kariero…in mene, svojo ljubico, ki ga zmeraj caka.
Vsaj dvakrat na leto greva cez vikend na morje. Opazati sem zacela, da se dan po skupni noci, zacne zelo grdo obnasati do mene. Pri zajtrku me komajda pogleda, spregovoriva le nekaj besed in se to je ponavadi cinicen oziroma ima cinicne izjave. To traja priblizno uro ali dve, pol “postane” normalen. Obcutek imam, da me krivi za njegov skok cez plot.
Zadnje case mi ze kar najeda to najino razmerje, rada bi koncala, pa ne morem. Med nama je vsakodnevna sluzbena komunilacija, ki se ji ne morem izogniti in tako me vsakokrat znova preprica, da ostanem…jaz bi pa rada sla. Rada bi koncala, ker mi daje vedeti, da lahko ima v zivljenju vse, ce nima, pa si kupi (financno je izredno dobro preskrbljen), ker ve, da lahko zmeraj racuna name, tako za sex, kot tudi za pogovor in ramo za jok, ko jo potrebuje.
Mislim, da si zasluzim vec kot bidi ljubica enemu bogatunu. Pa ne me marobe razumeti, ne bi ga hotela imeti za svojega partnerja ali moza, ker mi njegov karakter niti malo ne ugaja. Mi pa ugaja sex z njim.
Vem da ni on kriv za stanje v katerem sem se znasla, pa vseeno bom vesela debate na moje pisanje in vsakega nasveta.
Jaz nisem bogat,sem pa prijetnega videza in tudi v sexu pravijo sem dober..torej fukaš zaradi ugodnosti ali….
Če pa te zanima več, se mi oglasi na lionzion182@gmail.com
Glej pošiljaj prošnje drugam in lepo izgini. Pač pisna odpoved in je. Prošnja za skrajšanje odpovednega roka, to je to. ✋ Če boš tam, ti ne bo uspelo. Pa tudi, v takem stanju težko spoznaš nekoga, s komer bi zaživela. Mogoče še uliviš zadnji vlak za otroka. Meni je ena pravila, da po otroku ni imela več menstre. Se pravi, da se to da.
Ljubica116, 22.08.2022 ob 14:07
Pozdravljeni!
Sem zenska srednjih let, ce sem bolj natancna, stopam v obdobje mene.
Ze cca 10 let imam razmerje s svojim nadrejenim, ki je vec kot 10 let mlajsi od mene. Ima zeno, otroke, kariero…in mene, svojo ljubico, ki ga zmeraj caka.
Vsaj dvakrat na leto greva cez vikend na morje. Opazati sem zacela, da se dan po skupni noci, zacne zelo grdo obnasati do mene. Pri zajtrku me komajda pogleda, spregovoriva le nekaj besed in se to je ponavadi cinicen oziroma ima cinicne izjave. To traja priblizno uro ali dve, pol “postane” normalen. Obcutek imam, da me krivi za njegov skok cez plot.
Zadnje case mi ze kar najeda to najino razmerje, rada bi koncala, pa ne morem. Med nama je vsakodnevna sluzbena komunilacija, ki se ji ne morem izogniti in tako me vsakokrat znova preprica, da ostanem…jaz bi pa rada sla. Rada bi koncala, ker mi daje vedeti, da lahko ima v zivljenju vse, ce nima, pa si kupi (financno je izredno dobro preskrbljen), ker ve, da lahko zmeraj racuna name, tako za sex, kot tudi za pogovor in ramo za jok, ko jo potrebuje.
Mislim, da si zasluzim vec kot bidi ljubica enemu bogatunu. Pa ne me marobe razumeti, ne bi ga hotela imeti za svojega partnerja ali moza, ker mi njegov karakter niti malo ne ugaja. Mi pa ugaja sex z njim.
Vem da ni on kriv za stanje v katerem sem se znasla, pa vseeno bom vesela debate na moje pisanje in vsakega nasveta.
-
upam da imas vsaj kake ugodnosti zaradi tega. ce ti ne kupuje dragih daril v zameno za prenasanje tega sranja potem si neumna. si tam samo za praznjenje jajc. pa se podrejena ker je tvoj sef. kaj to babe mislite ko spite s sefi mi je bo jasno tam ko jes ponavad ne serjes. obnasa se tako ker je dobil svoje potem mu gres pa na zivce. nima on neke slabe vesti ce to traja dlje casa. menjaj sluzbi ker ce ga bos skenslala lahko da ti bo sral po glavi poslovno.
Ljubica230, 23.08.2022 ob 19:28
Hvala za tako lep komentar.
Verjemite mi, da ze nekaj casa razmisljam o odpovedi. Vesela sem, da ste tako lepo in kulturno podali svoje mnenje. Taksni komentarji mi vlivajo moc, da to zares storim, ker kakor ste napisali, nikogar ne morem spoznati, dokler je v mojem zivljenju on.
Sem kar zgrožen ko sem to bral. Upam da ti res uspe da si takoj najdeš drugo službo. Drugače pa bom tako rekel…..mislim da si z njim še vedno zaradi denarja in ne zaradi sexa…..tudi drugi znamo senat in smo samski…..ampak žal v življenju naletimo samo na takšne ki ti da noge narazensamo zatoda bi se imele lepo zaradi denarja.
Realno, sluzbe ni prav tako zelo enostavno zamenjati- ne ves kam prides ter kaksni so odnosi. Pri 50ih!? Veliko je ljudi, ki so poroceni, imajo otroke, do zene pa se obnasajo nespostljivo, nic ji ne dajo ali so pa celo nasilni in prav tako jo imajo le za spolnost..tudi v tem primeru nimas nic. Veliko ljudi je tudi samakih in partnerja za skupno zivljenje ne dobijo niti pri 40, niti pri 50. Dobro premisli kaj in kako se pocutis in obcutis ter se zavedaj vseh izzivov, ki te morda se cakajo na poti. V zivljenju obicajno ni tako, da se nekaj odlocis, gres, zamenjas in je vse kot si si zamislil, ker si pac spregledal, da tako ne gre vec naprej.
Eni jih majo samo za spolnost, je
nekdo napisal….em ena za premislek: ene jih imajo pa
za vse drugo, sam za spolnost pa nobenega interesa, oz. ti tolko serejo po glavi, da ti je zadnja misel da bi še z voljo sexal z njo…. Bodi vesela dokler traja, kdo ti bo pa kr častil dva vikenda na morju kr tko, k žena ne utegne zravn it… konc pa nardis ko se odlocis, odpoved pa cao. Znajdi se kot
do sedaj….sej so drugi šefi tud na muco nori…nimaš več daleč do penzije…
Forum je zaprt za komentiranje.