Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako je za vas?

Kako je za vas?

Kaj je za vas popolno preživeti dan z ljubljeno osebo?

Zame bi bil piknik v naravi a moj bumbar, se tega nikoli ne bo domislil. Kaj bi bil pa za vas najbolj romantično preživet dan?

In zakaj ti ne izvedeš piknika v naravi?

Ne bom rekla, da je zame to najbolj romantično preživet dan, a imam blazno rada kak podaljšan vikend na morju pozno jeseni ali pa zgodaj spomladi, ko ni v naselju še nobenih sosedov, ko na plaži ni nikogar, ko se nama res prav nikamor ne mudi .. 🙂

1.v isti sapi ljubljena oseba in bumbar
2. vsega se moramo desci domislit
3. brez romantike ne gre..?
4. zakaj sploh rabiš nekoga za popolno preživet dan?

Že prav hecno, kako lahko nekdo v treh stavkih natrosi tolk kozlarij…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Kupi mi piknik opremo v kovčko za RD, mogoče mu kapne, pa kero steklenico dodaj noter. Lahko potem takoj poskusita.

ČE BI ŠLA NA KAKO TESTNO VOŽNJO ALI PA GLEDAT RABLJENE AVTE? TO JE FEJST ROMANTIČNO?

Bingo! Mene je tudi tist bumbar fejst zmotil. Pol pa da bi taki baburi en desc plesal kot bi ona žvižgala?! Malo morgen.

Bordanje, proti večeru pa mal bazena in savna, kaj dobrega za pojest in popit, pa akcija.

Všečkam.

http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/10/felix-jump-640-watermark-640.gif

ej, mene pa moj mehanik nikoli ne vzame s seboj na avtosejem, pa bi rada.. pa pravi, da to ni za punce… da on bi šel raje z mano na erotični sejem. :)))

Idealno preživet dan? Cel dan nagca doma, izklopljen telefon, pa poln hladilnik in zaloga kondomov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close