Kako je pol z antidepresivi – a postaneš odvisen al ne?
V knjigah najdeš vse odgovore: priporočam poglobljeno branje:
– Smrtonosna psihiatrija in organizirano zanikanje (Peter C. Gøtzsche)
– Pogubnost kemopsihiatrije (Robert Whitaker)
– Opozorilo: Psihiatrija je lahko nevarna za vaše duševno zdravje (William Glasser)
– Teorija nadzora (William Glasser)
– Teorija izbire (William Glasser)
Kratek odgovor: da in ne. Pač moraš prebrat, da razumeš.
vi kar žrite vaše AD in se čim manj sprašujte, zakaj ste pristali na njih, ker zdaj je pa ja glavno in najbolj bistveno vprašanje, če zasvojijo ali ne?! patetični ste! kogar zares zanima, se konkretno pozanima. ja, ZELO VELIKE težave so z odvajanjem. ampak ker bo vaš dohtar rekel, da jih najbrž potrebujete in ni nobenih stranskih učinkov, jih boste požirali kot vitamin bonbončke.
dajte se malo k sebi spravit no!
Kokoši anonimno, 06.11.2023 ob 21:22
Vidim, da vas je K0k0ši spet dobro razburil. Raje obupajte, ker temu pa ne boste do živega priišli Bi morali biti najmanj tako premeteni, kot je on..
Ej vemo, da nisi Kokoši! In ali lahko lepo prosim spizdiš iz teme usekanka zmešana. Hvala. Pa še mon lahko zapustiš. Ne bo noben tvojega spamanja pogrešal.
bbb979, 06.11.2023 ob 21:31
Ej vemo, da nisi Kokoši! In ali lahko lepo prosim spizdiš iz teme usekanka zmešana. Hvala. Pa še mon lahko zapustiš. Ne bo noben tvojega spamanja pogrešal.
Ma lej, sej ona razen MON-a nima drugega življenja, otrok nima, saj je noben moški ne bo vzel take nezrele in neuravnovešene osebe. Če je sploh ženska. No saj ni važno, vidi se da je to defektno bitje, ki v življenju nima nežnosti.
Ampak je ne bojo blokirali,, je so nesposobni. Pustili jo bojo še naprej, da odganja ljudi.
Kokoši anonimno, 06.11.2023 ob 21:37
Ma lej, sej ona razen MON-a nima drugega življenja, otrok nima, saj je noben moški ne bo vzel take nezrele in neuravnovešene osebe. Če je sploh ženska. No saj ni važno, vidi se da je to defektno bitje, ki v življenju nima nežnosti.
Ampak je ne bojo blokirali,, je so nesposobni. Pustili jo bojo še naprej, da odganja ljudi.
Mmm ja, saj vem. Brezupna situacija, dokler se ne zamenjajo ljudje, ki urejajo mon.
Nedolgo nazaj je bil en dokumentarec, v katerem so tudi psihiatri povedali, da tudi AD zasvojila in da imajo ljudje odtegnitvene sindrome, tako da se morajo vrniti na AD. Pfeizer je prepovedal dati vse informacije o stranskih učinkih v navodila. Ena ženska je povedala, da je zaradi AD izgubila libido, ki se tudi po prenehanju jemanja ni povrnil, od tega pa je že ful let.
Tudi sama sem nekoč 5 mesecev jemala AD, ukinila brez problema. Ampak v resnici ni šlo za pravo depresijo.
Anonimno 9365, 06.11.2023 ob 21:57
Nedolgo nazaj je bil en dokumentarec, v katerem so tudi psihiatri povedali, da tudi AD zasvojila in da imajo ljudje odtegnitvene sindrome, tako da se morajo vrniti na AD. Pfeizer je prepovedal dati vse informacije o stranskih učinkih v navodila. Ena ženska je povedala, da je zaradi AD izgubila libido, ki se tudi po prenehanju jemanja ni povrnil, od tega pa je že ful let.
Tudi sama sem nekoč 5 mesecev jemala AD, ukinila brez problema. Ampak v resnici ni šlo za pravo depresijo.
Ne bluzi, ker ne drži Antidepresive komot nehaš jemat kak teden pa ne bo nobenih odtegnitvenih sindromov. Te imajo kvečjemu hipohondri, ki mora nekaj vzet in ni pomembno kaj.
Koncentracija in spomin, 06.11.2023 ob 21:35
– Smrtonosna psihiatrija in organizirano zanikanje (Peter C. Gøtzsche)
– Pogubnost kemopsihiatrije (Robert Whitaker)
– Opozorilo: Psihiatrija je lahko nevarna za vaše duševno zdravje (William Glasser)
– Teorija nadzora (William Glasser)
– Teorija izbire (William Glasser)
Ne bo vam žal branja.
Hvala, pogubnost sem letos poleti prebrala, ostale si bom pa tudi kje dobila. Mi je dalo misliti. Zdi se, kot da, ko si enkrat na njih, težko deluješ brez. Nekaj v tebi se spremeni in to ne na bolje.
Ena108, 06.11.2023 ob 22:09
Hvala, pogubnost sem letos poleti prebrala, ostale si bom pa tudi kje dobila. Mi je dalo misliti. Zdi se, kot da, ko si enkrat na njih, težko deluješ brez. Nekaj v tebi se spremeni in to ne na bolje.
Če bos tako na lahko odpravila depresijo z branjem nekaj literaturce, potem imaš toliko depresijo kot Osenarca, ki je zgolj avša.?
Forum je zaprt za komentiranje.