Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kako koncati razmerje

Kako koncati razmerje

Pozdravljeni!

Sem zenska srednjih let, ce sem bolj natancna, stopam v obdobje mene.

Ze cca 10 let imam razmerje s svojim nadrejenim, ki je vec kot 10 let mlajsi od mene. Ima zeno, otroke, kariero…in mene, svojo ljubico, ki ga zmeraj caka.

Vsaj dvakrat na leto greva cez vikend na morje. Opazati sem zacela, da se dan po skupni noci, zacne zelo grdo obnasati do mene. Pri zajtrku me komajda pogleda, spregovoriva le nekaj besed in se to je ponavadi cinicen oziroma ima cinicne izjave. To traja priblizno uro ali dve, pol “postane” normalen. Obcutek imam, da me krivi za njegov skok cez plot.

Zadnje case mi ze kar najeda to najino razmerje, rada bi koncala, pa ne morem. Med nama je vsakodnevna sluzbena komunilacija, ki se ji ne morem izogniti in tako me vsakokrat znova preprica, da ostanem…jaz bi pa rada sla. Rada bi koncala, ker mi daje vedeti, da lahko ima v zivljenju vse, ce nima, pa si kupi (financno je izredno dobro preskrbljen), ker ve, da lahko zmeraj racuna name, tako za sex, kot tudi za pogovor in ramo za jok, ko jo potrebuje.

Mislim, da si zasluzim vec kot bidi ljubica enemu bogatunu. Pa ne me marobe razumeti, ne bi ga hotela imeti za svojega partnerja ali moza, ker mi njegov karakter niti malo ne ugaja. Mi pa ugaja sex z njim.

Vem da ni on kriv za stanje v katerem sem se znasla, pa vseeno bom vesela debate na moje pisanje in vsakega nasveta.

Verjetno bo prvi logicni  korak da zamenjas sluzbo,potem bodo pa vsi naslednji lazji.

Kot ljubica držiš vse ase, sploh če si samska. Zdaj je odvisno od tvoje volje in moči. Če si navadna labilna kokoš, boš še naprej sredstvo za praznjenje šefovih jajc.

Jaz nisem bogat,sem pa prijetnega videza in tudi v sexu pravijo sem dober..torej fukaš zaradi ugodnosti ali….

Če pa te zanima več, se mi oglasi na lionzion182@gmail.com

Glej pošiljaj prošnje drugam in lepo izgini. Pač pisna odpoved in je. Prošnja za skrajšanje odpovednega roka, to je to. ✋ Če boš tam, ti ne bo uspelo. Pa tudi, v takem stanju težko spoznaš nekoga, s komer bi zaživela. Mogoče še uliviš zadnji vlak za otroka. Meni je ena pravila, da po otroku ni imela več menstre. Se pravi, da se to da.

Kako te sploh ni sram pisati da imas porocenega moskega a imela bi ga za ljubimca kuha in gate mu pa naj pere zena ce bi ga hotela zapustit bi ga te zdavnaj vec kot ocitno pa ti taksna situacija ustreza saj koncno verjetno tudi sex ni zastonj verjetno ze imas materialno korist od njega

Hvala za tako lep komentar.

Verjemite mi, da ze nekaj casa razmisljam o odpovedi. Vesela sem, da ste tako lepo in kulturno podali svoje mnenje. Taksni komentarji mi vlivajo moc, da to zares storim, ker kakor ste napisali, nikogar ne morem spoznati, dokler je v mojem zivljenju on.

Odgovor na objavo uporabnika
    Ljubica116, 22.08.2022 ob 14:07

Pozdravljeni!

Sem zenska srednjih let, ce sem bolj natancna, stopam v obdobje mene.

Ze cca 10 let imam razmerje s svojim nadrejenim, ki je vec kot 10 let mlajsi od mene. Ima zeno, otroke, kariero…in mene, svojo ljubico, ki ga zmeraj caka.

Vsaj dvakrat na leto greva cez vikend na morje. Opazati sem zacela, da se dan po skupni noci, zacne zelo grdo obnasati do mene. Pri zajtrku me komajda pogleda, spregovoriva le nekaj besed in se to je ponavadi cinicen oziroma ima cinicne izjave. To traja priblizno uro ali dve, pol “postane” normalen. Obcutek imam, da me krivi za njegov skok cez plot.

Zadnje case mi ze kar najeda to najino razmerje, rada bi koncala, pa ne morem. Med nama je vsakodnevna sluzbena komunilacija, ki se ji ne morem izogniti in tako me vsakokrat znova preprica, da ostanem…jaz bi pa rada sla. Rada bi koncala, ker mi daje vedeti, da lahko ima v zivljenju vse, ce nima, pa si kupi (financno je izredno dobro preskrbljen), ker ve, da lahko zmeraj racuna name, tako za sex, kot tudi za pogovor in ramo za jok, ko jo potrebuje.

