Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako je pol z antidepresivi – a postaneš odvisen al ne?

Kako je pol z antidepresivi – a postaneš odvisen al ne?

Osenarca v Tedniku govori, da je končala na urgenci z drisko, ko je nehala jemat antidepresive, en dohtar je zelo jasno rekel, da ne povzročajo odvisnosti. Komu verjet?

Ne.

Verjemi dohtarjem, tako kot si verjela Beopicki, Logarci in Kreku.

AD ne zasvojijo. Je pa tako kot z vsakimi zdravili, postopno jih zmanjšuješ. Čeprav moj brat je odnehal iz danes na jutri in je bil v redu. Ni imel najmanjših problemov.

V knjigah najdeš vse odgovore: priporočam poglobljeno branje:

– Smrtonosna psihiatrija in organizirano zanikanje (Peter C. Gøtzsche)

– Pogubnost kemopsihiatrije (Robert Whitaker)

– Opozorilo: Psihiatrija je lahko nevarna za vaše duševno zdravje (William Glasser)

– Teorija nadzora (William Glasser)

– Teorija izbire (William Glasser)

Kratek odgovor: da in ne. Pač moraš prebrat, da razumeš.

Antidepresivi naj ne bi povzročali odvisnosti. Naj ne bi.

Vidim, da vas je K0k0ši spet dobro razburil. Raje obupajte, ker temu pa ne boste do živega priišli Bi morali biti najmanj tako premeteni, kot je on..

vi kar žrite vaše AD in se čim manj sprašujte, zakaj ste pristali na njih, ker zdaj je pa ja glavno in najbolj bistveno vprašanje, če zasvojijo ali ne?! patetični ste! kogar zares zanima, se konkretno pozanima. ja, ZELO VELIKE težave so z odvajanjem. ampak ker bo vaš dohtar rekel, da jih najbrž potrebujete in ni nobenih stranskih učinkov, jih boste požirali kot vitamin bonbončke.
dajte se malo k sebi spravit no!

Saj dohtarji priznavajo, da imajo stranske učinke, kot vsaka druga zdravila. Ampak da ne povzročajo odvisnosti. Zakaj bi dohtarji lagali?

Odgovor na objavo uporabnika
dr, 06.11.2023 ob 21:24

Saj dohtarji priznavajo, da imajo stranske učinke, kot vsaka druga zdravila. Ampak da ne povzročajo odvisnosti. Zakaj bi dohtarji lagali?

zakaj bi dohtarji lagali? :-)))))))

Anonimno472, 06.11.2023 ob 21:25

zakaj bi dohtarji lagali? :-)))))))

Za dr. Joj, prejoj, pa preberite si knjige, vsaj prvo na seznamu. Enim je jasno že iz vesolja, eni ne boste nikoli dojeli.

Kokoši anonimno, 06.11.2023 ob 21:22

Vidim, da vas je K0k0ši spet dobro razburil. Raje obupajte, ker temu pa ne boste do živega priišli Bi morali biti najmanj tako premeteni, kot je on..

Ej vemo, da nisi Kokoši! In ali lahko lepo prosim spizdiš iz teme usekanka zmešana. Hvala. Pa še mon lahko zapustiš. Ne bo noben tvojega spamanja pogrešal.

Ja, zakaj bi dohtarji LAGALI?

So vas NALAGALI, da greste po kljovid šut, a ne?

Eno novo, tako UMAZANO, sem zasledila danes na NIJZ strani, da naj se grejo nosečnice, PAZI to!, NOSEČNICE, cepiti za oslovski kašelj.

To je zame POSKUS NAKLEPNEGA UMORA!

– Opozorilo: Psihiatrija je lahko nevarna za vaše duševno zdravje (William Glasser)

Ne bo vam žal branja.

bbb979, 06.11.2023 ob 21:31

Ej vemo, da nisi Kokoši! In ali lahko lepo prosim spizdiš iz teme usekanka zmešana. Hvala. Pa še mon lahko zapustiš. Ne bo noben tvojega spamanja pogrešal.

