Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kako je pa to pisano!

Kako je pa to pisano!

A samo jaz vidim spremembe na našem “babjem plac”? (tako temu forumu reče mož) Vse je nekam bolj pisano. Mogoče, da popestri jesen, ki je pri nas res že povsem pravih barv.
Se bom navadla. Mi pa ni všeč, da teme ostajajo na stalnih mestih. Bolj hitro je šlo prej, ko so tudi stare teme z novimi odgovori priletele na vrh. Enim pa to ni bilo všeč. Kakorkoli že, samo da Prehrano imamo. Tukaj je tako lepo čvekat, ker ne rabiš cvikat, da te bo kdo za vsako izrečeno besedo po glavi butnil. Na nekaterih drugih forumih na med.over.netu(samo berem, mi ni, da bi kaj napisala) je stanje precej drugačno. Da bi le ostalo tako!
P.S. Babi pa danes ne pričakujem, mora feštat, da je groza!

Lep dan vsem
in Primožu HVALA, da se lahko dobivamo tukaj!

deka

meni se je prej nekaj “pokazalo”,sedaj je pa zopet po starem!! verjetno se malo testirajo!? lp petra

p.s. vse najboljse!

Petra, hvala!

deka

Meni je pa to pisano vsec, vsaj vidim, kateri post je cisto nov (in lepo svetlo plav :).

Mi pa tudi ni vsec, da teme ostajajo na mestih, prej je bilo boljse, ko je bilo vse novo na vrhu…

Lp,
Ursa

Meni je bilo vsec, ko je bilo rumene barve, zdaj je spet sivo. Samo me pa moti isto kot tebe Deka – super je blo ko so ble teme z novimi odgovori navrhu.
Deka a tudi ti praznujes danes? Potem tudi jaz zelim vse najboljse.
Damjana

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Draga Deka vse najboljše tudi od Medvedka Pu-ja zate, “šopek” rožic pa boš “našla” na e-pošti …

KADAR JE V LJUDEH SVETLOBA,
ŽARČI IZ NJIH.
TEDAJ SE PREPOZNAMO,
KO HODIMO SKUPAJ V TEMI,
NE DA BI MORALI Z ROKO
DRUG DRUGEGA BOŽATI PO LICU
ALI PA SE VSESTI DRUG DRUGEMU V SRCE …

( Schweitzer)

VSE NAJBOLJŠE …

Draga deka, vse najboljse tudi iz Stochkolma! 🙂

No, tudi meni je všeč ta modro-siva kombinacija – prav moderno 😉 :))).

Mal spremembe včasih tud paše:))

Vse najboljše!!!

Najbrž je Primož dekoriral forum v čast Babi in deki…??
Vse najboljše!

lp
Modra

Sedaj je spet tudi na vrhu.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Nekaterih stvari ne moreš narediti,
dokler se jih ne naučiš,
spet drugih se ne moreš naučiti,
dokler jih ne narediš.
Ob tvojem rojstnem dnevu, Deka, ti želim vse naj, naj, predvsem pa uspešno krmarjenje skozi zavite poti življenja.

Vladka

Super, hvala! :)))) Sicer kaksni novi odgovori na stare poste kar “poniknejo” na kasnejse strani (ki jih potem nihce ne gleda).

Primož, to pa je urgentno! Kajne, punce, take dedce rabimo, ki so za akcijo in naredijo, kar je treba.
Hvala.
deka

Nič videla razen sivega…smrk…

Punce, hvala vsem za lepe želje. Se mi kar fino zdi, da praznujem takrat kot Babi :)))))) Res je srček, ta naša Babi.
LP
deka

Naredi reload, pa bos mogoce videla. Neprebrani linki so svetlo plavi 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close