kako je na hrvaski obali?
http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14301
http://www.istraweb.net/webcam/meteo2/default.aspx?j=
kot lahko vidiš na zadnjem linku ima morje 15,6 stopinj. In ne, nismo se kopali.
Za prvomajske sem bila v Umagu.V laguni so se že kopali,je bilo prav luštno toplo.Veliko se jih je sončilo,v glavnem bil je že pravi živ žav.
Je pa veliko odvisno od vremena.Jaz komaj čakam,da grem spet.V prikolico.
Zgoraj nekdo pljuva čez Umag,jaz pa ga imam prav rada.Sem bila že vsepovsod,pa mi Umag vseeno čisto odgovarja.
Drugi pa:kakor vam drago.
Po domačinih se ne moreš ravnati. Večkrat smo prišli skoraj v kratkih rokavih, oni so bili še skoraj v bundah ;). Vreme je trenutno približno o.k., morje za tiste bolj hrabre. Čez 14 dni bo morje že za kopat, kakšno bo pa vreme, ve pa samo jasnovidka;).[/quote]
morje bo za kopat ?? za kaj bilo za kopat, če se vreme ne spremeni ? ajaaaaa….ti si jasnovidka !
drugač pa najpohvala za neumna vprašanja !!
Čist realno vprašanje,
niste edini, ki greste na morje predsezono. Vsa leta do sedaj je bilo najlepše vreme ravno v juniju, tako da upam, da bo letos tudi, ker gremo tudi mi po 15. juniju za 14 dni na morje. Sploh če vam je 20°c za morje dovolj…, kar je več je itak mlakuža.
So se pa 14 dni nazaj že kopali po Istri, vmes je padla temperatura za 3°C in ima morje 17°C, zato kopalcev ni, kar ne pomeni, da konec tedna ne bo morje dovolj toplo, če ne bo dežja in bo temperatura zraka tako vztrajno rasla…: lep dopust vam želim
Po domačinih se ne moreš ravnati. Večkrat smo prišli skoraj v kratkih rokavih, oni so bili še skoraj v bundah ;). Vreme je trenutno približno o.k., morje za tiste bolj hrabre. Čez 14 dni bo morje že za kopat, kakšno bo pa vreme, ve pa samo jasnovidka;).[/quote]
Res se po domačinih ne moreš ravnati. Moja soseda se kopa čez celo leto , jaz pa ko je res, ampak res toplo – 1- 2x v sezoni. In ŽAL ne uživam v plavanju če nima voda najmanj 27 stopinj.
Veš, tekom let sem na žalost bila velikokrat priča dogodkom, ko je družina šla na dopust v predsezoni in je bilo še mrzlo. In so starši terali jokajoče otroke v mrzlo vodo – ker so pač na morju. So plačali morje in se bo družina kopala pa četudi strele treskajo – saj so dopust plačali.
To je isto kot samopostrežni zajtrki in večerje. Jest do onemoglosti. Pa makar bruhat. Saj smo plačali.
Sploh pa zaledje Umaga nudi marsikaj po krivici prezrtega.
Forum je zaprt za komentiranje.