Kako je pri ženskah …?
Torej, že velikokrat sem premišljeval kako je pri ženskah s prsmi. Že nekaj časa “spremljam” nekaj žensk in opažam, da imajo v različnih obdobjih različno velike prsi (ta razlika se najlepše vidi v spomladanskem in poletnem času, sploh poleti ko so ženske v kopalkah). Na kaj vpliva trenutna ali za nekaj časa velikost ženskih prsi? Je to kaj odvisno od psihe? Je možno se da ženski, ki začne s partnerskim odnosom, nekoliko povečajo prsi? Za koliko % se ženski povečajo prsi pri vzburjenosti pred ali med spolnim odnosom?
🙂 čuj, tako natančni se najbrž samo moški. jaz še nisem opazila takega opaznega povečanja, so pa z leti večje, kar mi ni ravno v veselje. sem bila z B košarico čisto zadovoljna.
je pa meni zanimivo, kako se moškim poveča spolni ud. 🙂 ko vidijo kako brhko deklino, sploh poleti, imajo bojda velike probleme z onetom. 😉 zna bit, da je to povečanje enako našemu, kaj ti misliš?
Sine, resnica je kruta ampak tako je: velikokrat gre za trik z zelo uporabnimi push-up modrci, če je pa povečanje res tako zelo očitno kot praviš, pa je to po navadi rezultat estetske kirurgije, ki dela prave čudeže. Zdaj pa pojdi domače naloge nazaj pisat.
Sine :)))) je čisto dobro opazil, namreč je zaznavna precejša razlika zaradi hormonskih nihanj v telesu pač samega ciklusa, v % res ne bi vedela, je pa to tako opazno, da rabiš večji kos dotične garderobe. Tako površno rečeno gre za povečano oskrbo s krvjo in hormoni veznega tkiva mlečnih žlez pred menstruacijo in deloma med njo.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Sine :)))) je čisto dobro opazil, namreč je zaznavna precejša razlika zaradi hormonskih nihanj v telesu pač samega ciklusa, v % res ne bi vedela, je pa to tako opazno, da rabiš večji kos dotične garderobe. Tako površno rečeno gre za povečano oskrbo s krvjo in hormoni veznega tkiva mlečnih žlez pred menstruacijo in deloma med njo.[/quote]Eureka!
A ti takrat, če si ravno v pravi fazi ciklusa, tudi voda iz banje pljuskne? :)))A veš kakšni so pobožni joški?
Ko odpneš modrc in padejo na kolena……
Prej ali slej ste vse na push down, mi pa na push down under![/quote]
Saj bi se nasmejala, če ne bi bilo tako (kruto) resnično… ;-)[/quote]
Kruto?? Le dejstvo je. To je tako kor tisti trenutek pred smrtjo, ko bi vsi še malo……, pol leta nazaj pa smo prisegali, da se nam je…e kdaj bo1
Forum je zaprt za komentiranje.