Ma lej, sej ona razen MON-a nima drugega življenja, otrok nima, saj je noben moški ne bo vzel take nezrele in neuravnovešene osebe. Če je sploh ženska. No saj ni važno, vidi se da je to defektno bitje, ki v življenju nima nežnosti.

Ampak je ne bojo blokirali,, je so nesposobni. Pustili jo bojo še naprej, da odganja ljudi.

Ostati in postati ali sploh ne ostati!? Nihce ne gre na antidepresive iz zabave, so pa rešitev in tolazba, ki je mnoge rešila. Tako da pogumno!

Ne. Antidepresivi ne povzročajo odvisnosti. Ni nobenih odtegnitvenih težav če prenehaš z jemanjem. To lahko vidiš tudi če pozabiš vzet kak dan ali nekaj dni. Sploh ne opaziš razlike.

Težko je zavoženemu. 🙁

Kokoši anonimno, 06.11.2023 ob 21:44

Težko je zavoženemu. 🙁

Kaj pa ti bluziš? Imaš težave s sabo pa ničesar ne storiš?

Kokoši anonimno, 06.11.2023 ob 21:37

Ma lej, sej ona razen MON-a nima drugega življenja, otrok nima, saj je noben moški ne bo vzel take nezrele in neuravnovešene osebe. Če je sploh ženska. No saj ni važno, vidi se da je to defektno bitje, ki v življenju nima nežnosti.

Ampak je ne bojo blokirali,, je so nesposobni. Pustili jo bojo še naprej, da odganja ljudi.

Mmm ja, saj vem. Brezupna situacija, dokler se ne zamenjajo ljudje, ki urejajo mon.

Nedolgo nazaj je bil en dokumentarec, v katerem so tudi psihiatri povedali, da tudi AD zasvojila in da imajo ljudje odtegnitvene sindrome, tako da se morajo vrniti na AD. Pfeizer je prepovedal dati vse informacije o stranskih učinkih v navodila. Ena ženska je povedala, da je zaradi AD izgubila libido, ki se tudi po prenehanju jemanja ni povrnil, od tega pa je že ful let.

Tudi sama sem nekoč 5 mesecev jemala AD, ukinila brez problema. Ampak v resnici ni šlo za pravo depresijo.

Anonimno 9365, 06.11.2023 ob 21:57

Nedolgo nazaj je bil en dokumentarec, v katerem so tudi psihiatri povedali, da tudi AD zasvojila in da imajo ljudje odtegnitvene sindrome, tako da se morajo vrniti na AD. Pfeizer je prepovedal dati vse informacije o stranskih učinkih v navodila. Ena ženska je povedala, da je zaradi AD izgubila libido, ki se tudi po prenehanju jemanja ni povrnil, od tega pa je že ful let.

Tudi sama sem nekoč 5 mesecev jemala AD, ukinila brez problema. Ampak v resnici ni šlo za pravo depresijo.

Ne bluzi, ker ne drži Antidepresive komot nehaš jemat kak teden pa ne bo nobenih odtegnitvenih sindromov. Te imajo kvečjemu hipohondri, ki mora nekaj vzet in ni pomembno kaj.

Koncentracija in spomin, 06.11.2023 ob 21:35

Ne bo vam žal branja.

Hvala, pogubnost sem letos poleti prebrala, ostale si bom pa tudi kje dobila. Mi je dalo misliti. Zdi se, kot da, ko si enkrat na njih, težko deluješ brez. Nekaj v tebi se spremeni in to ne na bolje.

Ena108, 06.11.2023 ob 22:09

Hvala, pogubnost sem letos poleti prebrala, ostale si bom pa tudi kje dobila. Mi je dalo misliti. Zdi se, kot da, ko si enkrat na njih, težko deluješ brez. Nekaj v tebi se spremeni in to ne na bolje.

Če bos tako na lahko odpravila depresijo z branjem nekaj literaturce, potem imaš toliko depresijo kot Osenarca, ki je zgolj avša.?

Anonimno 9027, 06.11.2023 ob 22:14

Če bos tako na lahko odpravila depresijo z branjem nekaj literaturce, potem imaš toliko depresijo kot Osenarca, ki je zgolj avša.?

Saj jaz sem tudi ena osamljena avšica. Vse ženske smo v duši malo avšice.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close