Mislim, da si zasluzim vec kot bidi ljubica enemu bogatunu. Pa ne me marobe razumeti, ne bi ga hotela imeti za svojega partnerja ali moza, ker mi njegov karakter niti malo ne ugaja. Mi pa ugaja sex z njim.

Vem da ni on kriv za stanje v katerem sem se znasla, pa vseeno bom vesela debate na moje pisanje in vsakega nasveta.

tebi je vlak že odpeljav in ti si vsa taboljsa leta bila vreča za praznjenje nekemu bogatašu brez duše….to da misli da lahko vse dobi ali kupi pove vse o človeku

Daš mu točno vedeti, da sta skupaj samo zato, da se imata lepo. Da ciničnega obnašanja ne maraš. Potem pa TAKE IT OR LEAVE IT.

Res pa je, da je možno zamenjati tudi službo.

Te pa popolnoma razumem. Bila sem v isti vlogi. Imela 11 let mlajšega ljubimca (poročen, brez otrok).

O ti kura….si varala?

Zjutraj

Potegni ga in bo zjutraj mehak. Potem za zajahi na stolu.

Porocaj

upam da imas vsaj kake ugodnosti zaradi tega. ce ti ne kupuje dragih daril v zameno za prenasanje tega sranja potem si neumna. si tam samo za praznjenje jajc. pa se podrejena ker je tvoj sef. kaj to babe mislite ko spite s sefi mi je bo jasno tam ko jes ponavad ne serjes. obnasa se tako ker je dobil svoje potem mu gres pa na zivce. nima on neke slabe vesti ce to traja dlje casa. menjaj sluzbi ker ce ga bos skenslala lahko da ti bo sral po glavi poslovno.

Ajoj no.

Odgovor na objavo uporabnika
Ljubica230, 23.08.2022 ob 19:28

Hvala za tako lep komentar.

Verjemite mi, da ze nekaj casa razmisljam o odpovedi. Vesela sem, da ste tako lepo in kulturno podali svoje mnenje. Taksni komentarji mi vlivajo moc, da to zares storim, ker kakor ste napisali, nikogar ne morem spoznati, dokler je v mojem zivljenju on.

Sem kar zgrožen ko sem to bral. Upam da ti res uspe da si takoj najdeš drugo službo. Drugače pa bom tako rekel…..mislim da si z njim še vedno zaradi denarja in ne zaradi sexa…..tudi drugi znamo senat in smo samski…..ampak žal v življenju naletimo samo na takšne ki ti da noge narazensamo zatoda  bi se imele lepo zaradi denarja.

Realno, sluzbe ni prav tako zelo enostavno zamenjati- ne ves kam prides ter kaksni so odnosi. Pri 50ih!? Veliko je ljudi, ki so poroceni, imajo otroke, do zene pa se obnasajo nespostljivo, nic ji ne dajo ali so pa celo nasilni in prav tako jo imajo le za spolnost..tudi v tem primeru nimas nic. Veliko ljudi je tudi samakih in partnerja za skupno zivljenje ne dobijo niti pri 40, niti pri 50. Dobro premisli kaj in kako se pocutis in obcutis ter se zavedaj vseh izzivov, ki te morda se cakajo na poti. V zivljenju obicajno ni tako, da se nekaj odlocis, gres, zamenjas in je vse kot si si zamislil, ker si pac spregledal, da tako ne gre vec naprej.

Najbolje da si ljubica 7 mim, da boš imela vsak dan pokrit

Po moje bo on tisti, ki ti  bo dal brco in si omislil mlajšo  na tvojem  delovnem mestu, ti pa boš končala  v kakšni zakotni pisarni ,  če ne kot tehnološki višek.

Eni jih majo samo za spolnost, je

nekdo napisal….em ena za premislek: ene jih imajo pa

za vse drugo, sam za spolnost pa nobenega interesa, oz. ti tolko serejo po glavi, da ti je zadnja misel da bi še z voljo sexal z njo…. Bodi vesela dokler traja, kdo ti bo pa kr častil dva vikenda na morju kr tko, k žena ne utegne zravn it… konc pa nardis ko se odlocis, odpoved pa cao. Znajdi se kot

do sedaj….sej so drugi šefi tud na muco nori…nimaš več daleč do penzije…

Zasluzis si moza, ki ga bos ljubila, katermu bos zena in mati njegovih otrok . Ki bo imel tebe kot zeno, otroke in ljubico.

Izkoristi ga in daj odpoved.vse ase imaš v rokavu.pol si pa najdi normalnega partnerja-če si tega sposobna

Kaj naj ti recem …cvandra…cash picka…

Dobra stran za zmenke –  Dobra prijateljica je na portalu našla čudovitega moža.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close