Kako komentirate današnji drugi polfinale- Slovenija ima talent?
Aleš Novak: Danes se je že bolj sprostil, je bil že bolj “on”, čeprav mi ne paše v to oddajo.
Ana Klašnja- A njo je hotel kdo namerno fentat s tem velikim uhanom? Nonstop jo je rezal v vrat.
Ain’t Harmony- Ena izjemna vokalistka, dve dobri in ena, ki ji je makeup danes popolnoma zmaličil/skril oči in je s svojim cviljenjem tako pokvarila nastop, da je finale splaval po vodi. Škoda. Solistki svetujem samostojno glasbeno pot.
Maša Ferme- Uspelo ji je, res je odlična, zaslužila si je finale.
Jenna D- Nimam predsodkov, v svoji kategoriji je zagotovo dobra, všeč mi je kot moški.:)
Lara Žgajnar- Do polovice njene pesmi skoraj slišala nisem, kaj poje. Je pevka, sam ji manjka še veliko energije, karizme, zrelosti.
Maša Golob- Dobra je. Obvlada.
Marko Stanković- Dober pevec. Simpatičen. V finalu naj ne imitira, naj bo samo svoj.
Finale je danes dodeljen pravično.
ivi olivi, 14.11.2021 ob 23:05
Aleš Novak: Danes se je že bolj sprostil, je bil že bolj “on”, čeprav mi ne paše v to oddajo.
Ana Klašnja- A njo je hotel kdo namerno fentat s tem velikim uhanom? Nonstop jo je rezal v vrat.
Ain’t Harmony- Ena izjemna vokalistka, dve dobri in ena, ki ji je makeup danes popolnoma zmaličil/skril oči in je s svojim cviljenjem tako pokvarila nastop, da je finale splaval po vodi. Škoda. Solistki svetujem samostojno glasbeno pot.
Maša Ferme- Uspelo ji je, res je odlična, zaslužila si je finale.
Jenna D- Nimam predsodkov, v svoji kategoriji je zagotovo dobra, všeč mi je kot moški.:)
Lara Žgajnar- Do polovice njene pesmi skoraj slišala nisem, kaj poje. Je pevka, sam ji manjka še veliko energije, karizme, zrelosti.
Maša Golob- Dobra je. Obvlada.
Marko Stanković- Dober pevec. Simpatičen. V finalu naj ne imitira, naj bo samo svoj.
Finale je danes dodeljen pravično.
Sem poguglala.
Izjemna vokalistka- Nina Pintar. BRAVO!!!
Cvilečka- Špela Ivančič.
V tokratnem polfinalu sta bila 2 ki si polfinala nista zaslužila. Če bi imela žirija enake kriterije za vse, punce z obroči in transvestita ne bi bilo v polfinalu. Prve zato ker je bila prva njena točka poden od podna, ta drugi zato ker je glasovno poden. Ni fer do ostalih ki so bili boljši. Mogoče bi žiriji nekdo povedal da je večina sodelujočih na svojih nastopih uživala pa vseeno niso prisli v polfinale. Pač žirija je daleč od strokovnosti. Očitno imamo v Sloveniji res težave s tem.
Kar se tiče 4 punc je vse skupaj zvenelo sfušano, glasovno se niso ujele.
Ostali so bili medli. Fant ki je šel direktno v finale mi tokrat ni bil všeč. Prejšnjič je bil precej boljši. Bi mu svetovala naj se drži svoje kitare.
Forum je zaprt za komentiranje.